Brynhildr Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 Koriste i Marko i Milan taj nick, koliko ja znam. U svakom slučaju, ne može da škodi.
Јарослав Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 а и зар је битно?! долази IW, све остало је мање важно! него: Bleeding Fist Etienne "Hellscream" Chelleri - Vocals, Guitar Klement "Angelüs" Penko - Guitar (Darkest Wind, Somrak) Simon "Infernal Karbürator" Dermota - Bass Alex "Krieg Maschine" Destradi - Drums умро сам од смеха! типујем да ће они бити изузетно пријатно изненађење на свирци! још и вуку мало на Треш. а на овој слици ме до јаја подсећају на Ватаин.
LazaGNR Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 Mi smo predlagali domaće bendove, ukoliko nisi primetio. S obzirom na to da organizator posećuje temu, mogao bi da razmisli kad vidi da dosta ljudi traži Svartgren, npr. Zbog preglednosti teme i manje spama na temi i dalje mislim da je bolja opcija da odvedes organizatore na pivo nego ovde da piskaras
Narsil Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 (edited) ЈЕБЕШ СВЕ ТЕ КУРЦЕ!!! ИЗНЕНАЂЕЊЕ ЈЕ НИ МАЊЕ НИ ВИШЕ НЕГО ААААААААААААААААААААААААААА!!!! НАЈЕЖИО САМ СЕ! ЈЕБЕМ ТИ СУНЦЕ ДА ТИ ЈЕБЕМ!!! МИЛАНЕ, КРАЉУ! Edited September 18, 2009 by Narsil
Feniks . Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 И мислим да Милана боли курац шта ко тражи, што и треба. Није то анкета па да гласамо шта желимо да нам доведе. Posto vrlo dobro poznajem Milana, znam da ga savrseno boli ona stvar za vase zelje kao da citam zelje onih napaljenih tinejdzerica u Huperu , teen, ili kakvih vec smesnih novina Inefernal War, sasvim dovoljno...verujem da ce biti jos dobrih bendova, kome se ne svidja, sta da mu se radi, vise srece iduci put E da, opet Ineferno, valjda ovaj put necu posle koncerta zavrsiti u bolnici
Talvi Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 Posle ove vesti, it's official: jebes Nargaroth.
WIZARD OF GORE Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 Posto vrlo dobro poznajem Milana, znam da ga savrseno boli ona stvar za vase zelje kao da citam zelje onih napaljenih tinejdzerica u Huperu , teen, ili kakvih vec smesnih novina Inefernal War, sasvim dovoljno...verujem da ce biti jos dobrih bendova, kome se ne svidja, sta da mu se radi, vise srece iduci put E da, opet Ineferno, valjda ovaj put necu posle koncerta zavrsiti u bolnici lolz neće ovo biti u domu omladine, tako da - ne brini se
Маузер Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 Ajmo mico. Vucija glad!!! Ovo ce biti pravi pagansko-patriotski dogadjaj.
Feniks . Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 Ovo ce biti pravi pagansko-patriotski dogadjaj. Bas tako, idealna prilika da donesem neke majice na prodaju, cisto da vidim ove demokrate koji ovde seru, kako pognute glave prolaze i sebi nesto mrmljaju u bradu Vec vidim da ce biti brdo dobrih ljudi na koncertu 1
Sugar Overdose Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 a cek.de ce se ovo odrzavati?
WIZARD OF GORE Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 a nije te mrzelo da postaviš glupo pitanje? @apatinac
lemilica Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 E, ovo mi je izmamilo osmeh na lice. zbog njih sigurno dolazim, jos ako nalete neke zene u crnom....mojoj sreci nece biti kraja!!
WIZARD OF GORE Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Infernal War је ту битан. А Милан ми је рекао да се спрема изненађење, само да се потврди и објавиће се. kada će da objave to iznenađenje?
Narsil Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 kada će da objave to iznenađenje? Не знам колико си пратио страницу. Изненађење је постављено.
WIZARD OF GORE Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 verovao ti ili ne, ispratio sam celu temu - i šta je tu iznenađenje?
Narsil Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 verovao ti ili ne, ispratio sam celu temu - i šta je tu iznenađenje? Wolf's Hunger?Ваљда? За мене свакако јесте.
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted October 1, 2009 Report Posted October 1, 2009 Lokacija potvrdjena SKC Beograd !
Recommended Posts