SAVATAGE Posted September 30, 2009 Author Report Posted September 30, 2009 VAŽNO OBAVEŠTENJE SVIRKA U DANGUBI SE POMERA IZ TEHNIČKIH RAZLOGA ZA 08.11. Quote
bloodsucker Posted October 1, 2009 Report Posted October 1, 2009 svirka EKSTRA!! al jebiga pjevat nije lako! ljudi ovde bi bilo SAVRSENO kad bi bila sama svirka bez vokala!!!!! Quote
lucky1871 Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 Bilo bi lepo cuti i this diying soul, jedna od jacih pesama sa train of tought-a....ili as i am.... Quote
Totamealand Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 Može This dying soul, samo nek skinu onaj unison na kraju kako valja. Drago mi je da je pomereno za novembar, zamalo da bude istog dana kad i ZZ Top... Quote
Mita Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 moram da pohvalim stvarno su do jaja odsvirali i samo malo da puste brade bubnjar i gitarista i onda mogu tek da budu pravi real DT tribjut :P Quote
Killing Hand Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 znaci sabili su..ono bas su me iznenadili sa Ministy of the lost souls Quote
Oddball Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 oTprasili ga ljudski. E sad, ne znam da li se to ja tripujem ili je gitarista isti Mastejn Quote
Apeiron Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 (edited) ali six degrees je mnooogo jachi album objektivno. Ova izjava je u rangu one da je Virtual XI bolji album od prvog Iron Maiden albuma. A nije. Objektivno. Suvisno je i ici u detalje. Edited November 18, 2009 by Apeiron Quote
Kvrag Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 Lenji ste ko lenja pita ! Necete nista postici u zivotu tako sto cete raditi Covere !!!! Luzeri ! Ne mozete da smislite par dobrih pesmica .....mrsh u garazu , neka vam Marina Tucakovic pishe tekstove ! Quote
bradilko Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 Ova izjava je u rangu one da je Virtual XI bolji album od prvog Iron Maiden albuma. A nije. Objektivno. Suvisno je i ici u detalje. ova izjava je u rangu one da je kill 'em all bolji album od master of puppets-a. suvishno je i ici u detalje. Quote
Killing Hand Posted January 11, 2010 Report Posted January 11, 2010 e je l vi sfirate sada 15og u Festu? procitah danas nes na plakatu Quote
Recommended Posts