Litthia Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 (edited) Jel ovo Gotze? Aaaaaa, stvarno liči. EDIT: Ali, samo na ovoj slici. Edited August 26, 2009 by Litthia
Mita Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 definicija muskarca (ili sto bi rekla Shamandaile drvoseca :) )
Mita Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 (edited) A ako ćemo mJetalce: Petri :wub: Edited August 26, 2009 by Mita
Litthia Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Којој се не свиђа - лезбача је страшна. Evo, ja sam. Odvratan je.
Josif Visarionovič Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 (edited) Odvratan je sa tom bradurinom i kosurdacom.Ima zube ko plocice za kupatilo Btw,da me neko pita u cijoj kozi bi se nasao evo odgovora: Nije jebozovan,nije ni lep nesto ali mi se svidja njegova skromnost,karakter i istrajnost.Nepobediv MMA borac Evo za ribe,posto slabije posecuju forum sport,vidite sta je pravi drvoseca i macho,a ne oni zadrigli svedjani http://www.youtube.com/watch?v=BAgNeO-Ep1k&feature=related Edited August 26, 2009 by Josif Visarionovič
MissionVao Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 definicija muskarca (ili sto bi rekla Shamandaile drvoseca :) ) zapravo mnogo vise lici na klinca s neurednom bradom. otkad to drvosece imaju mlohavo telo? @Josif Visarionovič: deluje kao dobar covek, to se mnogo racuna a nije da nije jebozovan, zavisi od toga koga pitas. Mene mnogo mrzi da kacim likove koji mi se dopadaju, al mogu da vam kazem da su svi 10x veci muskarci od ovog sunda sto kacite (mislim na klince, zgoljavce i Jason Priestley-je)
bezlichni Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Gledajuci kritierujume danasnjih zhena ja sam susta suprotnost jebozovnog muskarca. mogu da vam kazem da su svi 10x veci muskarci To i nije nesto zahtevno za postici. Na ovom forumu bih rekao da ima 10x vecih muskaraca od nabrojanih u tvojoj zagradi. On topic: Ne znam dal je jebozovan ribama(verovatno nekad jeste bio sudilo bi se po reakcijama riba tog vremena), al za mene faca bio i ostao: elivs prisley Sxmele pravi
Vlladimir Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Razumljivo je što na temi ''Najlepse Zene Sveta'' postuje najviše likova, ali ovde na ovoj temi da ima više forumaša koji postavljaju slike ''jebozovnih muškaraca''..., nego forumašica...o živote.
Talvi Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Hahaha, ovo mu dodje ona tema za oslobadjanje gay fantazija pod okriljem "zajebancije"? Ok onda, evo ga moj izbor: Gay do panja.
Генеральный Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Nije jebozovan,nije ni lep nesto ali mi se svidja njegova skromnost,karakter i istrajnost. Јосифе, права си удавача! 1
NećuDisplejNejm Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 val kilmer kad je bio mlad, jednom davno i hugh jackman za sve vAs latentne pedere, obnazen:
Black Label Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Gay do panja. Dzizs *-* Talvi, obozavam tvoje gej fantazije
NećuDisplejNejm Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 na koga se svaka klinka palila: drezik yeah
bezlichni Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 (edited) Razumljivo je što na temi ''Najlepse Zene Sveta'' postuje najviše likova, ali ovde na ovoj temi da ima više forumaša koji postavljaju slike ''jebozovnih muškaraca''..., nego forumašica...o živote. Обе рибе су тренутно офлајн па морамо да их одменимо. Мада морам да признам и мене је копкало то у почетку. Разбијач Грицкао си клиторис лепи марио добио си сифилис лепи марио ЈЕБИИИИ СЕЕ САДА ТИИИИ Ако је то сатан. Edited August 26, 2009 by Elitista u Povoju.
Guest Razbijač-NAAĆI Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Обе рибе су тренутно офлајн па морамо да их одменимо. Мада морам да признам и мене је копкало то у почетку. Разбијач Грицкао си клиторис лепи марио добио си сифилис лепи марио ЈЕБИИИИ СЕЕ САДА ТИИИИ Ако је то сатан. To je Satan! Jednog jutra ja uvalio jezik Selimu, on se smije, ko da ništa nije, velim mu; hajde mili pokaži što si naučio, jesi l´me zavolio, il sam Ti se smučio. Želim saznati koliko me voliš, nemaš svog boga, ne klanjaš, ne moliš, uradi nešto da mi bude drago, izludi me Selime i nosi moje blago. Uključi mali divnu Orijent muziku, opiči kukovima trbušnjak taktiku, peder živi, al buljom zavija, kako se Selim do zemlje savija. Kurčinom njiše a očima doziva, meni se diže, znoj hladan obliva, joj erotike, ko krasna Soraja, poludjet ću ljudi, gore mi jaja. Zgodan moj mali sisama miče, drhte mi noge, znam vraga bit će, zubima donju on usnu si grize, ne mogu više, ruše me krize. Sve brži ritam, jezikom me mami, kao da viče, dođi, sad smo sami, Selim me svlači, nema mi spasa, teška mi muda, ko državna kasa. Lice mu nježno ko u bajci Alise, iz zemlje snova, liže mi sise, kurac ljuti u pupak mi stavlja, vrištim nek guta, zbog boljeg zdravlja. Selima je silovala britanska flota, nađoh ga smrznutog, u Izmiru, kod plota, jadan, pothranjen, slomljenih krila, tražili ga teroristi, saharskih sila, tako sam u ralje kurac mu zabio, veli da Sultan, na kolac bi ga nabio. Kaže kontinentalna klima mu godi, htio bi meni klinca da rodi, i nije njegova rupa baš mala, lako bi uz Vazelin, kara mu stala. Znam, moj Selim nema ni side, al ima kraste, krv, hemeroide, i jedina njemu to jeste mana, pa samo fafa i sperma mu hrana.
Sisus Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 najveci smeker u svemiru i siroj okolini Cek malo, pa to nije moja slika. Da mogu da promenim licni opis, bio bih ovakav do u dlaku http://craignj.files.wordpress.com/2009/05/ryan5.jpg Rizikovao bi malu kitu zbog takvog izgleda? moja zenska se neoprostivo lozi na ovog http://i49.photobucket.com/albums/f288/woochyna/vajldezeche.jpg toliko da pokushava na sve nachine d ame natera da zalichimo, ali se ne dam Ja bih je nogirao. Nele boga ti aj' zalepi nekog koga bi pojeb'o da si žensko. Oplemeni temu malo. A vi to ne koristite? Naravno da ne. http://farm3.static.flickr.com/2167/2252267117_66f3141fe6.jpg?v=0 Aj jos jednom. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/ce/Amon_Amarth-Johan_Hegg-1128.jpg definicija muskarca (ili sto bi rekla Shamandaile drvoseca :) ) Lepo ja rekoh da se ti palis na bradatog drvosecu. zapravo mnogo vise lici na klinca s neurednom bradom. otkad to drvosece imaju mlohavo telo? Otkako je drveta. Razumljivo je što na temi ''Najlepse Zene Sveta'' postuje najviše likova, ali ovde na ovoj temi da ima više forumaša koji postavljaju slike ''jebozovnih muškaraca''..., nego forumašica...o živote. Opet ponavljam, ovim forumom vlada gej lobi. Kad god stavim sisu u avatar ili potpis, oni obrisu. Hahaha, ovo mu dodje ona tema za oslobadjanje gay fantazija pod okriljem "zajebancije"? Ok onda, evo ga moj izbor: Al se Dzoni osusio na ovoj drugoj slici. Hahahahahahaha, gde ovog nadje?
Recommended Posts