kuruz Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 Ал' јеб'о матер, кад се одвојено гледају очи, усне и нос, изгледају као делови лица неке девојке, али кад се гледа целина јасно је да је мушко у питању.
morbid god Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 Meni je bilo jasno tek kad sam mu procitao ime. Al i dalje bih ga jebo.
Dark_Elf Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 Vilica mu je muška skroz... i obrve. Sve u svemu... sranje.
morbid god Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 (edited) Al nemaju brke, bar ove mladje. Ima fora zasto cnogorac pusta brkove - da lici na majku Mozda je bilo, al vazda se okinem na taj vic. Edited October 31, 2009 by morbid god
morbid god Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 Ova tema je konacno dobila smisla za nas strejt muskarce.
In The Flesh Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 A bolje i ovako: no ovako: Ovako imam osjecaj da smrdi na znoj pomijesan sa parfemom,a onako samo na znoj.
Kokopelli Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 На овој му фале само бркови да би изгледао као класична Црногорка. Nisi gledao obrve crnogorkama Uništiste nas!
Machka Naopachka Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 Ko se seća Desetog Kraljevstava?
Sisus Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 Zbunili ste me. Kako da zagori nešto što ovlaži? Pa i zagori zato što ne ovlaži. Da bi ovlažilo, moraš da džaraš, ali pošto niko ne džara, logično je da zagori. Не знам шта ми је одвратније, да ли бенд у којем свира или клуб за који навија. Al kenjaš, sam si priznao da si počeo da ih slušaš. Боли ме тукс за њега. Kako, bre, može da te boli nešto pto nemaš? Uostalom, taj čovek je baja u za kauboja Džejmsa i za njegovog konja Larsa.
vudun Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 ovaj bi se vec potrosio. ali rade... pa, recimo da nije brokercic. Пффф, невиђени чланколизац политичара који су на власти од 2000.године на овамо. Пијавица повлашћеног статуса и залеђине, профитер многих штетних приватизација. До пре округло 10 година је живео у студентском дому, а да би 5 година касније важио за једног од од најбогатијих у Србији. Сивоња...са телећим погледом и главом к'о у вола, реално. Они најзлочестији блекери са шминком на лицу су веће баје од њега. Људи барем поштено живе од музике...јебига, скрндељи су, али чак и без корпспејнта боље изгледају од овог примерка.
Ајлин Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 ovaj bi se vec potrosio. E jebi ga, Feyd, dobro nisi ovog postavila
vudun Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 (edited) Овај бизнисмен их све шије. Српски Бил Гејтс. Идеалан за сваку снајку, а у брак доноси и брдо компјутера. Шта ћеш више. Edited November 1, 2009 by Вуду ПопаЯa
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 Moj zgodni drugar u procesu brijanja
Dark_Elf Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 Mogu da pričaju žene šta oće, ali najjebozovniji muškarac je onaj lik u seriji "Vratiće se Rode" što vozi traktor (s' majcom na ćelavoj glavi) i što u jednoj kući ima ženu sa dvoje dece, a u drugoj švalerku. I kad se obe razgoropade... on ih obe prebije, pa su opet srećne. Hahah... kako je tu odglumila Vesna Trivalić... carica. Ko mi ne veruje može pogledati scenu od sedamnaestog minuta: http://www.domacifilmovi.biz/vratice-se-rode/epizoda-06-video_ac3ca7d53.html Čovek je car.
Ајлин Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 Овај бизнисмен их све шије. Српски Бил Гејтс. Идеалан за сваку снајку, а у брак доноси и брдо компјутера. Шта ћеш више. Ne znam zašto si uveren u to, bez pokrića je u njegovom slučaju.
feyd Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 E jebi ga, Feyd, dobro nisi ovog postavila eh, da ga znas, kao sto ga ja znam, da si nekad sela s njim i popila pice, znala bi zasto je slika postavljena. verovatno. Пффф, невиђени чланколизац политичара који су на власти од 2000.године на овамо. Пијавица повлашћеног статуса и залеђине, профитер многих штетних приватизација. До пре округло 10 година је живео у студентском дому, а да би 5 година касније важио за једног од од најбогатијих у Србији. Сивоња...са телећим погледом и главом к'о у вола, реално. Они најзлочестији блекери са шминком на лицу су веће баје од њега. Људи барем поштено живе од музике...јебига, скрндељи су, али чак и без корпспејнта боље изгледају од овог примерка. wow, napalio si se vise od mene
vudun Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 А и ја претерујем. Испричавам се. Већ сам давно рекао: да сам женско, јурила бих Мињу Суботу. Кершме светских размера + синоним за еликсир младости = сретна старос', свакој, уз татка на Тобоган.
Ајлин Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 Doduše okej, ne znam ga lično... Ma srpski biznismeni su bljak u velikoj većini slučajeva. Muzićare treba kačiti ovde.
Bejbe Kompajler Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Ajlin, pobogu, draga...... Šta fali srpskim biznismenima... Pogledaj ovo mače. Uopće se ne bih bunila da sarađujem sa istim:
Recommended Posts