Теша Тешановић Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 A sto si me to prozivao Teso? Feyd, tebi vidim nedostaje neko da te dobro istrese. ma nemogu ni da se setim vise.nesto sam sklepao neki citav tekst da te zezam zato sto si iz crne gore i ono kako ti mora da hejtujes zene jer nisi glavni jebac u kuci plemenu.koga jebe sad,ziv bio Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Ali Teso, ja sam pobjegao iz plemena prije 50 godina i dosao u grad da zivim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted January 4, 2010 Author Report Share Posted January 4, 2010 Toliko si star? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Rodjen sam u Mesopotamiji 2000. godine p.n.e. Pa ti vidi sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Tesha je bio glavni jebach u svom plemenu,pre nego sto je pobegao u civilizaciju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 (edited) da te zezam zato sto si iz crne gore Ovo je beyond epic. Edited January 4, 2010 by morbid god Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 ti ga zezaj kako su mu tamo u Austrougarskoj zene niske i dlakave.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 mogu da ga zezam jedino da su niske. i ove nase su dlakave, al samo dolje. tu ko da je ptica svila gnijezdo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 mogu da ga zezam jedino da su niske. i ove nase su dlakave, al samo dolje. tu ko da je ptica svila gnijezdo... eh ala si ti probirljiv znas kako kaze pesma mice http://www.youtube.com/watch?v=gFpGQySodqI Ovo je beyond epic. ali to je samo fore radi nemam ja nista protiv vas i moji predci sa caletove strane su dosli iz dinarskih krajeva.zato ja slusam gusle,baju malog knindzu,milomira miljanica i uvek kada treba urlicuci zapevam "oj svjetla majska zoro","nema raja bez rodnog kraja","djurisicu mlad majore","ide vojska od niksica","nedam krajine".i sve to na uzasavanje urbanih idiota koji to nemogu da podnesu Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Ja mogu podnijeti, al se i dalje uzasavam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Ja mogu podnijeti, al se i dalje uzasavam. meni su i moje sopstvene stidne dlake odvratne pa ih brijem a kamoli tudje.nikada nebi mogao da imam odnos sa devojkom koja nije obrijana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 meni su i moje sopstvene stidne dlake odvratne pa ih brijem a kamoli tudje.nikada nebi mogao da imam odnos sa devojkom koja nije obrijana krajnje je vreme da počneš da piješ (ili da počneš da piješ više nego do sada). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 krajnje je vreme da počneš da piješ (ili da počneš da piješ više nego do sada). ja ne pijem alkohol niti cu ikada krenuti da pijem a inace sve kutlurne devojke briju svoje stidne dlake.one koje to ne rade su dno sto se tice licne higijene i kulture Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 ok, krajnje je vreme da ti izraste i smisao za humor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezlichni Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 ok, krajnje je vreme da ti izraste i smisao za humor. Šta će mu .... sve su to sociokonformisticke tvorevine..... te moraš da budeš duhovit, te moraš ovo te moraš ono inače će društvo da te razapne. ....Mislim ništa vezano za vašu konverzaciju samo gledam kako se nameće šta moraš šta ne moraš bez ikakvog objašnjenja.... i svi prihvatamo kao neke ovce i dosadjujemo se kao telad. ćah... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 i ti si se primio kao baba na panziju...... ova današnja omladina, ni za pojebat, ni za nasmejat se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 ja ne pijem alkohol niti cu ikada krenuti da pijem a inace sve kutlurne devojke briju svoje stidne dlake.one koje to ne rade su dno sto se tice licne higijene i kulture Joj sto volis da kakis. Jaaaoooooo!!! Ja bas volim da vidim onako cupavu mindzu pa kad je skovitlam onda samo vrusti. Nista bre ne znas Teso. Lepo je i ovako i onako. Nije zanimljivo da stalno bude goluzdravo. Zene se nisu strigale dole hiljadama godina i nista im nije falilo. To je pocelo pre 10-20 godina i sad j to kao pod morati. Ko zna sta ce biti in za 100 godina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Vidje muskarcine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Tako je, 'bes muskarca bez kajle i narukvice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Evo ga jedan macan po ukusu zena. Nije lep, ali je zato harizmatican. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 ok, krajnje je vreme da ti izraste i smisao za humor. skontaj jednu stvar,ja uopste u ovim postovima ne pokusavam da zasmejem ljudi niti je ono trebalo da bude smesno.da si me upoznao shvatio bi to Šta će mu .... sve su to sociokonformisticke tvorevine..... te moraš da budeš duhovit, te moraš ovo te moraš ono inače će društvo da te razapne. ....Mislim ništa vezano za vašu konverzaciju samo gledam kako se nameće šta moraš šta ne moraš bez ikakvog objašnjenja.... i svi prihvatamo kao neke ovce i dosadjujemo se kao telad. ćah... naravno.konkretno ja uopste nemam smisao za humor a opet oko mene se ljudi uvek dobro provedu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezlichni Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 i ti si se primio kao baba na panziju...... ova današnja omladina, ni za pojebat, ni za nasmejat se. Zato je tu morbid god. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 uf. kupujem krastavac danas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Tešane, brale, feyd je žensko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted January 4, 2010 Author Report Share Posted January 4, 2010 Ajd' da se vratimo na temu. Ovaj lik je mnogo dobar: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts