Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

Juve bi bio lud, ali PSG definitivno ne.

Arapi hoće brze rezultatet, nemaju vremena da čekaju da Verati odraste, a s druge strane treba im zreo igrač poput Vidala. Realno, dali bi i Ibru za Vidala, ako već dolazi Runi kako se priča. Za Ibru čitav tim ispašta da mu stave loptu na tacnu, a Runi je korisniji igrač za čitavu ekipu.

I ne zaboravite malog Mouru + Pastore i Vidal i imaš odličnu sredinu već naredne sezone

Sve u svemu, transfer više odgovara PSG-u nego Juveu, nije mi ni jasno zašto bi vraćali Ibru ako dolazi Ljorente.

Posted

Juve bi bio lud, ali PSG definitivno ne.

Arapi hoće brze rezultatet, nemaju vremena da čekaju da Verati odraste, a s druge strane treba im zreo igrač poput Vidala. Realno, dali bi i Ibru za Vidala, ako već dolazi Runi kako se priča. Za Ibru čitav tim ispašta da mu stave loptu na tacnu, a Runi je korisniji igrač za čitavu ekipu.

I ne zaboravite malog Mouru + Pastore i Vidal i imaš odličnu sredinu već naredne sezone

Sve u svemu, transfer više odgovara PSG-u nego Juveu, nije mi ni jasno zašto bi vraćali Ibru ako dolazi Ljorente.

Zato što je Ibrahimović jedan od najboljih napadača na svijetu a Ljorente nije ni među 10.

Posted

Pirlo je mator,on polako zavrsava svoje.Tu treba zamenu naci,a ne terati coveka koji je zver od igraca i koji moze na ovom nivou igrati jos godinama.

Nego Dutina,citao sam danas da postoji mogucnost za trampu Osvaldo-Kvaljarela.Doduse,citao sam to na Juventus Balkan,a i oni svakodnevno lupetaju gluposti galaktickih razmera.

Posted

Juve osvaja skudeto i bez Ibrahimovica, a on nikoga nije "poveo ka evropskom vrhu", zasto bi sada bio ta odlucujuca prevaga...

Verati je bio jako blizu Juventusa proslog leta, ali se PSG ubacio u poslednji cas dosta vecom ponudom(kao i u nesudjenom transferu Mura-Mancester, gde je transfer bio mnogo veci).

Takodje, ne bih voleo da matori proda ser Vejna...

Guest Bata Životinja
Posted

Ibra puni 32 godine naredne sezone, mislim daj bre, da pokloniš Vidala za kljusinu

Vidala samo za Veratija, i to pod uslovom da mogu da nađu neku zamenu, npr ako Gvardiola otera Gustava iz Bajerna i slično

Posted

Pirlo je mator,on polako zavrsava svoje.Tu treba zamenu naci,a ne terati coveka koji je zver od igraca i koji moze na ovom nivou igrati jos godinama.

Nego Dutina,citao sam danas da postoji mogucnost za trampu Osvaldo-Kvaljarela.Doduse,citao sam to na Juventus Balkan,a i oni svakodnevno lupetaju gluposti galaktickih razmera.

Osvlado je dobar ali ima problem s glavom, već 2 mjeseca igra kao kanta.

Guest Bata Životinja
Posted

mada, nije nelogično ono što se priča, da je Arsenal do sada otplaćivao stadion i da kreće investiranje.

3-4 igračine poput Gecea i biće dobar Arsenal

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...