Rehabilitovani Bagrem Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 убре Елфе, ал' сереш - онако вилењачки баш! еве ти minus.
vudun Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 isplivao je na povrsinu pravi razlog za taj transfer: izgleda da je zgodni portugalac "zveknuo" cerku Marcella Lippija, a ga zbog tog poznati trener vise nije zeleo u timu. Није то ништа, звекнуо Трезегол Доменекову жену, па га овај и даље зове у репрезентацију. Е, то је већ за 'бем ти живот (закључани).
Shamandalie Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Није то ништа, звекнуо Трезегол Доменекову жену, па га овај и даље зове у репрезентацију. Е, то је већ за 'бем ти живот (закључани). Ne znam sta reci sem da je i dan danas mnogo jebozovan. A imao je vrlo zanimljivu karijeru....zenio se...razveo se...imao afere...par puta se napio dok je igrao u Grckoj, pa cak je i pred utakmice uspevao da napije i ostatak tima....kako je tek dobro izgledao dok je bio mlad! 1
Thule Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Navijaci se i danas secaju sa nostalgijom njegovih odlicnih igara Milojko reincarnated
kuruz Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Није то ништа, звекнуо Трезегол Доменекову жену, па га овај и даље зове у репрезентацију. Е, то је већ за 'бем ти живот (закључани). Tрезегол није позван одавно, рече човек да неће играти док је Доменек ту. Оправдање овог идиота је то да је Тре шкорпија у хороскопу, а он верује у те будалаштине.
lemmy sixx Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 A ipak,taj horoskop ga je do sada dovodio do uspeha neverovatnih razmera. Idiot.
El Karnisero Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 Jel' ja ne vidim dobro ili je ovo Demikelis? 1 1
El Karnisero Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Dobro vidiš Ocigledno ne navijas za Argentinu. Mrzim tog sabana,mada nije on kriv sto ga Maradona zove u reprezentaciju. 1
Baal Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Znači tebra, kako si mogao u ovoliko uske pantalone da staneš?
El Karnisero Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 (edited) Znas onu pricu o vagini?E pa vidis odakle mu ideja za to,vidis da je picketina.Klasicna. Edited December 10, 2009 by El Karnisero 1
Night's Blood Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Znači tebra, kako si mogao u ovoliko uske pantalone da staneš? Ma fotosopirali ga. Da ne bude spam. Jedino sto mi se ne svidja je to sto je plavusan.
ShinigamY Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Lol to onaj iz Marichuj ili kako vec spanske serije... Kako me je sestra smarala da joj nadjem njegove slike, nije normalno...
Night's Blood Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Hahahaha.... Jeste iz neke serije, drugarica pre neko vece kampovala pored mog kompa i trazila slike.
ShinigamY Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Opasan lik, bash neki frajer, i moze mu se
Night's Blood Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Samo je imao srece, voli ga majka priroda.
feyd Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 ne znam, meni se ti generički lepotani ne dopadaju mnogo... tj. ne dopadaju mi se uopšte.
Bejbe Kompajler Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 feyd wins Lik je ogavan, realno. Tvrdim, što bi rekao Lemi.
feyd Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 ne znam, ne mogu reći da mi je ogavan, ali kad bih se našla u njegovom prisustvu, verovatno bih mu pružila tretman porculanske lutke, a ne seksualnog objekta.
Night's Blood Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Ne volem ni ja te barbikane. Ali morala sam nesto da okacim da ne spamujem.
Recommended Posts