Denny Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 'Ladno niko nije komentarisao pastuve koje sam ja kačio.
Kokopelli Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Je l' moguće da niko nije pomenuo Breda "jebo mu ja mater oću da izgledam ko on" Pita? On je jebozovan svakako. Ne postujemo one koji su očigledno jebozovni
Guest HEFEST Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Da sam zensko dao bi mu picke i bez braka!!!
Talvi Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Koliko sam imao prilike da vidim, jako mnogo riba se lozi na ovog baju: A kad smo vec kod Grka: (Moram malo da potenciram svog dvojnika medju zenskom populacijom )
morbid god Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Ja bih napravio ogradu da mi je neko lep a ne jebozovan, ali izgleda da momci od uspaljenosti ne stižu :) Obrati paznju samo kako su se usprdjeli, postuju vise nego cure. O tugo jesenja
Litthia Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Nemam reči. Pa ko je lep ako on nije? Fernando.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Elem, Gojko i Baal su pogodili dvojicu - Svetozar Cvetkovic i Miki Manojlovic Elem, ovaj ne znam kako se zove, iz spanske serije Hulio Alberto Benicio Del Toro Jude Law Colin Farell River Phoenix Brad Pitt Sergej
kuruz Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 (edited) @ Литија Побогу. Edited August 26, 2009 by Куруз
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Bardem Sandokan Noriega I to su MENI SEKSIPILNI. Zaobidjite me sa komentarima
kuruz Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 E да, једини мушкарац коме тепам кад га видим на тевеу. :wub:
Litthia Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 @ Литија Побогу. Pobogu tebi, to je lep muškarac, dakle MUŠKARAC, a ne ofarbani gej. @Veronika Hulio je... A Bradema sam i ja stavila, divan je... Ah, Španci...
Machka Naopachka Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Mrzi me da živim danas. Evo malo... Samo kao Anakin i Jumper, offscreen mi je bljak... Naravno, naravno... i brat... jedna klasika... Eto mali doprinos.
kuruz Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Вјерице, изненађен сам. Мислио сам да волиш те урбане што глуме Шиптаре...
Machka Naopachka Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Lično, Bred Pit me ne zrači nešto jebozovno. Jako ga volim videti na ekranu jer je genijalan glumac... to je drugo. Usput, evo nešto nesvakidašnje. Kralj nad kraljevima.
Baal Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Гасите тему. Sad sam se setio moje matore kvazimontaže:
kuruz Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Није требало да покриваш главу пешкиром кад си се сунчао.
bezlichni Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 (edited) Neverovatno je koliko se ribe loze na ovu placipicku( citaj sergeja ) znam jednu koja se kao muvala sa njim ocekival strsljena dobila placipicku i seratora sa potencijalnim homoseksualnim sklonostima. Lik je inache Devica Skorpija u horoskopu isto kao i nikola kojo, al ko se razume u astrologiju razume zasto je KOjo THE MAN a ovaj plachipicka u reallife Inache moram da primetim da su ribe ( cure ) na jumetalu ovde od muskaraca najvise birale one likove koji imaju upliv strelca i jarca, i malo manje ali ne zanemarljivo lava. Sto u principu samo pokazuje koliko ono sto se svidja curi na tv-u jeste zapravo samo maska, i da joj se takav tip nikad ne bi svideo da nije na tv-u. Jer su strelci, jarci i lavovi retko lepi jebachi vise retki nego lepi a i jebachi. Msm nista uvredljivo al se najmanje omrste. MNogo kenjamo. Posebno oni sa prva dva. LAvovi bolje prodjeu xD Edited August 26, 2009 by Elitista u Povoju.
Fapril ethereal Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Sad sam se setio moje matore kvazimontaže:
Sisus Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 :) :) :) :) :) :) Hahahahaha, do I have potential? On je jebozovan svakako. Ne postujemo one koji su očigledno jebozovni Bred Pit jebozovan?! Da sam ker, ne bi' ga u nogu jeb'o.
Grobodan Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Inache moram da primetim da su ribe ( cure ) na jumetalu ovde od muskaraca najvise birale one likove koji imaju upliv strelca i jarca, i malo manje ali ne zanemarljivo lava. Sto u principu samo pokazuje koliko ono sto se svidja curi na tv-u jeste zapravo samo maska, i da joj se takav tip nikad ne bi svideo da nije na tv-u. Jer su strelci, jarci i lavovi retko lepi jebachi vise retki nego lepi a i jebachi. Msm nista uvredljivo al se najmanje omrste. MNogo kenjamo. Posebno oni sa prva dva. LAvovi bolje prodjeu xD Ja sam lav Na temu - Baal definitivno naj.
Recommended Posts