Hail Metal Posted January 2, 2015 Report Posted January 2, 2015 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=01&dd=01&nav_id=942890 Ali u United to bi bio kuruzitis neverovatnih razmera.
Мајор Гашпар Posted January 2, 2015 Author Report Posted January 2, 2015 Америка, Америка Ја сам срећан што сам ту 1
Hail Metal Posted January 2, 2015 Report Posted January 2, 2015 Nija Amerika ista da li je vodi neki tamo crnac ili Buš. 1 1
Night Prowler Posted January 8, 2015 Report Posted January 8, 2015 Šaćiri u Interu Kul, siptar u siptarski klub.
lemmy sixx Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 http://www.sportske.net/vest/transferi/poverljivo-rojs-potpisao-209738.html
Јарослав Posted January 22, 2015 Report Posted January 22, 2015 http://www.mozzartsport.com/vesti/bomba-barselona-hoce-stopera-vojvodine/95075
Мајор Гашпар Posted January 22, 2015 Author Report Posted January 22, 2015 А Трујић иде у Марсеј. Све мајстори фудбала.
vudun Posted January 22, 2015 Report Posted January 22, 2015 'Ladno sam morao da kucam po vikipedije da vidim ko je Trujić.
Мајор Гашпар Posted January 22, 2015 Author Report Posted January 22, 2015 Видиш слику и не можеш да се не запиташ да ли му је Короман неки род.
vudun Posted January 22, 2015 Report Posted January 22, 2015 To su te produhovljene crte lica na gedžovanski način, mada mi je Koroman više od neke nobles fele. 2
KazimKazim Posted January 22, 2015 Report Posted January 22, 2015 (edited) Bogme, ako ostavimo po strani Zvezdino prolece i zakulisne radnje - Truic nam uzeo titulu prosle godine... Pravio male maimune od Obradovica i kapitena Vranjanca u Krusevcu... Kljucni bodovi prosuti I onda tu menadjer lepo izdvoi naibolje sekvence, umota u youtube klip, pod nazivom Kako sam srusio bivse sampione i ucesnike LS... I neki tamo Bielsa se upeca... Jos ti izvori lazi i obmana nisu presusili... Kako montirau, bolje nego Bunjuel i Eizenstain zaedno, rekao bi Bercek Edited January 22, 2015 by KazimKazim 1
Јарослав Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 http://www.mozzartsport.com/vesti/celsi-je-uspeo-kvadrado-se-pozdravio-i-krece-za-englesku-fiorentina-dobija-33-000-000-evra-i-salaha/95695
El Pistolero Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Nikad nisam bio za dolazak juznoamerickih ciganstura u Englesku. Niko ne moze da me ubedi da su Vilijan i Kvadrado bolji od Mate, de Brujnea i Sirlea.
lemmy sixx Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Prvo, da rus nije dosao u Englesku Celzi bi sada bio 12.na tabeli a ti bi navijao za Junajted ili Liverpul. Stranac je stranac, odakle god dosao, sve je to isti kurac tako da cuti i budi srecan. 4 1
El Pistolero Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Prvo, da rus nije dosao u Englesku Celzi bi sada bio 12.na tabeli Bili su oko 3-4 mesta na tabeli niz godina unazad pre Abramovicevog dolaska, plus 3 osvojena kupa i dva evropska trofeja. U poslednjoj Bejtsovoj sezoni su izborili Ligu Sampiona pobedom nad Liverpulom u poslednjem kolu, i imali generalno jako lep tim te sezone i bili finansijski stabilni. Ne vidim razlog za toliki pad na tabeli (do 12. mesta). Besmisleno. Stranac je stranac, odakle god dosao, sve je to isti kurac tako da cuti i budi srecan. Rekao sam da sam protivnik dolaska Juznoamerikanaca u Englesku generalno. Nisam spominjao Celsi konkretno. Volim muski fudbal koji se igra u Engleskoj i ne volim da gledam cigansture koje se valjaju po terenu. Volim Bartona, Shawcrossa i Wise-a. Ne volim Williana, Suareza ni Sanceza. ti bi navijao za Junajted Sigurno. 1
lemmy sixx Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Ajde ne laprdaj, kakvi kupovi i evropski trofeji...Celzi je bio kurtonski klub dok nije dosao Abramovic i to je cinjenica. Po broju titula nisu bili medju prvih 20 engleskih timova. Tamo neki Sanderlend i Sefild su za njih bile klubcine. Engleski fudbal je tu gde jeste zbog stranih igraca i stranih investitora. Samo,jedino i iskljucivo zbog toga. Da zavisi od engleza, pusili bi kurac gde god se okrenu. Ti mozda volis muski fudbal koji se igrao u Engleskoj pre 30 godina...sada se to vise ne igra nigde, pa cak ni u Engleskoj. Napredovao fudbal, nece valjda ostati na nivou golman-stoper-baaaaaaam protivnicki sesnaesterac. A tamo laktovi u vugla.
El Pistolero Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Nisam rekao da sam protiv svih stranaca vec samo protiv ciganstura. Anri, Balak, Vidic, Ivanovic, Drogba i Hipija su gospoda i ostavili su trag u engleskom fudbalu. S druge strane, kakav trag su ostavili recimo Brazilci osim sto se neprekidno valjaju po travi? Robinjo, Baptista, Elano, David Luiz, Vilijan, Paulinjo, Fernandinjo i Oskar? Smesno bre. Postovao sam Zilberta Silvu i Aleksa recimo. Aleks je bio stena od igraca, ko bi rekao da je Brazilac. Koji je Argentinac osim Teveza, Aguera i Maskerana ostavio trag? Kako se snasao Veron svojevremeno? Krespo? Svelo se sve na prosecnog Zabaletu. Videcemo kako ce se Di Marija snaci. Kako napreduje Falkao ove sezone? Sancez igra kao nesto dobro sad, dok mu Walters ne slomi nogu. Juznoamerikanci su se mnogo bolje snalazili u Spaniji recimo i to je cinjenica. Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinjo su tamo proveli najbolje dane. Samo sto dalje od Engleske.
Мајор Гашпар Posted January 30, 2015 Author Report Posted January 30, 2015 Недељом увек ошишам се ја Недељом увек кад идем на текму Недељом идем да просипам крв Недељом идем да разбијам људе. Челзи, Челзи. 1
lemmy sixx Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 http://fudbal.hotsport.rs/2015/02/04/kakav-transfer-zvezdin-varkos-postaje-milioner/#
Recommended Posts