kuruz Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Џорџ Клуни одвратан??? Ви сте стварно фијукнуле. :)
Night's Blood Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Pa jbt, ukusi su razliciti. Kuruze ti se bas lozis na barbikane. :)
In The Flesh Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 (edited) Meni je on retko odvratan muškarac. I on i onaj ljigavi Nikolas Kejdž. Џорџ Клуни одвратан???Ви сте стварно фијукнуле. Edited September 5, 2009 by Poor Twisted Me 1
kuruz Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 (edited) Дајте један добар Кејџов филм, пошто нисам гледао ништа нормално с њим, а видео сам их пуно. Клуни није барбикан, он је баш кершме. Барбикан је онај Деп на којег се све рибе ложе. Edited September 5, 2009 by Sgt. Major
Sisus Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Con Air je odlican film, National Treasure, ako volis takav trip, Captain Corelli's Mandolin, Windtalkers... U principu, ima par losih filmova, ali bi ti filmovi bili jos vece sranje, da on ne glumi.
In The Flesh Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Face/off i Leaving Las Vegas jedino sto valja. Con Air = Uzas
kuruz Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 (edited) Е да, Мандолина је сјајан филм, хвала што си ме подсетио, a и Con Air је солидан. Face Off је очај, Ghost Rider, National Treasure исто. Gone in 60 Seconds није лош. Edited September 5, 2009 by Sgt. Major
morbid god Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 8mm je dobar film. Inace me iritira Kejdzova pojava i gluma. Ima jos neki film, kad radi kao vozac hitne Taj je istripovan, al nista posebno.
Sisus Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Gledao sam ja jos njegovih filmova, ali ne mogu sad da im se setim imena, a ni radnje. Wild at Heart mi je isto zapao za oci. Film je toliko glup, da je smesan. Volim takve stvari.
kuruz Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 (edited) 8mm je dobar film. Inace me iritira Kejdzova pojava i gluma. Ima jos neki film, kad radi kao vozac hitne Taj je istripovan, al nista posebno. С оним црнцем? Није ни тај лош. Зове се Bringing Out the Dead Ал' он је курац за Хенкса, Николсона, Паћина, Де Нира, Пита... Edited September 5, 2009 by Sgt. Major
In The Flesh Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Ko voli malo americke propagande,onda ce mu se svidjeti World Trade Centre. Glumi vatrogasca (ili policajca) koji je ostao zarobljen u soliterima 9/11. Po istinitom dogadjaju.
Night's Blood Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 @Kuruz- Barbikan je onaj Bred Pit, znas onaj sto se tebi svidja.
kuruz Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 @Kuruz- Barbikan je onaj Bred Pit, znas onaj sto se tebi svidja. Њега волим као глумца, а то да изгледа добро је чињеница.
Dark_Elf Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Kuruze... koji ti je bolji frajer Leonardo Di Kaprio ili Bred Pit? 1
Sisus Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Ja njega ne podnosim. Nosi specijalne cipele u kojima izgleda visi. Jebes glumca frajera koji ima dublera za noge.
Night's Blood Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 @Kuruz- Ne moze cinjenica da bude neciji ukus.
kuruz Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Kuruze... koji ti je bolji frajer Leonardo Di Kaprio ili Bred Pit? Бред Пит Ал' најбољи је Били Зејн.
Dark_Elf Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Бред Пит Ал' најбољи је Били Зејн. A gajiš li simpatije pre Tomu Kruzu? Koji ti je taj Bili... saću izgooglam. Ja znam samo za jednog Bilija... onog iz Maratonca. 1
Dark_Elf Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Koji ti je taj Bili... saću izgooglam. Ukucam Bili Zejn i izađe mi ovo: Ako je to on brate... i meni se sviđa :) 1
Recommended Posts