Jump to content

Recommended Posts

Posted

Eddie je izuzetno lep čovek. Zaskočila bih ga posle neke svirkice i zverski zlostavljala...da sam ženka. Ju, šta mi bi!

Posted

NICK_AUGER_9.JPG

nick%20auger%2040.jpg

Иначе "падам" на штребере, али овај лик је универзално сехи примерак. Ladies and gentlemen, Nick Auger! :wub:

• Upvote 1
Posted

Meni deluje kao da ima prevelike sise. :/

Па, добро, 'де ће ти душа? Зар не можеш да му опростиш, кад видиш овај исклесан доњи стомак? Добро, ни ове плочице нису занемарљиве, мада ја баш и нисам неки фан истих, па можда зато нисам толико фасцинирана њима, колико овим удолинама испод пупка... :redface:

И што јес' - јес': не би му шкодило једно десетак кила преко. Ех, само да га поседујем једно месец или два! Угојила бих га ја штрудлама и куглофима и злим угљеним хидратим очас посла! Ух. Још је колега инжењер. Па, како да се не ложим? :redface:

Posted

Па, добро, 'де ће ти душа? Зар не можеш да му опростиш, кад видиш овај исклесан доњи стомак? Добро, ни ове плочице нису занемарљиве, мада ја баш и нисам неки фан истих, па можда зато нисам толико фасцинирана њима, колико овим удолинама испод пупка... :redface:

И што јес' - јес': не би му шкодило једно десетак кила преко. Ех, само да га поседујем једно месец или два! Угојила бих га ја штрудлама и куглофима и злим угљеним хидратим очас посла! Ух. Још је колега инжењер. Па, како да се не ложим? :redface:

:lol::lol:

Ajde de! Dobre su mu ruke. ;):haha:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...