In The Flesh Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Siguran sam da Fejd sad misli da je taj horizontalni metar u stvari njegov stomak.
Night's Blood Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Uh, prva slika, najbolja Piterova slika.
Machka Naopachka Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 A jel sad debo il je mišićav? Vidim da se menja... Btw, da, ja nemam pojma ko je lik
In The Flesh Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Uh, prva slika, najbolja Piterova slika. So 1990s...Sorry
Night's Blood Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 (edited) So 1990s...Sorry Znam, ali nema veze. Pitao si me zasto ne slusam novu muziku. A jel sad debo il je mišićav? Vidim da se menja... Btw, da, ja nemam pojma ko je lik http://www.youtube.com/watch?v=uVaHG_QMvNk Edited November 4, 2009 by Night's Blood
feyd Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 A jel sad debo il je mišićav? Vidim da se menja... Btw, da, ja nemam pojma ko je lik autor izjave: "don't fry bacon naked". lep & pametan.
Night's Blood Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Hehe, i ja sam to pomislila kad sam videla sliku.
Ајлин Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 (edited) Dao je Piter mnogo pametnih izjava. Kome se čita, ostavila sam na T0N temi neke. Čovek je oličenje inteligentnog metalca sa užasno britanskim smislom za humor, iako nije Britanac. Živi Type i Carnivore ceo život i zato mu skidam kapu. Na stranu dva metra u visini i pola metra u gaćama, jebeš to. Sviranje basa jednom rukom se pika. Edited November 4, 2009 by Ајлин
Brynhildr Posted November 4, 2009 Author Report Posted November 4, 2009 Siguran sam da Fejd sad misli da je taj horizontalni metar u stvari njegov stomak. Mene on podseća na Satyra. (levo)
Ni! Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Pera je pojam za ovog Bio, dok nije propao i počeo da liči na Frankenštajnovo čudovište sa perikom. A onda ge se sjetim iz ovog perioda i gotovo mi dođe da zaplačem - koliko god da nije "moj tip muškarca", stvarno je fantastično izgledao.
Sisus Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Obojica su ružni koliko su teški. S tim što je Peter malo teži. Ova tema je teški dokaz da se žene uglavnom ne pale na same muškarce, već na ono što oni predstavljaju. Uglavnom su sve slike poznatih muškaraca. 1
vudun Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Шта му се десило, па се човек оволико осушио?
feyd Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 (edited) iamj u vidu da gospon petrus ima 48 godina, od kojih cca 20 na drogama i alkoholu. edit: iamj = imaj. Edited November 5, 2009 by feyd
El Karnisero Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Steele
jelchica Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 (edited) @Sisoje Ae bre licimuru ne zezaj, i na temi naj... lepshe? (kako beshe?) zene sve same zechice, manekenke itd., realno nemoj da ochekujesh da neko stavi sliku svog dechka ovde, people don't do that and probably ain't gonna happen, ka' shto se ni tamo ne deshava analogna situacija A stoji to da zene verovatno drugachije gledaju na lepotu, jbg jes' da nije neki lepotan u faci al' je ufff... zivotinja od dva metra, svaka bi mu dala xD Something wrong with that? Edited November 5, 2009 by jelchica 1 1
El Karnisero Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Slazem se sa Sisusom. A tamo su sve same zecice i manekenke jer su dobre ribe a ne zato sto su zecice. 1 1
Recommended Posts