Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

е овако. обавештење организатора: карте ће бити пуштене у претпродају. ако 3-4 дана пре концерта не буде довољан број продатих карата, КОНЦЕРТ ЋЕ БИТИ ОТКАЗАН!!!!!! немојте да будете лењи! купите јебене карте. била би огромна штета да се овако нешто пропусти.

• Downvote 2
Posted
ако 3-4 дана пре концерта не буде довољан број продатих карата, КОНЦЕРТ ЋЕ БИТИ ОТКАЗАН!!!!!!

Ha,nista novo u Srbiji.

Vec vidim da ce se ovo otkazati zbog slabe prodaje - to je realna pretpostavka :da:

Posted

Pa da.

Evo,i od ovih koji su postovali na temu - verujem da vise od 50% nece ni doci.

@organizator:spremi se na bankrot ako zelis da ipak odrzis koncert :da:

Posted

ја сам рекао шта сам имао, а ви сад видите. брдо људи овде на сав глас виче "овај култ мора да се види". е, ај сад да се ти људи сви потруде, да узму карте на време, па и да видимо овај култ.

Posted

има сигурно бар дупло више људи који нису са форума, а који ће ићи на концерт. наравно, треба прво купити карту у претпродаји. али проблем је, како ће ти људи који нису са форума да знају да карте морају да се узму пре концерта?!

Posted

ја сам рекао шта сам имао, а ви сад видите. брдо људи овде на сав глас виче "овај култ мора да се види". е, ај сад да се ти људи сви потруде, да узму карте на време, па и да видимо овај култ.

Jebem ja organizatora koji tako posluje, odmah da ti kažem. Ako oni misle da rade po sistemu "mi ćemo da bukiramo, pa ako se proda dovoljno, i da održimo", od toga nigde nema ništa. Tako rade klinjoberi.

Posted (edited)

нека раде они како желе, али ситуација је таква била на Корпус Кристију. били су у минусу 200 евра.

само да додам да ће једна од предгрупа бити Сомрак. + спремају се нека изненађења, о којима тешко да ће се причати пре концерта. дакле, ако хоћете да сазнате шта је то...

Edited by LazaGNR
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...