kuruz Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 Sad će da dođe neki muški mod sa željom da ti se sagne. 2
Fapril ethereal Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 Mod koji je obrisao moje postove moze da mi se sagne...
El Karnisero Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 Mod koji je obrisao moje postove moze da mi se sagne... Ja ne mogu da verujem da ti je Prokopije u potpisu. 1
SerbZmaj Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 Mod koji je obrisao postove nece se saginjati, nego ce da nastavi sa brisanjem nepotrebnih postova. Pozdrav!
lemmy sixx Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 Taj mod bi mogao cesce i da se pojavljuje,a ne ovako na svakih 7 meseci.
SerbZmaj Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 Hahah Ma tu sam ja ali...mala bara puna krokodila pa rekoh jos samo i ja falim... ( Ajde devojke stavljajte neke jebozovne muskarce da mi muskarci mozemo da komentarisemo... o zivote )
lemmy sixx Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 Umesto sto slinis po muskim telima,uzmi i popravi ovaj odjebani sajt.
Bata Trokrilni Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 Pokušao sam da skontam da li je dovoljno biti jebozovan da bi jebao. I skontao sam da jeste dovoljno. Znači, ako nisi jebozovan, možeš da jebeš samo ako imaš neke druge predispozicije, ali ako si jebozovan - jebeš obavezno, pa makar bio nula u svakom drugom aspektu.
morbid god Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 Kolumbo. Naravno da je tako, a zene su stoga fukse i treba ih tretirati kao stoku. Dobitna kombinacija. Al moras biti jebozovan, u suprotnom moras biti dobar i fin da bi jeb'o. Ho ho ho. A ovo su neki pederi. 1
lemmy sixx Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 Pokušao sam da skontam da li je dovoljno biti jebozovan da bi jebao. I skontao sam da jeste dovoljno. Znači, ako nisi jebozovan, možeš da jebeš samo ako imaš neke druge predispozicije, ali ako si jebozovan - jebeš obavezno, pa makar bio nula u svakom drugom aspektu. Bravo Ajnstajne!To si sam skontao ili ti je neko pomogao?Kako god okrenes,neces jebati.
Fapril ethereal Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 dok sam skrivao svoje unutrasnje JA,nisam mogao jebati..
feyd Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 dok sam skrivao svoje unutrasnje JA,nisam mogao jebati.. a onda si tvog unutrasnjeg jednostavno izvadio, stavio na sto, da ga svi vide, i projebao si.
Bata Trokrilni Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 (edited) Bravo Ajnstajne!To si sam skontao ili ti je neko pomogao?Kako god okrenes,neces jebati. Pa ti nisi jebozovan, a jebeš. Verovatno imaš neke druge predispozicije. Recimo, Ludilo. Edited July 6, 2010 by Golman koša
kuruz Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 Како није јебозован? Висок, има лепе зубе, облачи се к'о шмекер, има рок бенд, све на месту.
lemmy sixx Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 (edited) @mesindzr ov ivl Pa pravo da ti kazem,nisam se bog zna sta ovajdio od ludila.Kroz koje prolazi svet. @koCkica Znaci brate,shvatas. a onda si tvog unutrasnjeg jednostavno izvadio, stavio na sto, da ga svi vide, i projebao si. Edited July 6, 2010 by lemmy sixx
tier_mfkr Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 Mozda sam subjektivan, al' meni Lemi malo lici na Travoltu.
In The Flesh Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 Onaj u čamcu nije sigurno,odma se vidi. Tražimo dalje
Fapril ethereal Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 kako ne vidite?ona crna bandera sa bradom..
Bata Trokrilni Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 Како није јебозован? Висок, има лепе зубе, облачи се к'о шмекер, има рок бенд, све на месту. Pa i ja sam visok, ali to mi je minus, ne plus. Pitajte cure. Oblačenje se ne računa, bend spada u one druge predispozicije, znači - jedino zubi, izgleda da je u tome fora.
Recommended Posts