Jump to content

Recommended Posts

Posted

Posle duže pauze od jeseni ponovo DREAM THEATER - Real Tribute

Set list:

1.Regression

2.Overture 1928

3.Strange de ja vu

4.Through her eyes

5.Home

6.Erotomania

7.Voices

8.Metropolis

9.Learning to live

10.Forsaken

11.Ministry of loust souls "Six degrees of inner turbulence "

12.Overture

13.About to crash

14.War inside my head

15.The test that stumped..

16.In the name of god

17. Octavarium

I NARAVNO BICE IZNENADJENJA :0))))

Postavku čine:

Djordje Golubovic - bas

6176_1191779030513_1109516337_30584872_1159470_n.jpg

Aleksandar Bojovic - vokal

6176_1192172960361_1109516337_30586157_431102_n.jpg

Alexandar Tommy Mitrovic - gitara

6531_1218060934657_1322905525_616708_2645357_n.jpg

Mica-mc Mike Kovacevic - bubanj

5106_1164450195983_1369730233_446626_5083879_n.jpg

Petar Milojevic - klavijature

6176_1191778990512_1109516337_30584871_3666748_n.jpg

Posted

Odlicna ekipa, ne sumnjam da ce biti kvalitetne svirke.

Ali momci, bez bar dve pesme sa prvog albuma, ne moze to biti pravi DT tribute, mora se ubaciti A Fortune in Lies i Ytse Jam, ako ne Killing Hand ili bilo sta drugo... Super je lista, ali prvi album je prvi album.

Posted

Koliko me sećanje služi, momci su svirali: A fortune in lies, Ytse jam, Surrounded, Take the time, Pull me under, Under a glas moon, Burning my soul. Moždas sam nešto izostavio. Ali zarad ovih novih stvari koliko sam ja upućen moralo je nešto da odpadne, bar za sada :)

• 2 weeks later...
Posted

u odnosu na staru ekipu, promenjeni su pevach i bubnjar, ali ne sumnjam da ce i dalje da kidaju kao i pre :pivopije:

shto se mene tiche, prvi album mi se najmanje slusha, radije bih neki blind faith npr :D

Posted

Koliko me sećanje služi, momci su svirali: A fortune in lies, Ytse jam, Surrounded, Take the time, Pull me under, Under a glas moon, Burning my soul. Moždas sam nešto izostavio. Ali zarad ovih novih stvari koliko sam ja upućen moralo je nešto da odpadne, bar za sada :)

velika greska.

Posted (edited)

Ma da bre, daj da se veselimo uz A Fortune In Lies i hitove... Ministry of Lost Souls/Six Degrees Of Inner Turbulence? Nemojte ljudi :D

Edited by Лука
Posted

Ma da bre, daj da se veselimo uz A Fortune In Lies i hitove... Ministry of Lost Souls/Six Degrees Of Inner Turbulence? Nemojte ljudi :D

o chemu ti prichash? poredish six degrees sa when dream and day unite? to k'o da poredish mercedesa i fitju...

Posted (edited)

o chemu ti prichash? poredish six degrees sa when dream and day unite? to k'o da poredish mercedesa i fitju...

I don't like your tone :D

A i ne znam gde si procitao poredjenje

Edited by Лука
Posted

mala digresija:

na dream temi svi manje više pljujemo/ne volimo/kritikujemo labrie-a, a kad dođe do obrade/tribute-a vidi se da nije to baš tako jednostavno.

ot: svaka čast momcima na hrabrosti da rade tribjut ovako tribjut nezahvalnom i zajebanom bendu :rockdevil:

Posted

@luka: pa sam si rekao "Ma da bre, daj da se veselimo uz A Fortune In Lies i hitove... Ministryof Lost Souls/Six Degrees Of Inner Turbulence? Nemojte ljudi". nemoj me pogreshno shvatati, nemam nishta protiv da neko voli prvi album( i ja ga volim), ali six degrees je mnooogo jachi album objektivno. :pivopije:

Posted

nemoj me pogreshno shvatati, nemam nishta protiv da neko voli prvi album( i ja ga volim), ali six degrees je mnooogo jachi album objektivno. :pivopije:

hahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahah

ne.

Posted

hahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahah

ne.

actually, da.

Posted

Cuo sam da sviraju u Dangubi uskoro - EXTRA!!!  :rockdevil:

Jos samo da cujemo novog pevaca, onaj stari nije bio los, ali mu je vise lezao WS nego DT.

I da - ljudi, nemoj da smarate sa time koji je album bolji i slicno.. imate temu DT na prog podforumu..