Zdodnovani Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Bend je inace aktivan vec 15-ak godina ali imaju samo jedan album From The Ashes. Inace pjevac je Piotr iz Vadera, dobra produkcija i bay area riffovi. Kazu da zvuci kao stari Slayer ali ja bas ne vidim slicnost, drugi vjerovatno hoce... Evo i link za download, poslusajte album je predobar, jedan od boljih koje sam cuo u poslednje vrijeme... http://rs440.rapidshare.com/files/148034411/Osmium-From_The_Ashes.rar pass: www.thrashmageddon.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Upravo skinuh album i prvi utisak je jako dobar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdodnovani Posted August 26, 2009 Author Report Share Posted August 26, 2009 Pu jebem ti misa kad prije skide album. Mene je isto na prvu oduvao, a sa svakim slusanjem sve bolji. Prase ga momci zestoko! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Pu jebem ti misa kad prije skide album. Mene je isto na prvu oduvao, a sa svakim slusanjem sve bolji. Prase ga momci zestoko! Skinuo sam ga pre nego sto si postavio temu. Nekih 10-tak minuta ranije. Slucajno sam njih naleteo kopajuci po www.metal-archives.com . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Ja sam stavio da se skida Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash Of The Neon Light Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Upravo stavio da se skida album i pogledao sam bend na metal archives. Izgledaju zanimljivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ČugaČuga Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Skinuh ga i ja i sve je dobro, vokal, produkcija, rifovi, ima gruv. Jedino mi smeta što imam utisak da se sustežu da raspale po kecu. Kao da im neće platiti ako izudaraju po instrumentima. Prva stvar ima slayerovski rif, a provuče se još neki tu i tamo i kasnije pa verovatno otuda to bezvezno poređenje. Ipak sličnost nije ni približna. @ Zdodnovani Gde ti vide da peva pevač Vadera? Ja nađoh da su iz Kalifornije i da peva neki Pete Pellizzari. Znači meksikanac a ne poljak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 nije lose ovo. i da, ni meni ne lice na slejere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Ни ''с'' од Слејера. А Пјотр је курац од овце и нема никакве везе са овим бендом. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Bend je prosek, vokal mi se uopste ne svidja! E ovo je vise core vokal, a ne Sacrifice da stavljate u kos sa ovim -,- Myspace rules \m/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdodnovani Posted August 26, 2009 Author Report Share Posted August 26, 2009 Skinuh ga i ja i sve je dobro, vokal, produkcija, rifovi, ima gruv. Jedino mi smeta što imam utisak da se sustežu da raspale po kecu. Kao da im neće platiti ako izudaraju po instrumentima. Prva stvar ima slayerovski rif, a provuče se još neki tu i tamo i kasnije pa verovatno otuda to bezvezno poređenje. Ipak sličnost nije ni približna. @ Zdodnovani Gde ti vide da peva pevač Vadera? Ja nađoh da su iz Kalifornije i da peva neki Pete Pellizzari. Znači meksikanac a ne poljak. Pa sad kad vidim sliku nema nigdje Piotra. Inace nasao sam to na RS-Metal forumu, trazio sam i prije ali nisam mogao naci ime pjevaca pa sam uzeo to sa RS-Metala. E sad se osramotih sve me nejebalo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ČugaČuga Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Bend je prosek, vokal mi se uopste ne svidja! E ovo je vise core vokal, a ne Sacrifice da stavljate u kos sa ovim -,- Myspace rules \m/ Jeste stvarno je tako. Vokal dosta liči na njujorške krimi korovce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash Of The Neon Light Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Bend kao bend nije uopšte loš. ''Jak'' mi je uvod u onoj zadnjoj stvari ''The Consecration''. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 А Пјотр је курац од овце :) :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 odlican bend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdodnovani Posted September 6, 2009 Author Report Share Posted September 6, 2009 Bend kao bend nije uopšte loš. ''Jak'' mi je uvod u onoj zadnjoj stvari ''The Consecration''. Uvod je stvarno odlican, jedan od boljih koji sam cuo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 Та песма ми се једино и допада, пола албума заузима... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^TK^ Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 jel zna neko jos neki link za free download from the ashes. onaj je pukao. imaju samo 1 pesmu na youtube-u i ona je prolicno dobra na prvo slusanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 jel zna neko jos neki link za free download from the ashes. onaj je pukao. imaju samo 1 pesmu na youtube-u i ona je prolicno dobra na prvo slusanje Izvoli: http://www.megaupload.com/?d=DFD7HMQ5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^TK^ Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 hvala . i ovaj nesto zeza, ali je to verovatno do mog neta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Meni radi, kad ga otvorim. Pretpostavljam da izbacuje ovo: "This file is temporarily unavaible." . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^TK^ Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 na rapishare-u kaze da je ispucan broj slobosnih dowload-ova...nesto na tu foru. a na megaupload-u ili mi iskoci neka reklama koliko cte jos zivetiXD ili ne moze da ocita stranu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Zanimljivo. Samo njakaj Megaupload i proradice. Ako ne, naci cemo neki drugi link preko Mediafire. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^TK^ Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 e sad sam se zainatilla da skinem ovaj album. mada me iznervirao kao ni jedan do sada.sve probala od rapishare-a, mediafire, megaupload.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 (edited) Nije valjda da nigde nemoze da se pokrene download ? Edited December 24, 2009 by Thrasher Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts