Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hahah

Ma tu sam ja ali...mala bara puna krokodila pa rekoh jos samo i ja falim...

( Ajde devojke stavljajte neke jebozovne muskarce da mi muskarci mozemo da komentarisemo... o zivote :D )

Posted

Pokušao sam da skontam da li je dovoljno biti jebozovan da bi jebao. I skontao sam da jeste dovoljno. Znači, ako nisi jebozovan, možeš da jebeš samo ako imaš neke druge predispozicije, ali ako si jebozovan - jebeš obavezno, pa makar bio nula u svakom drugom aspektu.

Posted

Kolumbo.

Naravno da je tako, a zene su stoga fukse i treba ih tretirati kao stoku. Dobitna kombinacija. Al moras biti jebozovan, u suprotnom moras biti dobar i fin da bi jeb'o.

Ho ho ho.

A ovo su neki pederi.

handsom-gay-couple-kissing.jpg

• Downvote 1
Posted

Pokušao sam da skontam da li je dovoljno biti jebozovan da bi jebao. I skontao sam da jeste dovoljno. Znači, ako nisi jebozovan, možeš da jebeš samo ako imaš neke druge predispozicije, ali ako si jebozovan - jebeš obavezno, pa makar bio nula u svakom drugom aspektu.

Bravo Ajnstajne!To si sam skontao ili ti je neko pomogao?Kako god okrenes,neces jebati.

Posted

dok sam skrivao svoje unutrasnje JA,nisam mogao jebati..

a onda si tvog unutrasnjeg jednostavno izvadio, stavio na sto, da ga svi vide, i projebao si. :D

Posted (edited)

Bravo Ajnstajne!To si sam skontao ili ti je neko pomogao?Kako god okrenes,neces jebati.

Pa ti nisi jebozovan, a jebeš. Verovatno imaš neke druge predispozicije. Recimo, Ludilo. :mrgreen:

Edited by Golman koša
Posted

Како није јебозован? Висок, има лепе зубе, облачи се к'о шмекер, има рок бенд, све на месту.

:mrgreen:

Posted (edited)

@mesindzr ov ivl

Pa pravo da ti kazem,nisam se bog zna sta ovajdio od ludila.Kroz koje prolazi svet.

@koCkica

Znaci brate,shvatas.

a onda si tvog unutrasnjeg jednostavno izvadio, stavio na sto, da ga svi vide, i projebao si. :D

Pedja_001.jpg

Edited by lemmy sixx
Posted

Како није јебозован? Висок, има лепе зубе, облачи се к'о шмекер, има рок бенд, све на месту.

:mrgreen:

Pa i ja sam visok, ali to mi je minus, ne plus. Pitajte cure. Oblačenje se ne računa, bend spada u one druge predispozicije, znači - jedino zubi, izgleda da je u tome fora.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...