23/16 Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 Ja u ponedeljak idem po pasos, ako sve prodje bez problema, idem. Karte za koncert mogu da se kupe ranije, ili ih uzimamo na licu mesta ?
niking Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 ima jos 4 slobodna mesta... svi troskovi su 50 evra, ali bi trebalo imati uz sebe jos para, cisto zbog granicara... te pare, naravno, ne morate trositi ja se u utorak nalazim sa tipom koji ce nam uzeti karte, pa dotle imate vremena da se isplanirate i smislite... polazak ce biti ispred beogradske arene, ne znam jos tacno vreme, ciljam na podne +-sat-dva, a povratak odmah posle koncerta
Radnaskela Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 (edited) samo da javim da neću ipak ići, iz više razloga. to je definitivno. Edited November 8, 2009 by Radnaskela
23/16 Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Dobio pasos i slobodne dane, racunajte i mene .
niking Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 zovi tipa koji organizuje na ovaj broj: 064 1585 202 i dogovori se sa njim
Defunctus Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Sutra!!! ...ne mogu vise da docekam da krenemo.
23/16 Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Pre 2 dana su svirali The Tower, valjda cemo cuti to u Zagrebu .
Теша Тешановић Posted November 16, 2009 Report Posted November 16, 2009 interesatno kako u hrvatskoj plate su jako vece,sve je skuplje ali ipak ulaznice za koncerte su dosta jefitinije.prokleti organizatori koncerata u srbiji
ajdnaprimer Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 Da čujem neki raport... sigurno je bilo prejako...
Buddha Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 bilo je prejako u oba smisla odlicno su svirali ali je prostor za svirku problematican (mnogo odjekuje) pa je bilo i preglasno/prejako jeben koncert u svakom slucaju, dalek je bio do jaja isto
Defunctus Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 Odlicno je bilo...sad samo jos Neurosis da vidim. Btw. ne mogu da se otmem utisku da kod nas nikad ne bi onoliko ljudi bilo na Isis koncertu...mislim,rasprodat koncert i jos se trazila karta vise,svaka cast Hrvatima za to.
ajdnaprimer Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 Ne bi sigurno bilo nešto previše ljudi, ali ipak ima dosta (dovoljno*) ljudi koji bi voleli da vide i čuju ISIS u Beogradu i mislim da bi trebalo nešto da se organizuje sledeće godine... Omašili su Beograd već par puta, isto i Mogwai...
Buddha Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 mozda dovoljno za skc livingrum, ali ne i za veliku salu npr. svaka cast hrvatima, bas su daleko ispred nas. hrvati su ispali pametni pa provukli isis kroz jazz festival. tako grad/ministarstvo kulture plati bend a organizator ne moz da pukne.
Lunar Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 Isis je bio fenomenalan. Napisacu nesto malo vishe kasnije, sada sam se probudio. Inache pozdrav za sve iz crvenog kombija.
Buddha Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 i dalek je bio do jaja ali vise dima na nekom certu nikad nisam video samo crven light i dimcina
Defunctus Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 i dalek je bio do jaja ali vise dima na nekom certu nikad nisam video Stvarno su pretjerali sa tim...ko god je pustao,dao je sebi previse oduska.
Lunar Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 Pekle me ochi od dima na Daleku, sad moram da krenem negde, ali ono sto moram da napisem je SHRAVCIGER!
Buddha Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 verovatno su tako trazili sto se aarona tice, respect za peace sells majicu srafciger foru su ukrali od ane never AaronTurner23 (bubnjar) preko Twittera AaronHarris23 Just arrived at the hotel in Ljubljana, Slovenia. Last nights show in Croatia was insane! Sorry to those who didn't get in. AaronHarris23 Also sorry we had no merch last night. The Hungarian border guards wouldn't let our merch van through. Bullshit if you ask me!
Pavao Posted November 17, 2009 Author Report Posted November 17, 2009 Koncert je bio u sklopu ne Jazz festivala, već "N.O. (not only) jazz festivala" koji se već par godina održava na istom mjestu. Na ovo sinoć mi se uopće nije dalo ići, mislim, glazba je ok, ali ne podnosim vokal, do te mjere da su mi dali besplatno ne bih išao. 1
darthmoog Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 (edited) Kul je bila cela akcija...organizacija zezanje...koncert ok...ali prebucno...transitional se nije mogao cuti,dalek previshe dima ono bash i nema poente gledati i isis unishten na momente... Zuti kombi crew \m/ Edited November 17, 2009 by darthmoog
Defunctus Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 (edited) Nemam pojma,meni je Isis imao veoma dobar zvuk...jeste da je bilo malo vise pojacano,ali su svi bili odlicno razumljivi.Btw. stajao sam drugi red,po sredini...ne znam da li je varirao zvuk zavisno od mjesta stajanja,ali ne vjerujem,jer citam utiske na hrvatskim forumima gdje generalno hvale zvuk,a kao glavne mane isticu set listu,to jest forsiranje novog albuma i nesnosnu vrucinu i guzvu u publici. Edited November 17, 2009 by Defunctus
23/16 Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 kao glavne mane isticu set listu,to jest forsiranje novog albuma i nesnosnu vrucinu i guzvu u publici. Nove pesme mnogo bolje zvuce uzivo, mada je ipak Carry bila vrhunac veceri, bar za mene .
Recommended Posts