Axeanosilas Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 Греота је да се оних пар сјајних изгубе у хаосу хумора... Пребацујем овде, па овде и наставите...
vudun Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 Хахах, каква тема. Удрите по Аксеаносиласу, за почетак.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 Mislim da Radomiru najbolje stoji xD 2 1
Axeanosilas Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 Хахах, каква тема. Удрите по Аксеаносиласу, за почетак. Удрите ме по дупету!!! :) Е, сад, немојте претерано спамовати, коментари су ОК, али без претеривања. Ено Рендома па тамо можете јести говна до миле воље. Ово је озбиљна тема... 1
Axeanosilas Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 Да поновим још једном... Ено вам Рендом па чаврљајте, овде само монтаже и коментари. Ова тема "има потенцијал" да постане култна и тај потенцијал ће и искористити па макар ја припомогао огњем и мачем! 1
vudun Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 И да мешате, мало разноврсности није на одмет. Немојте искључиво да форсирате овог емо свемирца. Мада ћемо, најпре, са њим да се испуцамо...
Dead Man Walking Posted September 8, 2009 Author Report Posted September 8, 2009 Prva fotka na temi nije moj rad, dobio sam od druga pa sam dobio ideju da nastavim 11
Axeanosilas Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 (edited) Само удри!!! Ова је одлична. Edited September 8, 2009 by Axeanosilas 1
MissionVao Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 sto ja jedina ne znam gde je original da mogu da drljam? 1
Talvi Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 Sklepah ovo za 2 minuta, jbg. Btw, ona Dead Man-ova na kojoj Princ peva je zasad apsolutni favorit. 2 1
BLAGOJE Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 hahaha sisuse,taman mi spasi televizor od lomljenja sto si me sa ovim nasmijao,a cura mi je slovenka pa je rat u kuci trenutno. neka neko stavi tesu,hefesta i princa u jednu sliku 'leba vi. 1
Brynhildr Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 Sklepah ovo za 2 minuta, jbg. Btw, ona Dead Man-ova na kojoj Princ peva je zasad apsolutni favorit. Ruka mi je malo izvrnuta. A ovo sa Satanom je najbolje. 1 1
Talvi Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 Ruka mi je malo izvrnuta. Haha, jbg, hteo sam da sve stane u kadar pa sam gledao da bude sto "mrtviji" ugao. Ovo ti je bas terminatorska poza, 'ajde bre.
Recommended Posts