Goxy Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 koja bese treca pesma,nisam je prepoznao? inace,solidan koncert,zvuk,poseta ocajna,ocekivana set lista,obrade:war,i burn for you i freezing moon.
banne_marduk Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 Ne secam se ni ja pesme xD premalo ljudi..al ok...bilo je super a uzeo sam i plochu novog albuma,koja je i potpisana!
Goxy Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 Ne secam se ni ja pesme xD premalo ljudi..al ok...bilo je super a uzeo sam i plochu novog albuma,koja je i potpisana! ta ploca je strava,kasnije sam se pokajao sto nisam kupio,a bila samo jedna kopija.barem dobijam A5 disk uskoro za utehu.
feyd Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 bejah na koncertu. iako black metal (sem retkih izuzetaka) niti slušam niti volim niti me interesuje, koncert nije bio loš. mega-zajeban izraz lica pevača je dovoljno smešan da mi ne bude dosadno. sva 3 fana su se ludo provela. bubnjar benda sasvim solidno izgleda, čak i bez corpse painta. 1 1
Feniks . Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 bubnjar benda sasvim solidno izgleda, čak i bez corpse painta. A zato si ti isla, da smekas muzicare
vegeta Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=_YQ4yTA4UME http://semions.deviantart.com/ Edited November 23, 2009 by vegeta
Justin Case Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 Stvarno malo ljudi.A blekeri su i kad je guzva dosta staticni. Organizacija za 50 ljudi,ko bi rekao.
Lou Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 obrade:war,i burn for you i freezing moon. Tri obrade? 8-/ Nisam ni očekivao veću posetu na tome.
Јарослав Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 (edited) мени је било сјајно! чак шта више, савршено! Канвулф се показао као прави господин! и одушевио ме је онај наклон на крају. али, морам рећи да је све могло да се очекује, али да Наргарот за редом свира Бурзум па Мејхем... Edited November 25, 2009 by Јарослав111
Шöне Мики Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 мени је било сјајно! чак шта више, савршено! Канвулф се показао као прави господин! и одушевио ме је онај наклон на крају. али, морам рећи да је све могло да се очекује, али да Наргарот за редом свира Бурзум па Мејхем... kad nisu odsvirali solazu u freezing moon ko da je i nisu svirali haha.
Recommended Posts