Night's Blood Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 (edited) Ogavno. :) Edited September 3, 2009 by Night's Blood
Talvi Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 (edited) Uvek je on takav : Edited September 3, 2009 by Talvi 1
Night's Blood Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 (edited) Joj sto me nervira kad vidim sliku nekog benda gde se jedan kurci sa bodljama i tim sranjima, a svi ostali normalni. Edited September 3, 2009 by Night's Blood
Uruk Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 haha, ja sam tek sad provalio da on ima istetovirano ima svog benda na stomaku ne mogu da verujem da ranije nisam primetio
oʞɾoƃ Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Izvalite kako mu je leva sisa ulubljena...
Night's Blood Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Da se zna ko je glavni. Da se zna ko je kreten.
Footog Qpoos Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Joj sto me nervira kad vidim sliku nekog benda gde se jedan kurci sa bodljama i tim sranjima, a svi ostali normalni. nisu to bodlje,to su mu znojnice...
Talvi Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Izvalite kako mu je leva sisa ulubljena... Al' si ga ti prostudirao.
El Karnisero Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 Joj sto me nervira kad vidim sliku nekog benda gde se jedan kurci sa bodljama i tim sranjima, a svi ostali normalni. Covek sam bira kako ce da zivi. Stra ga pljujete,vidite da je underground bleker,nema pare ni majicu da kupi.
Sisus Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 Izvalite kako mu je leva sisa ulubljena... Havarisan je, nece moci da se ozeni. Covek sam bira kako ce da zivi. Stra ga pljujete,vidite da je underground bleker,nema pare ni majicu da kupi. Onda treba da istetovira dzemper.
Guest TužneUši Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 (edited) dc cooper tu bas ne lici na sebe, dobra mu je ta fotka ali covjek je generalno ruznjikav i lici na nekog glodara Edited September 5, 2009 by TužneUši
Bejbe Kompajler Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Svi ti vasi kostunjavi,pirgavi i polu gej muskarci nisu ni blizu najmaco menu svih vremena: Totalno se slažem Moj favorit:
Ајлин Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 (edited) dc cooper tu bas ne lici na sebe, dobra mu je ta fotka ali covjek je generalno ruznjikav i lici na nekog glodara Tačno je to sve ali pojava je, ipak Mator je ali: Damian Wilson, Threshold Edited September 5, 2009 by Ајлин
Dark_Elf Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Cudi me da Brunhilda i kompanija nisu navele ovog lika, skroz im je po ukusu : Tako ti je to brate. Nemoj pokušavati da pronikneš u tajnu ženskog ukusa - neće ti uspeti. Kakve su likove sve kačile ovde i ja sam pomislio da bi im se taj zasvideo. Ali eto, njima je on ništa posebno. Mislim, ja sam definitivno odustao od toga da ukapiram njihov ukus kad sam shvatio da je većini žena lep onaj peder George Clooney. Ja čoveka sa baksuznijom facom nisam u životu video.
Ајлин Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Meni je on retko odvratan muškarac. I on i onaj ljigavi Nikolas Kejdž.
Night's Blood Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Nikolas nije lep, on je faca, meni je ok kao glumac.
Recommended Posts