feyd Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 also: Observed failure rates of withdrawal vary depending on the population being studied: studies have found actual failure rates of 15-28% per year.read more.
Denny Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 (edited) naravno, posebno ako je u stanju da kontroliše da li će spermatozoidi da, pre ejakulacije, uplivaju u semenu tečnost ili ne. also: Observed failure rates of withdrawal vary depending on the population being studied: studies have found actual failure rates of 15-28% per year.read more. Isto sam tako i ja čitao da ima 96% uspešnosti. Mokrenje pre seksa je preporučljivo, kako bi se uretra očistila. Takođe, semena tečnost ima malu šansu da oplodi. Još mi se u životu problem nije desio, dok sa kondomima jeste. So, I like the pull out method. Edited November 6, 2010 by Denny
feyd Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 tu i jeste problem, pošto se uspešnost metode meri prema iskustvima korisnika i njihovim zapažanjima, tako da je zapravo svaka studija nepouzdana. stoga - good luck.
Sisus Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 Meni je to vađenje u zadnjem trenutku isto k'o i drkanje. Tako mo'š i bez žene. Lejm.
Night's Blood Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 Isto sam tako i ja čitao da ima 96% uspešnosti. Mokrenje pre seksa je preporučljivo, kako bi se uretra očistila. Takođe, semena tečnost ima malu šansu da oplodi. Još mi se u životu problem nije desio, dok sa kondomima jeste. So, I like the pull out method. Lako je tako rizikovati kad neces ti zavrsiti sa stomacinom do zuba.
kuruz Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 Može i bez kondoma da bude sigurno. Primer: I ništa nam nije, srećni i veseli.
Talvi Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 Lepo ja govorim da je oralni sex dar od bogova.
Guest roki Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 à propos teme: http://www.elrincondelrock.com/wp-content/uploads/2008/01/gilmour.jpg lepa slika.kad smo vec kod starijih fotki,doduse ne toliko ali 3
MissionVao Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 @roki: zar ti nije gadno sto do jaja lici na Alanis Moriset? Ako ne, da li ti se i ona pomalo svidja?
Denny Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 Lako je tako rizikovati kad neces ti zavrsiti sa stomacinom do zuba. Tripuješ, curo. Svako radi ono što je najbezbednije za obe strane. U mom slučaju, to je ovo.
SerbZmaj Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 O jeah, srecom na yumetalu uvek ima iskusnih, zajebanih, likova koji znaju sta da rade i to rade najbolje na svetu Ako hocete otvorite novu temu o kontracepciji a ovde prestanite da se 'hvalite' Ajde sto muskarci kace slike, sloboda izrazavanja, izbora itd... ali onda bar ne zatrpavajte temu glupostima, ostavite malo devojke da uzivaju
Guest roki Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 @roki: zar ti nije gadno sto do jaja lici na Alanis Moriset? Ako ne, da li ti se i ona pomalo svidja? ma,sto bi mi bilo gadno xD sexy 2
Генеральный Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 све, све, ал' не могу да замислим да неко дрнда пичић на ову фотку. 2 1
Dark_Elf Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 O jeah, srecom na yumetalu uvek ima iskusnih, zajebanih, likova koji znaju sta da rade i to rade najbolje na svetu Ako hocete otvorite novu temu o kontracepciji a ovde prestanite da se 'hvalite' Ajde sto muskarci kace slike, sloboda izrazavanja, izbora itd... ali onda bar ne zatrpavajte temu glupostima, ostavite malo devojke da uzivaju Srećom, ima vas informisanih moderatora, koji dođete svake prestupne godine, ovlaš pogledate temu, pa utvrđujete neka tamo pravila. Kondome je prvo uvažena članica foruma pomenula, pa se onda spontano nastavio razgovor na tu temu. Ili budite pravi nerdovi i malo učestvujte (poput Divljeg Tigra), ili nemojte tako upadati na pola teme i pričati o tome šta je offtopic, a šta nije, jer nimalo kredibiliteta nemate. 2
NećuDisplejNejm Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 све, све, ал' не могу да замислим да неко дрнда пичић на ову фотку. 2
Recommended Posts