Pero Defformero Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 Pozdrav! Čast mi je predstaviti vam jedan novi, i po mom skromnom mišljenju, extra talentovani bend: AHERONT! Dolaze iz Novog Sada a sačinjavaju ga bivši članovi benda AliansA. Sve vas koje zanima da saznate nešto više o njima, predlažem da posetite njihov MySpace profil i poslušate najnoviji demo song pod nazivom "Embraced by spirits"! Takođe, sve vas kojima se ovo dopada, pozivam da ih čujete i uživo u petak 18.09. u "ROUTE 66", gde će svirati kao specijalni gosti bendu PERO DEFFORMERO! Hmmm... možda na kraju mi njima budemo gosti... i to samo kao publika! http://www.myspace.com/aherontband Quote
Apeiron Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 Da, da, udaraju momci posteno, samo napred! Quote
Remedy Lane Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 Dobra mjuza momci, svaka cast. Uvek mi se svidelo mesanje growlova i clean vokala (tipa Scar Symmetry ili Raintime). Podrska! Quote
Vanja90 Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Evo ovako power progressive metal bendu Aheront potreban ozbiljan pevac za saradnju,svi zainteresovani poslusajte pesme na nasme myspace profilu www.myspace.com/aherontband i javite se ako ste zainteresovani na mail [email protected] ili na telefon 063/8700 530 sa novim pevacem opet ulazimo u studiju kako bi ponovo snimili EP + sa jos 3 nove pesme pa se ocekuje koncertna promocija! Vanja/Aheront Quote
Saša Grbić Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Večeras su na ovdašnjem Big radiju u emisiji Danger zone bili kao prijedlog za domaću top listu. Mnogo mi se svidjela pjesma. Quote
Shamandalie Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Nastup ove grupe u Route bio je odlican, zaista mi je ulepsao vece, posebno zato sto su na kraju svirali obradu Kamelota "Karma". Sjajni su, verujem da cu ih odgledati i svaki naredni put, jer tako nesto zapravo je odavno falilo na nasoj koncertnoj sceni. Quote
Saša Grbić Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 Može li se ovaj ep nekako dobiti, da ne moram ići na myspace da bih slušao njihove pjesme? Quote
Vanja90 Posted September 10, 2010 Report Posted September 10, 2010 Cisto da obavestim da smo promenili muzicki pravac,kao i da pevac Milos Krsmanovic vise nije vokal...muziku koja sviramo je melodic progressive death metal... radimo nove stvari i zavrsavamo materijal za album tako da cete imati uskoro priliku da cujete o cemu se tacno radi i kakva je muzika u pitanju Quote
Saša Grbić Posted October 24, 2010 Report Posted October 24, 2010 'Ajde i to da čujemo. Želim vam svaku sreću. Quote
Saša Grbić Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Čuo sam one dvije nove pjesme što su okačene. Vrlo dobro zvuči, svaka čast. Quote
Recommended Posts