ČugaČuga Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Brazilci iz Sao Paola za sebe kažu da sviraju fasthrash. Imate jednom pravo da pogađate na koga liče (da ne kažem kradu). Andralls - Andralls (2009) Izašao im novi album. Četvrti po redu. Suma sumaru osim produkcije ništa nisu menjali od prve pesme sa prvog albuma do poslednje pesme sa ovog novog. Doduše na prvom albumu su se zajebali pa su imali 3 spore pesme ali nakon toga takav greh nisu više ponovili. Ovaj novi album je otišao još više u ekstrem jer je teško naći spori deo.Produkcija je na njemu očekivano najbolja i mene njihovo neprestano kovanje uz istovetne, nemaštovite, ali brze thrash rifove i "Max Cavalera" vokal, prilično zabavlja pogotovu kad uz muziku radim nešto, a i veseli me činjenica da oni ne zabušavaju već se prilično oznoje da sve ovo isporuče. Ko ne nalazi zabavu u tome da 12 puta za redom preslušava Infected Voice od Sepulture bolje da ništa ne pokušava sa ovim bendom. Ko međutim baš u tome uživa može sve njihove albume i ovaj novi da nađe ovde: http://hellbangerfor...arch?q=Andralls Da i omot da ne zaboravim da otkomentarišem: Quote
Old School Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Brazilci iz Sao Paola za sebe kažu da sviraju fasthrash. Imate jednom pravo da pogađate na koga liče (da ne kažem kradu). Andralls - Andralls (2009) Izašao im novi album. Četvrti po redu. Suma sumaru osim produkcije ništa nisu menjali od prve pesme sa prvog albuma do poslednje pesme sa ovog novog. Doduše na prvom albumu su se zajebali pa su imali 3 spore pesme ali nakon toga takav greh nisu više ponovili. Ovaj novi album je otišao još više u ekstrem jer je teško naći spori deo.Produkcija je na njemu očekivano najbolja i mene njihovo neprestano kovanje uz istovetne, nemaštovite, ali brze thrash rifove i "Max Cavalera" vokal, prilično zabavlja pogotovu kad uz muziku radim nešto, a i veseli me činjenica da oni ne zabušavaju već se prilično oznoje da sve ovo isporuče. Ko ne nalazi zabavu u tome da 12 puta za redom preslušava Infected Voice od Sepulture bolje da ništa ne pokušava sa ovim bendom. Ko međutim baš u tome uživa može sve njihove albume i ovaj novi da nađe ovde: http://hellbangerfor...arch?q=Andralls Da i omot da ne zaboravim da otkomentarišem: Ako se neko ikada trudio i uspeo da skine Sepulturu iz perioda Beneath The Remains i Arise onda je to Andralls. Biću slobodan da kažem da je ovo novi Sepulturin album. Kako sam lud za starom Sepulturom mogu reći da je ovaj album verovatno nešto najbolje što je izašlo od početka ove godine. Quote
Grobodan Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Masa Brazilskih bendova koje sam čuo kopira Destruction, ovo je fina promena Aj baš ću da skinem da vidim liči li na šta. Quote
Dushman Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Auuuu... al je ovo dobar bend! Beneath the Remains 2! Skinuo sam samo ovaj poslednji album, sad cu skinuti i ostale... Quote
ČugaČuga Posted August 31, 2009 Author Report Posted August 31, 2009 a vidim voli se čuka. pohvalno. meni je od prethodnih albuma najbolji Force Against Mind Quote
Grobodan Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 Aj baš ću da skinem da vidim liči li na šta. Liči... na Sepulturu :) Zaista su ih skinuli u dlaku, sve aspekte, kad je počeo album smejao sam se tome, ali i od zadovoljstva zbog dobre svirke. Samo pri kraju postaje dosadno jer mnogo idu na tu brzinu, da je Sepultura tako cepala nikad ne bi bili ono što jesu, oni su znali i dobar aranžman da odrade, ovde samo udri tuci. Mada sve u svemu, fino je poslušati ovo. Quote
Old School Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 Liči... na Sepulturu :) Zaista su ih skinuli u dlaku, sve aspekte, kad je počeo album smejao sam se tome, ali i od zadovoljstva zbog dobre svirke. Samo pri kraju postaje dosadno jer mnogo idu na tu brzinu, da je Sepultura tako cepala nikad ne bi bili ono što jesu, oni su znali i dobar aranžman da odrade, ovde samo udri tuci. Mada sve u svemu, fino je poslušati ovo. Na žalost Sepultura je kasnije počela da se pravi "pametna" pa je počela u početku bezlično da gnjavi (Chaos A.D.) a zatim je sebe dokusurila kao bend sa Roots. To je bio početak njihovog kraja. Da su pržili svo vreme bilo bi bolje po sve. Sve pohvale za Andralls! Quote
Grobodan Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 I na Arise je Sepultura znala da stavi pored Infected voice pesme kao Desperate cry ili Under siege... zato su kraljevi bili. Quote
Јарослав Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 (edited) није лоше ово. једина замерка иде на ово "удри-туци" што је Гроб рекао. могли су мало више да се потруде око аранжмана, али ок је. Edited September 3, 2009 by Јарослав111 Quote
Thrasher Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Evo i ovih manijaka sa novim albumom Breackneck. http://www.bunalti.com/?p=259492 Quote
Recommended Posts