Jump to content

Recommended Posts

Posted

luiz je koliko ja znam 60 :)

psg ima fetis da preplati,narocito defanzivce.celzi sve nogama u guzicu,tezak smrad od igraca,ali im za frenkija necu nikad oprostiti.

cu da celzi plati 42 milje za paulinja,jel' su ovi iz mocarta zaposlili smrdalanda?

Posted (edited)

Pa kako bi ti privoleo igraca da dodze u PeSeZe, nego da pljunes 2-3x vise para od neke realne vrednosti (da su ponudili 30m, verovatno bi toliko i Barselona ponudila i on bi zavrsio u Katalonii) Kakoe onai ludi precednik Anzia mogao da dovede Etoa - nego da mu da mu da astronomsku platu, kou ziv coek ne moze da odbie (bas mu zinulo dupe da se ganja po ruskim zapizdinama iz avanturizma)...ko bi svoiom voljom dosao u Siti, klub koie bio na margini dugo vremena - da nisu basnoslovno davali za poiacanja (pitai kurca kolkoe tu kesa spiskano u vetar, ali su mic po milimic postigli sta zele...LS ce im verovatno zauvek biti nemoguca misia...mada Pelegrini takticar-gubitnikie skinuo mrak, mozda mu se vrati i za Vilareal/Malaga epizode) Svi ti Dvoglavi Arapi CEO-ovi rade na isti princip...uostalom, mozdae dovoljno da sam rekao - PARA VRTI DJE BURGIA NECE (vazda bilo...i bice)

Edited by KazimKazim
Posted

jeb'o te, kruži neka priča da će Juve da pošalje Ljorentea i koji dinar u zamenu za Sančeza

stvarno se nadam da od toga nema ništa

neka uvaljaju Aleksisa za neke masne pare, ali bez Ljorentea

Posted (edited)

ja bih voleo da ostane u Barsi, odličan je bio ove sezone, plus se priča da će i Pedro da ide (valjda je Arsenal najozbiljniji da ga dovede)

mada, izgleda da se i Deulofeu vraća, a malom trebaju utakmice u nogama, jer može za koju godinu da postane zversko krilo

Edited by Јарослав
Posted

vi ako pedra uvalite nekim budalama za preko 10 milja sve nogama u guzicu

tj sve pare koje dobijete od njega obavezno na kurve,kafanu i muziku da se spickaju,za srecu

Posted

mafijasko udruzenje pod maskom fudbalskog kluba sa imenom "barcelona" je,koliko znam,ispusila za sve sto je igrala ove sezone

i tamo neki rumun iz steaue nije neki igrac pa ne vrijedi 30 milja,sto to ne bi vazilo za pedra

ako se tebi licno svidja di ga kupi pa ga stavi na televizor

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...