kuruz Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 А добро, то је кул кад си мали, не знаш шта радиш, у средњој већ није нормално...
Sisus Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Хаха, из Међе, села у општини Житиште. Много смо светски, имамо Рокија и Тарзана. Dzaba kad im ti kvaris prosek.
bezlichni Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 hahahah jebote, gledam ove slike i kontam sto mi sranje ide sa ribama. Nidje veze xD
Litthia Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 hahahah jebote, gledam ove slike i kontam sto mi sranje ide sa ribama. Nidje veze xD Evo, za kraj, nešto iskreno od mene... I da te utešim malo. To su samo iluzije, muškarci kojih u našoj realnosti nema, a uglavnom, ni jedna od nas sa većinom tih »lepotana« ne bi imala nikakve veze, jer sve znamo (ili bi trebalo da znamo) u čemu zapravo jeste poenta. Lepo ih je videti, ali ništa više od toga.
Baal Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 hahahah jebote, gledam ove slike i kontam sto mi sranje ide sa ribama. Nidje veze xD Đomla tebra, znači tvrdim da moraš da pustiš kosu ponovo.
bezlichni Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 (edited) Đomla tebra, znači tvrdim da moraš da pustiš kosu ponovo. E, dok meni poraste kosa Oces da me naucis da sviram gitru i da udzem u benad, imama shanse opet. Cuo sam da bendasi dobro prolaze. Evo, za kraj, nešto iskreno od mene... I da te utešim malo. Hvala taman je dusa pocela da mi se cepa. Edited August 29, 2009 by Elitista u Povoju.
Guest TužneUši Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 au jeboote inace, peter sarsgaard mi se cini kao pravi smeker i dobar jebac, smorili ste sa atletskim tipovima
Night's Blood Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 @ joe_ann- Jbt, bas imas cudan ukus za muskarce.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Lep je on.Zapravo, ima nesto sumanuto lepo u njemu. Zapravo, to ima veze sa seksom, valjda.
Machka Naopachka Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Možda bi bio dobar kao dr House da nije glumio glupog princa u crnom guji. Kako posle vagina da ga shvati ozbiljno??? 1
Ајлин Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Jednog smo baju šmekera zaboravile... jeste da ne volim plavušane niti svetle oči u muških, ali ovaj mora da se stavi u temu pod obavezno:
Shamandalie Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Prema tvom kriterijumu i Oliver Khan je super frajer! Mada, ne kazem da nije, kako za koga.
oʞɾoƃ Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Pa, o ukusima se ne raspravlja, ali ne može se poreći da je divan i veoma seksi.
Ајлин Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Prema tvom kriterijumu i Oliver Khan je super frajer! Mada, ne kazem da nije, kako za koga. Khm.. kome kažeš? Meni?
Shamandalie Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 A rasni Marco Hietala? Dobarrrr....mnogo je dobar, nema tu sta ni dodati ni oduzeti. Ma, odlican je! @ Ajlin- pa da, kad sam videla onu tvoju fotku prva asocijacija mi je bio Oliver Khan.
Recommended Posts