Jump to content

Recommended Posts

Posted

also: Observed failure rates of withdrawal vary depending on the population being studied: studies have found actual failure rates of 15-28% per year.read more.

Posted (edited)

naravno, posebno ako je u stanju da kontroliše da li će spermatozoidi da, pre ejakulacije, uplivaju u semenu tečnost ili ne.

also: Observed failure rates of withdrawal vary depending on the population being studied: studies have found actual failure rates of 15-28% per year.read more.

Isto sam tako i ja čitao da ima 96% uspešnosti. Mokrenje pre seksa je preporučljivo, kako bi se uretra očistila. Takođe, semena tečnost ima malu šansu da oplodi. Još mi se u životu problem nije desio, dok sa kondomima jeste. So, I like the pull out method. :)

Edited by Denny
Posted

tu i jeste problem, pošto se uspešnost metode meri prema iskustvima korisnika i njihovim zapažanjima, tako da je zapravo svaka studija nepouzdana.

stoga - good luck. :haha:

Posted

Isto sam tako i ja čitao da ima 96% uspešnosti. Mokrenje pre seksa je preporučljivo, kako bi se uretra očistila. Takođe, semena tečnost ima malu šansu da oplodi. Još mi se u životu problem nije desio, dok sa kondomima jeste. So, I like the pull out method. :)

Lako je tako rizikovati kad neces ti zavrsiti sa stomacinom do zuba. :da:

Posted

Lako je tako rizikovati kad neces ti zavrsiti sa stomacinom do zuba. :da:

Tripuješ, curo. Svako radi ono što je najbezbednije za obe strane. U mom slučaju, to je ovo. :da:

Posted

O jeah, srecom na yumetalu uvek ima iskusnih, zajebanih, likova koji znaju sta da rade i to rade najbolje na svetu :mrgreen:

Ako hocete otvorite novu temu o kontracepciji a ovde prestanite da se 'hvalite' :D

Ajde sto muskarci kace slike, sloboda izrazavanja, izbora itd... :) ali onda bar ne zatrpavajte temu glupostima, ostavite malo devojke da uzivaju

Posted

@roki: zar ti nije gadno sto do jaja lici na Alanis Moriset? biggrin.gif

Ako ne, da li ti se i ona pomalo svidja? mhihi.gif

ma,sto bi mi bilo gadno xD

10_TAYLOR+KITSCH.jpg

tumblr_l322foUS8o1qbttlwo1_400.jpg

taylor-kitsch.jpg

Taylor-Kitsch-taylor-kitsch-6370669-299-449.jpg

sexy

• Upvote 2
Posted

O jeah, srecom na yumetalu uvek ima iskusnih, zajebanih, likova koji znaju sta da rade i to rade najbolje na svetu :mrgreen:

Ako hocete otvorite novu temu o kontracepciji a ovde prestanite da se 'hvalite' :D

Ajde sto muskarci kace slike, sloboda izrazavanja, izbora itd... :) ali onda bar ne zatrpavajte temu glupostima, ostavite malo devojke da uzivaju

Srećom, ima vas informisanih moderatora, koji dođete svake prestupne godine, ovlaš pogledate temu, pa utvrđujete neka tamo pravila.

Kondome je prvo uvažena članica foruma pomenula, pa se onda spontano nastavio razgovor na tu temu.

Ili budite pravi nerdovi i malo učestvujte (poput Divljeg Tigra), ili nemojte tako upadati na pola teme i pričati o tome šta je offtopic, a šta nije, jer nimalo kredibiliteta nemate.

• Upvote 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...