Najtmerinjo Najgori Posted February 12 Report Posted February 12 Novi talas tresh metala i jedan zanimljiv bend iz Indije. Posle 2 singla i 1 ep-a dolazi ovaj album prvenac koji je dosta pristojno snimljen i odradjen. Iako je rifovska struktura u tresh-u u solo gitarama cuje se jak uticaj stare skole heavy-a. Relativno mlad bend kome vredi dati sansu. Quote
vudun Posted February 27 Report Posted February 27 (edited) Moram istaći da sam fundamentalno posvećen smanjenju metala, ali da preduzimam drugačiji regulatorni pristup kako bih obeshrabrio naviku konzumacije hevi metal proizvoda i smanjio dugoročnu štetu koju oni uzrokuju. Edited February 27 by vudun Quote
Nesalomivi Posted February 27 Report Posted February 27 Deathgrind iz Beograda, odlicna svirka sa zajebantskim tekstovima. 1 Quote
Najtmerinjo Najgori Posted March 4 Report Posted March 4 Ljudi moji kakva je ovo albumcina i napad na bubne opne. Veliki comeback Suicidal Angels-a posle onog prethodnog proseka od albuma. Kakve rifcine,solaze....Preporuka!!!!! Quote
azal Posted April 1 Report Posted April 1 skroz fin sci-fi thrash za fanove Vektora, Nocturnus, cak i malo melodicnijih speed metal varijanta https://slaveagent.bandcamp.com/album/silent-universe Quote
azal Posted April 10 Report Posted April 10 ovo vredi staviti i ovde iako je vec bilo na death forumu. dva meseca sa ovim albumom i mogu da kazem da je meni ovo na nivou najboljih Vektor radova. fascinantni riffovi, jako svezi, originalni, a opet gaze. nekad imas osecaj da je svaki sledeci riff bolji od prethodnog. vrlo jasan Quebec zvuk, ima Voivoda, raniji radovi Obliveon i Martyr, ali jos mnogo toga u miksu. Quote
Kumodraski Vo Posted April 10 Report Posted April 10 Ja pustio jednom, nista spec. Sve to nabrojano dosta bolje.. Quote
Haos sam ja Posted April 10 Report Posted April 10 Mene isto nešto nije oduvao ali daću mu šansu još koji put, nije muzika koja može da te uhvati na ofrlje slušanje. Mene generalno smara taj industrial/robotic vajb, ta neka industrijska nota u zvuku, što je ovde dosta prisutno. Vektor kad sam prvi put čuo odmah sam pustio u gaće ali meni je mnogo prijemčivije to nekakvo Death nego Voivod nasleđe. Quote
Kumodraski Vo Posted April 10 Report Posted April 10 7 hours ago, azal said: mogao bi nekad nesto da pustis dvaput Teska prica.. 1 Quote
Grobodan Posted April 10 Report Posted April 10 Odličan album, meni jedan od najboljih godine za sada. Nisu mi Vektor visine but then again, ko jeste? Quote
Phallusifer Posted April 11 Report Posted April 11 Meni odlican Dissimulator. Na prvo slusanje mi nije bilo nesto, al' sa svakim sledecim sve bolji Quote
Grobodan Posted April 11 Report Posted April 11 54 minutes ago, vudun said: Kakve bre ''Vektor visine'' . . . Biseri pred svinje one. Quote
azal Posted April 11 Report Posted April 11 9 hours ago, Phallusifer said: Meni odlican Dissimulator. Na prvo slusanje mi nije bilo nesto, al' sa svakim sledecim sve bolji ma nije moguce, kakav koncept Quote
Najtmerinjo Najgori Posted April 26 Report Posted April 26 Odlican thrash-death metal bend iz Cilea!! Album izasao. Quote
Najtmerinjo Najgori Posted May 2 Report Posted May 2 Jako dobar i perspektivan bend,sa fenomenalnom atmosferom. Slucajno sam ga iskopao,i bas mi je fino legao. Quote
Najtmerinjo Najgori Posted May 29 Report Posted May 29 Bend koji dolazi iz Nemacke tacnije iz Minhena. Glavni uzor su im Megadeth a moze se i cuti jaka gitarska osnova u potvrdi tome,iako se negde moze u tragovima cuti i stara skola power-a i Helloween-a sto je veliki plus po meni. Ne znam koliko je ovaj bend poznat ljudima ali meni se zaista svideo. Quote
Najtmerinjo Najgori Posted May 30 Report Posted May 30 Novi Evildead!! Po meni slabiji od prethodnog albuma.... Quote
Recommended Posts