Towards The Inevitable Posted June 21, 2016 Report Posted June 21, 2016 bio sam u fazonu "kome ovo treba u zivotu?" pa sam se setio da Human postoji Nema goreg spoja nego biti matori metalac koji fura taj neki style kao ti i elitista u isto vreme. Samostalno posmatrano, jedna od tih stvari je pomalo smešna, druga sugeriše loš karakter, ali takva groteska koja se dobija njihovim spojem je another level. 3 1 Quote
Јарослав Posted June 21, 2016 Report Posted June 21, 2016 može se reći da je Laza prešao igricu Quote
HUMAN Posted June 21, 2016 Report Posted June 21, 2016 Ali Wintersun i Belphegor Oću takvu majicu. Eh sad majicu, zato i postoje patchevi( ), lepo uzmeš HIM i Deeds of Flesh npr i dojaja... Quote
azal Posted June 21, 2016 Report Posted June 21, 2016 Nema goreg spoja nego biti matori metalac koji fura taj neki style kao ti i elitista u isto vreme. Samostalno posmatrano, jedna od tih stvari je pomalo smešna, druga sugeriše loš karakter, ali takva groteska koja se dobija njihovim spojem je another level. nema goreg spoja da toliko ozbiljno shvatas yumetal i da se toliko jako primas ja i human se prijateljski tovarimo vec mesecima, sto se vidi po tome koliko se on iskreno potresao oko mog posto da je morao sa mackama da reaguje Quote
Grobodan Posted June 21, 2016 Report Posted June 21, 2016 Pustih ovu pesmu i samo cekam da zapeva "no apparent motive, just kill and kill again"... meni ovo bombon, nije kao da ce Slayer snimiti jos jedan Hell Awaits. Zasto nisam ubrojan gore u one koji vole neoriginalno a kvalitetno? 1 Quote
kuruz Posted June 21, 2016 Report Posted June 21, 2016 zato što slušaš Amorphis, a tu kvaliteta nema Quote
Grobodan Posted June 21, 2016 Report Posted June 21, 2016 Covek kome je Load najbolji Metalika album i koji prati Brkove po koncertima nije bas neki sagovornik o kvalitetu. 3 1 Quote
Kumodraski Vo Posted June 21, 2016 Report Posted June 21, 2016 Hellbringer keva.. CAST THE FIRST STONE STAND IN MY WAY Quote
Јарослав Posted June 21, 2016 Report Posted June 21, 2016 Pustih ovu pesmu i samo cekam da zapeva "no apparent motive, just kill and kill again"... meni ovo bombon, nije kao da ce Slayer snimiti jos jedan Hell Awaits. Zasto nisam ubrojan gore u one koji vole neoriginalno a kvalitetno? <3 btw, raznijeli novi Hellbringer Quote
Јарослав Posted July 28, 2016 Report Posted July 28, 2016 hajpovao sam ranije ovaj bend dosta, pevač izgubljeni sin Bobi Blica pristojno je ovo, ništa mind blowing, ali veoma dobro odrađeno Quote
Dekapitator_Prisoner Posted August 1, 2016 Report Posted August 1, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=SZhiL3rtPPA Zvuci mi kao spoj Sepulture iz Schizophrenia/Beneath faze, drugog Sadusa i Possesseda. Valja poslusati ! Quote
Dekapitator_Prisoner Posted August 17, 2016 Report Posted August 17, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=n8WJBZxbFDI Ovo jebe kevu !!! 1 Quote
Grobodan Posted August 18, 2016 Report Posted August 18, 2016 Ocekuje se opasan album Hell Awaits worshipa vec neko vreme pa da proverimo: http://gerfan.rusfolder.net/files/45223336 Quote
Towards The Inevitable Posted August 18, 2016 Report Posted August 18, 2016 Lep slagvort Grobonjo, evo ga intervju sa Hellbringerom, stigao pre neki dan. Bas jedno onako meraklijsko filozofiranje o thrash metalu, mislim da ce ljudi da uzivaju: http://towardstheinevitable.com/hellbringer-interview-2016/ Quote
Grobodan Posted August 20, 2016 Report Posted August 20, 2016 Malo kenja jbg, reci brate "jeste Hell Awaits worship 1/1", sta ima veze koga u ovom zvuku boli kurac za originalnost. Quote
Towards The Inevitable Posted August 20, 2016 Report Posted August 20, 2016 (edited) Ma naravno, nemoguce je da nisu svesni tolike slicnosti. Meni su ovo dva dobra momenta: TTI: I remember when Hades Rise by Aura Noir came out, Fenriz said he thought that was the best album he heard in years. In hindsight, I feel the same, that is by far my favorite Aura Noir album as well. Which one is yours? Josh Bennett: I have the album Black Thrash Attack. I’m not overly familiar with a lot of their stuff, but that one is a great album. I will also comment that the whole Fenriz approved thing that goes on is really silly. TTI: Vektor made quite a stir in the underground with their latest effort Terminal Redux and there are so many people who already consider that album to be the thrash metal highlight of 2016, regardless of what else may come out until the end of the year. Are you one of those people? Josh Bennett: No. Not a fan of that band. Usudio se da kritikuje Fenriza! Bruka. I na sve to jos ne gotivi ni Vektor... Edited August 20, 2016 by Towards The Inevitable 1 Quote
Kumodraski Vo Posted August 20, 2016 Report Posted August 20, 2016 Respect, sto bi bio bezglavi metalhead.. Quote
Grobodan Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Pa bas je tipican NWN! metalhead po ovim odgovorima Meni se btw cini da je i ovde na forumu bilo vise negativnih komentara nego pozitivnih na Vektor novi. Quote
Јарослав Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 ne razumeju ljudi, šta da se radi Quote
Kumodraski Vo Posted October 11, 2016 Report Posted October 11, 2016 Evo novog hipster thrasha http://www.mediaboom.org/460371-oozing-wound-whatever-forever-2016.html Quote
Recommended Posts