lemmy sixx Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 Oblačenje se ne računa Ti definitivno,ali definitivno,neces jebati.
Talvi Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 Pod "bendom" se obicno podrazumeva takav bend da ti sviras uzivo pa da te vide na bini i naloze se, a ne da im saljes svoje youtube spotove - svirke su kljuc svega.
lemmy sixx Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 (edited) To si apsolutno u pravu.Od svirki i onako vise nece biti nista,tako da se to zaista ne racuna. Edited July 6, 2010 by lemmy sixx
kuruz Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 Pa i ja sam visok, ali to mi je minus, ne plus. Pitajte cure. Oblačenje se ne računa. Veze ti nemaš.
Bata Trokrilni Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 Ti definitivno,ali definitivno,neces jebati. Pa neću, ali oblačenje je relativna stvar, ja teoretski na sebe mogu da navučem štagod, pa opet neću jebati. Mogu da se šetam u uniformi, cure se lože na uniformu, ali džaba kad mi ne pristaje, nisam ni vojnik, ni policajac. Pod "bendom" se obicno podrazumeva takav bend da ti sviras uzivo pa da te vide na bini i naloze se, a ne da im saljes svoje youtube spotove - svirke su kljuc svega. Imao sam ja i uživo i jedino su me klinke '94. godište primetile, tako da bih ipak voleo da izbegnem tu vrstu popularnosti.
kuruz Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 Golmane koša spika ti je loša od toga sve kreće zato te neće
morbid god Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 (edited) Jebo te Dart Vejder. Edited July 6, 2010 by morbid god
morbid god Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 (edited) Stavlja kitu u blender. Daje dupe na tender. Pradeda mu Skender. Edited July 6, 2010 by morbid god
Recommended Posts