Jump to content

Recommended Posts

Posted

Je l' moguće da niko nije pomenuo Breda "jebo mu ja mater oću da izgledam ko on" Pita?

On je jebozovan svakako. Ne postujemo one koji su očigledno jebozovni :)

Guest HEFEST
Posted

3267232895_58dfa350c7.jpg

Da sam zensko dao bi mu picke i bez braka!!!

Posted

Koliko sam imao prilike da vidim, jako mnogo riba se lozi na ovog baju:

sepfl1.jpg

l6858583d7a6b4094aa872b.jpg

m_0803c71bec214da9b7d1ffd2c2e8d037.jpg

A kad smo vec kod Grka:

rotting_christ.jpg

(Moram malo da potenciram svog dvojnika medju zenskom populacijom :mhihi:)

Posted

Ja bih napravio ogradu da mi je neko lep a ne jebozovan, ali izgleda da momci od uspaljenosti ne stižu :) :)

Obrati paznju samo kako su se usprdjeli, postuju vise nego cure. O tugo jesenja :)
Posted

@ Литија

Побогу.

Pobogu tebi, to je lep muškarac, dakle MUŠKARAC, a ne ofarbani gej. :P

@Veronika

Hulio je... :wub:

A Bradema sam i ja stavila, divan je... :wub: Ah, Španci...

Posted

Вјерице, изненађен сам. Мислио сам да волиш те урбане што глуме Шиптаре...

Posted (edited)

:mrtav::mrtav::mrtav::mrtav::mrtav::icon_ne::icon_ne::icon_ne:

Neverovatno je koliko se ribe loze na ovu placipicku( citaj sergeja ) znam jednu koja se kao muvala sa njim ocekival strsljena dobila placipicku i seratora sa potencijalnim homoseksualnim sklonostima.

Lik je inache Devica Skorpija u horoskopu isto kao i nikola kojo, al ko se razume u astrologiju razume zasto je KOjo THE MAN a ovaj plachipicka u reallife :)

Inache moram da primetim da su ribe ( cure ) na jumetalu ovde od muskaraca najvise birale one likove koji imaju upliv strelca i jarca, i malo manje ali ne zanemarljivo lava.

Sto u principu samo pokazuje koliko ono sto se svidja curi na tv-u jeste zapravo samo maska, i da joj se takav tip nikad ne bi svideo da nije na tv-u. Jer su strelci, jarci i lavovi retko lepi jebachi vise retki nego lepi a i jebachi.

Msm nista uvredljivo al se najmanje omrste. MNogo kenjamo. Posebno oni sa prva dva. LAvovi bolje prodjeu xD

Edited by Elitista u Povoju.
Posted

potentialassmuncher.jpg

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Hahahahaha, do I have potential?

On je jebozovan svakako. Ne postujemo one koji su očigledno jebozovni :)

Bred Pit jebozovan?! Da sam ker, ne bi' ga u nogu jeb'o.

Posted

Inache moram da primetim da su ribe ( cure ) na jumetalu ovde od muskaraca najvise birale one likove koji imaju upliv strelca i jarca, i malo manje ali ne zanemarljivo lava.

Sto u principu samo pokazuje koliko ono sto se svidja curi na tv-u jeste zapravo samo maska, i da joj se takav tip nikad ne bi svideo da nije na tv-u. Jer su strelci, jarci i lavovi retko lepi jebachi vise retki nego lepi a i jebachi.

Msm nista uvredljivo al se najmanje omrste. MNogo kenjamo. Posebno oni sa prva dva. LAvovi bolje prodjeu xD

Ja sam lav :rockdevil:

Na temu - Baal definitivno naj.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...