feyd Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 neko je, nadam se, vec okacio peter-a steele-a iz circa '95. ako nije... smatrajte ovo mojim skromnim doprinosom.
Ајлин Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Moram, jače je od mene, videh ga sad negde... Kakav je ovo car od čoveka. Prvak u Strong Menu, Poljak Marijuš Puđanovski, hellyeah
El Karnisero Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 'De ga nadje...Stvarno je car.
Sisus Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Onaj Rus iz Ultimate Fight-a bi ga prepolovio za cirka 13 sekundi.
Fapril ethereal Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 koja je ono zivotinja.. Jermolenko beshe? stvarno ne bih sa njim voleo da imam sukob misljenja
morbid god Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Pogledajte taj blazeni pogled Mozda i najjaci MMA borac ikad, bez poraza(osim jedne borbe koja je prekinuta jer mu je pukla arkada).
morbid god Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Pa nece bit tamo neki metroseksualac Ovaj se lemao sa bizonima vecim od njega, al dzabe sve. Ruska masina
In The Flesh Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 koja je ono zivotinja.. Jermolenko beshe? Kralju. Emelianenko
darkmiss Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 meni je ovaj ako zanemarite ogromne kolicine dlaka!
Fapril ethereal Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 (edited) @Twisted e jebiga sad.. ne znam kako se zvala emisija,ali se eksperiment u njoj sastojao iz toga da Amazonski piton i on stegnu plasticnu lutku sa senzorima za merenje pritiska i da se posle meri jachina stiska pitona i Emelianenka.. pogodite ko je imao jachi stisak? Edited September 22, 2009 by april ethereal
feyd Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 speaking of MMA... beloruski pandur. (sasvim ok izgleda dok ne progovori).
Генеральный Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 ...merenje pritiska i da se posle meri jachina stiska pitona i Emelianenka.. pogodite ko je imao jachi stisak? Вјерца Радта?
johnnyzzz Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 ne znam kako se zvala emisija,ali se eksperiment u njoj sastojao iz toga da Amazonski piton i on stegnu plasticnu lutku sa senzorima za merenje pritiska i da se posle meri jachina stiska pitona i Emelianenka.. pogodite ko je imao jachi stisak? emalianenkov piton?
Talvi Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 speaking of MMA... beloruski pandur. (sasvim ok izgleda dok ne progovori).
Ајлин Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Talvi, jel' to isti čovek 'De ga nadje...Stvarno je car. E pa gde sam ga našla.... Priča ide ovako. Nisam tad znala reč poljskog i ja šta ću iz dosade skidam fond reči sa te-ve-a i polako kapiram. Gledala sam Strong Men i reklame jer je tu bio ograničen fond a moglo se i povezati relativno lako šta se kako kaže. i tako ja videh Mariuša i oduševih se čovekom, jer verovali ili ne, on je inteligentan! Osim što strateški "igra" (ako se u Strong Menu išta može nazvati "igrom", he) i pobija protivnike na bezobrazno male razlike, završio je dva faksa i u realnom životu ume lepo i da govori osim što nosa metalne kofere punjene betonom okolo. Armiranim. Onaj Rus iz Ultimate Fight-a bi ga prepolovio za cirka 13 sekundi. Verujem, ali nije on borac, taj ti je snagator. Klade valja.
El Karnisero Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Marius zavrsio dva fakulteta?Stvarno carina. Mada vidi se da zna da prica kad daje intervjue,nije kao one pojedine srgonje...
Talvi Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Talvi, jel' to isti čovek Nije, al' sto se mene tice k'o da jeste - isti su.
Ајлин Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Verujem, verujem... nego. Ne mogu da se odlučim da li bih Marijušu stavila kesu na glavu ili bih mu možda telo obukla u džak... Hmmm... faca je prava poljska čistokrvna geačka, ali ajd' mož' da prođe s obzirom na zajebat pogled, dakle telo ide u eliminaciju Prvak u Strong Menu, Poljak Marijuš Puđanovski, hellyeah 1 1
Night's Blood Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Ja ne volim toliko razbacane momke.
Ајлин Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Pa to ti kažem, ja ne volim uopšte. Od početka sam ga postavila na ovu temu radi zezanja Inače tip je 'ladno moje godište (mada izgleda jedno 6-7 godina stariji) i završio je dva fakulteta. Osim što je prvak sveta. Da kuva, oprostila bih mu te overdone tricepse. 1 1
Recommended Posts