Jump to content

Recommended Posts

Posted

Postoji li mogucnost da se ova tema preimenuje u "Najzgodniji muskarci - no homo"?? Ili neki drugi pridjev umjesto "Najjebozovniji"? Najbolje samo "Muskarci"...Ne umijem da vam opisem kolicinu pederluka koju osjecam dok postujem na ovoj temi. Hvala.

Posted

Moram da priznam da nikada nisam bila 'zaljubljena' u poznatu licnost ali...(zazalicu zbog ovoga znam) Bret Michaels :) (ali ne u ja-sam-trandza odeci)... Covek ima iste usne kao moj bivsi...mmmmmmmmmmmmmmmm :)

Ah da i Morison je valjda klasika...

a jel bi prosao ovaj?

JB-20060927-Meese-016.jpg

ili ovi?

germans.jpg

ovaj ti je sigurno cakan!uniforma ko salivena..

tom_cruise_valkyrie1.jpg

Posted

Verujem da je u početku bilo zanimljivo i uzbudljivo da kačite idiotske slike, ali trebalo bi da vam je već dosadilo... Više nije ni smešno, sve ima svoju meru. :da:

Sad malo golotinje da se brzo zaborave ove ogavnosti...

javier-bardem-2.jpg

billy_zane2.jpg

5bfoto5d20david-boreanaz-thumb.0.0.0x0.450x352.jpeg

Posted

ja samo hocu da apelujem na vas devojke,da nije sve u lepoti,bicepsima i dugackim brkovima.. :da:

Rekla bih da mi to znamo. :P

Koja ne zna, kad-tad će da sazna. :)

Ali to i nije poenta ove teme.

Posted

ima lepote i u oblim stomacima,dlakavim guzicama,zadebljalim petama,Minji Suboti..

Ако си им рек'о. А све су одрасле уз ''Тобоган'', херој сваког девојачког детињства, човек који се 3 декаде не мења...видећу Бред Пита кроз коју годину.

Posted

Dobre mu 'tike.

Naravno da nisu, ali njemu je sve oprošteno... I sve mu lepo stoji... Čak i roze košulja... :wub:

johnny-depp-mad-hatter.jpg

Posted

Ако си им рек'о. А све су одрасле уз ''Тобоган'', херој сваког девојачког детињства, човек који се 3 декаде не мења...видећу Бред Пита кроз коју годину.

Minja Subota je neciji heroj? :confused::confused::confused:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...