Jump to content

Recommended Posts

Posted

а и зар је битно?! долази IW, све остало је мање важно!

него:

Bleeding Fist

Etienne "Hellscream" Chelleri - Vocals, Guitar

Klement "Angelüs" Penko - Guitar (Darkest Wind, Somrak)

Simon "Infernal Karbürator" Dermota - Bass

Alex "Krieg Maschine" Destradi - Drums

умро сам од смеха! типујем да ће они бити изузетно пријатно изненађење на свирци! још и вуку мало на Треш.

а на овој слици ме до јаја подсећају на Ватаин.

53053_photo.jpg

Posted

Mi smo predlagali domaće bendove, ukoliko nisi primetio. S obzirom na to da organizator posećuje temu, mogao bi da razmisli kad vidi da dosta ljudi traži Svartgren, npr.

Zbog preglednosti teme i manje spama na temi i dalje mislim da je bolja opcija da odvedes organizatore na pivo nego ovde da piskaras :)

Posted (edited)

ЈЕБЕШ СВЕ ТЕ КУРЦЕ!!! ИЗНЕНАЂЕЊЕ ЈЕ НИ МАЊЕ НИ ВИШЕ НЕГО

wolfshunger.jpg

ААААААААААААААААААААААААААА!!!! :rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil:

НАЈЕЖИО САМ СЕ! ЈЕБЕМ ТИ СУНЦЕ ДА ТИ ЈЕБЕМ!!! МИЛАНЕ, КРАЉУ!

Edited by Narsil
Posted

И мислим да Милана боли курац шта ко тражи, што и треба. Није то анкета па да гласамо шта желимо да нам доведе.

Posto vrlo dobro poznajem Milana, znam da ga savrseno boli ona stvar za vase zelje :D kao da citam zelje onih napaljenih tinejdzerica u Huperu , teen, ili kakvih vec smesnih novina :D

Inefernal War, sasvim dovoljno...verujem da ce biti jos dobrih bendova, kome se ne svidja, sta da mu se radi, vise srece iduci put :D

E da, opet Ineferno, valjda ovaj put necu posle koncerta zavrsiti u bolnici :D

Posted

Posto vrlo dobro poznajem Milana, znam da ga savrseno boli ona stvar za vase zelje :D kao da citam zelje onih napaljenih tinejdzerica u Huperu , teen, ili kakvih vec smesnih novina :D

Inefernal War, sasvim dovoljno...verujem da ce biti jos dobrih bendova, kome se ne svidja, sta da mu se radi, vise srece iduci put :D

E da, opet Ineferno, valjda ovaj put necu posle koncerta zavrsiti u bolnici :D

lolz :)

neće ovo biti u domu omladine, tako da - ne brini se ;):pivopije:

Posted

Ovo ce biti pravi pagansko-patriotski dogadjaj. :da:

Bas tako, idealna prilika da donesem neke majice na prodaju, cisto da vidim ove demokrate koji ovde seru, kako pognute glave prolaze i sebi nesto mrmljaju u bradu :D

Vec vidim da ce biti brdo dobrih ljudi na koncertu :pivopije:

• Downvote 1
Posted

Infernal War је ту битан. А Милан ми је рекао да се спрема изненађење, само да се потврди и објавиће се.

kada će da objave to iznenađenje?

Posted

kada će da objave to iznenađenje?

Не знам колико си пратио страницу. Изненађење је постављено.

Posted

verovao ti ili ne, ispratio sam celu temu - i šta je tu iznenađenje? :confused:

Wolf's Hunger?Ваљда? За мене свакако јесте.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...