SAVATAGE Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Posle duže pauze od jeseni ponovo DREAM THEATER - Real Tribute Set list: 1.Regression 2.Overture 1928 3.Strange de ja vu 4.Through her eyes 5.Home 6.Erotomania 7.Voices 8.Metropolis 9.Learning to live 10.Forsaken 11.Ministry of loust souls "Six degrees of inner turbulence " 12.Overture 13.About to crash 14.War inside my head 15.The test that stumped.. 16.In the name of god 17. Octavarium I NARAVNO BICE IZNENADJENJA :0)))) Postavku čine: Djordje Golubovic - bas Aleksandar Bojovic - vokal Alexandar Tommy Mitrovic - gitara Mica-mc Mike Kovacevic - bubanj Petar Milojevic - klavijature Quote
Apeiron Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Odlicna ekipa, ne sumnjam da ce biti kvalitetne svirke. Ali momci, bez bar dve pesme sa prvog albuma, ne moze to biti pravi DT tribute, mora se ubaciti A Fortune in Lies i Ytse Jam, ako ne Killing Hand ili bilo sta drugo... Super je lista, ali prvi album je prvi album. Quote
SAVATAGE Posted August 29, 2009 Author Report Posted August 29, 2009 Koliko me sećanje služi, momci su svirali: A fortune in lies, Ytse jam, Surrounded, Take the time, Pull me under, Under a glas moon, Burning my soul. Moždas sam nešto izostavio. Ali zarad ovih novih stvari koliko sam ja upućen moralo je nešto da odpadne, bar za sada Quote
Sale B.C. Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 ima li u najavi nekih svirki? ili sajt, spejs, nekih snimaka? Quote
Totamealand Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 Opa bato! Daj da vidim kako ovo zvuči, i koliko je realno praviti DT tribute. Skidam kapu za Ministry of the lost souls. Quote
bradilko Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 u odnosu na staru ekipu, promenjeni su pevach i bubnjar, ali ne sumnjam da ce i dalje da kidaju kao i pre shto se mene tiche, prvi album mi se najmanje slusha, radije bih neki blind faith npr Quote
SAVATAGE Posted September 14, 2009 Author Report Posted September 14, 2009 Najava svirke: 18-og oktobra u klubu " Danguba " - prvi put u novom sastavu - - sa novim pesmama - Dream Theater Real Tribute. Quote
azal Posted September 14, 2009 Report Posted September 14, 2009 Koliko me sećanje služi, momci su svirali: A fortune in lies, Ytse jam, Surrounded, Take the time, Pull me under, Under a glas moon, Burning my soul. Moždas sam nešto izostavio. Ali zarad ovih novih stvari koliko sam ja upućen moralo je nešto da odpadne, bar za sada velika greska. Quote
Лука Posted September 15, 2009 Report Posted September 15, 2009 (edited) Ma da bre, daj da se veselimo uz A Fortune In Lies i hitove... Ministry of Lost Souls/Six Degrees Of Inner Turbulence? Nemojte ljudi Edited September 15, 2009 by Лука Quote
:matija Posted September 15, 2009 Report Posted September 15, 2009 Naravno bre, kak'e nove pesme. A fortune in lies i ytse jam bi bili pun pogodak. Videcu da dodjem na ovu svirku. Quote
bradilko Posted September 15, 2009 Report Posted September 15, 2009 Ma da bre, daj da se veselimo uz A Fortune In Lies i hitove... Ministry of Lost Souls/Six Degrees Of Inner Turbulence? Nemojte ljudi o chemu ti prichash? poredish six degrees sa when dream and day unite? to k'o da poredish mercedesa i fitju... Quote
bloodsucker Posted September 15, 2009 Report Posted September 15, 2009 o chemu ti prichash? poredish six degrees sa when dream and day unite? to k'o da poredish mercedesa i fitju... e ljudi imaju li ovi momci sta materijala da ih cujem kako zvuce??? Quote
bradilko Posted September 15, 2009 Report Posted September 15, 2009 e ljudi imaju li ovi momci sta materijala da ih cujem kako zvuce??? ekipa sa prethodnim pevachem i bubnjarem. http://www.youtube.com/watch?v=8o_Aw28FoyI http://www.youtube.com/watch?v=hX1L7O7SE_c Quote
Лука Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 (edited) o chemu ti prichash? poredish six degrees sa when dream and day unite? to k'o da poredish mercedesa i fitju... I don't like your tone A i ne znam gde si procitao poredjenje Edited September 18, 2009 by Лука Quote
Sale B.C. Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 mala digresija: na dream temi svi manje više pljujemo/ne volimo/kritikujemo labrie-a, a kad dođe do obrade/tribute-a vidi se da nije to baš tako jednostavno. ot: svaka čast momcima na hrabrosti da rade tribjut ovako tribjut nezahvalnom i zajebanom bendu Quote
Totamealand Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 Pretpostavljam da je ovaj stari pevač mnogo bolje skidao Dominicija nego Jamesa... Quote
bradilko Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 @luka: pa sam si rekao "Ma da bre, daj da se veselimo uz A Fortune In Lies i hitove... Ministryof Lost Souls/Six Degrees Of Inner Turbulence? Nemojte ljudi". nemoj me pogreshno shvatati, nemam nishta protiv da neko voli prvi album( i ja ga volim), ali six degrees je mnooogo jachi album objektivno. Quote
Oddball Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 (edited) Hm, prvi album, Afterlife, Afterlife ))) i, naravno, In The Presence Of Enemies, bre ;D Edited September 18, 2009 by stormtrooper Quote
She. Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Joooooj DIVNO. Jedva cekaam svirkuuu. Set lista je dojajna! Quote
Killing Hand Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 kak me ortak sjebao za ovo. Dolazim ja sa eskurzije (18og 9og) mrtav umoran i javlja mi ortak da je ta sfirka to vece i ja odmah pohitam u dangubu i kurac...neki alternativni bend..smor najveci Quote
azal Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 nemoj me pogreshno shvatati, nemam nishta protiv da neko voli prvi album( i ja ga volim), ali six degrees je mnooogo jachi album objektivno. hahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahah ne. Quote
SAVATAGE Posted September 21, 2009 Author Report Posted September 21, 2009 Hteo bih samo da napomenem, kako mi je rečeno, bend ne radi tribute više pod imenom Kaoar već jednostvno DT REAL TRIBUTE Quote
bradilko Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 hahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahah ne. actually, da. Quote
Oddball Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 six degrees rastura, aj zdravo bre Quote
METAL Man Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 Cuo sam da sviraju u Dangubi uskoro - EXTRA!!! Jos samo da cujemo novog pevaca, onaj stari nije bio los, ali mu je vise lezao WS nego DT. I da - ljudi, nemoj da smarate sa time koji je album bolji i slicno.. imate temu DT na prog podforumu.. Quote
Recommended Posts