VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Nisam sigurna tacno kako se zove.Lik je model, mislim da se Fisher preziva, radi reklame i to. Evo jos jednog modela:
Shamandalie Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Moj izbor ce biti malo old school, jer ovi danasnji muskarci tesko mogu da se mere sa onima od ranije...danas su svi nekako metro. Kad ste poceli sa fudbalerima, ja cu i nastaviti, evo par primera... Prvo, Vitor Baia, legendarni golman, opasno lep, u horoskopu vaga...Ni danas se nije mnogo promenio.... Zatim bih izdvojila jednog aktuelnog lepotana, defanzivac atletika i kapiten ceske reprezentacije Tomas Ujfalusi: Sto se Italijana tice, neko je vec pomenuo Del Piera...on je sjajan igrac, ali je mnogo jebozovniji fantasticni Fabio Cannavaro, covek koji zasluzuje respekt u svakom smislu! I za kraj jedan o kojem nije potrebno govoriti mnogo, jer svi znaju ko je: Steta sto ovakvi primerci muskaraca danas prakticno izumiru i zamenjuje ih neki Cristiano Ronaldo, Beckham i njemu slicni, koji su postali idoli mladih.
Night's Blood Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 (edited) I moj definitivni izbor!!!!!!! Edited August 27, 2009 by Night's Blood
Baal Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Viktor Baia lep? :) :) I moj definitivni izbor!!!!!!! Peder, nema bradu.
kuruz Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Već sam se pitao kako to da nijedna nije stavila sliku svog dragog.
Night's Blood Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 (edited) @Kuruz- Cuvala sam najbolje za kraj. @Baal- Ni ne treba mu. Edited August 27, 2009 by Night's Blood
Zdodnovani Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 @Shamandalie: Ne znam, po meni su danas skoro svi fudbaleri metro pa i to gore navedeni, osim Ujfalusija, on je pravi brdjanin. Mozda nije moje da komentarisem al' nema veze. Evo jednog koji definitivno ne spada u metro kategoriju, covjek pravi paor, koljac!
voodoo_ Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Што, и ти би се дружио са њим? Njah, sad sam izvalio da je pitanje ispalo da li je taj momak bi, a u stvari sam pitao "bi li"... bah, fejlovao sam jako.
kuruz Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 (edited) @Kuruz- Cuvala sam najbolje za kraj. Da, da, biće da je to. @voodoo Edited August 27, 2009 by Куруз
SkullKrusheR Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 kujt, masherano, rise, karager... to su ti lepotani.
Shamandalie Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 (edited) Pitate se da li je Vitor Baia lep? kada sam ga videla uzivo zamalo se nisam onesvestila, covek je zaista prelep...A sto se tice Gattusa, nikad ga nisam gotivila, radije bih odabrala Materazzija. Jeste sirovina, ali ima karakter. E sad, zasto ne stavljamo slike svojih momaka, mislim da bi to bilo nepotrebno i izgledalo bi kao hvalisanje. Evo vam zato fotka jednog mog bivseg kolege i dobrog drugara, koji, verovali ili ne, veoma podseca na Gabriela Batistutu! Edited August 27, 2009 by Shamandalie
SkullKrusheR Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 bio danas baia na zrebu za ligu shampiona. valjda nisi propustila.
vudun Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 (edited) Талви, џаба ти та скупина Лузерпула, Шамандали има најсофистициранији укус. Edited August 27, 2009 by Вуду ПопаЯa
kuruz Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Hocete fudbalere? BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!
voodoo_ Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 izgledalo bi kao hvalisanje. Srećom ti nemaš nijedan takav post, ikada.
Night's Blood Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Kada si srecan i zadovoljan mozes i da se hvalis.
Zdodnovani Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Pitate se da li je Vitor Baia lep? kada sam ga videla uzivo zamalo se nisam onesvestila, covek je zaista prelep...A sto se tice Gattusa, nikad ga nisam gotivila, radije bih odabrala Materazzija. Jeste sirovina, ali ima karakter. E sad, zasto ne stavljamo slike svojih momaka, mislim da bi to bilo nepotrebno i izgledalo bi kao hvalisanje. Evo vam zato fotka jednog mog bivseg kolege i dobrog drugara, koji, verovali ili ne, veoma podseca na Gabriela Batistutu! I Materazzi je brdjanin kao i Gattuso, to postujem ali ga ne volim od sranja sa Zidaneom, ispao je picka strasna i folirant...
Shamandalie Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 bio danas baia na zrebu za ligu shampiona. valjda nisi propustila. Jesam, mora da se radi, ne mogu da gledam tv po ceo dan. Ako imas neke fotke, daj link slobodno.
Faustus Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Sramota, bre! Samo stavljate slike nekih bejbi fejs maminih sinova i ruznih fudbalera. Gospodin Bejl... Ima neceg u Nativ Amerikancima... Ko se seca serije Nestasne godine? Mamini sinovi su nezanimljivi, ovi sto glume lose momke su izazov, bas zato sto su i oni mice, ali ne zele da priznaju.
Sugar Overdose Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 @shamandalie-pi.gde peru nadje gadan k'o lopov xD
Fapril ethereal Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 (edited) dobro je da bar jedna devojka voli masne, brkate i poshtene thrashere umesto ovih lepotana,za koje se ne zna pouzdano da li su skloni suprotnom polu i u kojoj meri.. Edited August 28, 2009 by april ethereal
oʞɾoƃ Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Samo se ti teši Ne, u stvari, samo se ti Teši 1
Recommended Posts