igoraki Posted September 30, 2009 Report Posted September 30, 2009 Ja samo mogu da kažem da je žešći bedak što je i pored povoljne cene bilo onako malo ljudi,ja sam očekivao bar 200-250...koncert je bio extra.
serblackbeard Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 Jebiga brate. Kod nas ljudi izgleda razmisljaju ovako: ako je skupo onda je skupo, a ako je jeftino onda je sranje. Njihov propust. Svirka je bila odlicna.
Vlladimir Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Jebiga brate. Kod nas ljudi izgleda razmisljaju ovako: ako je skupo onda je skupo, a ako je jeftino onda je sranje. Njihov propust. Svirka je bila odlicna. A jesi li razmišljao o tome da Artillery i nema neki preteran broj fanova ovde? Drugo, ni po svetu ništa veći broj ljudi ne privlače. Oni ni 1990 nisu mogli više 0d 300-400 ljudi da skupe po svirci. Razor primera radi, koji su isto stara garda i dosta kvalitetan bend, ne isprati više od 200 ljudi na svirci danas, ako ne i manje. Osamdesetih na koncertu imaju 5-10 ljudi. Ko je gledao snimak koncerta iz Konektikata, zna o čemu pričam. 1992. nastupaju u bilijar klubu pred 30 duša.
Recommended Posts