Jump to content

Recommended Posts

Posted

A pa sad bas da je bitniji od Inijeste i nije...ali generalno se slazem, jedan od najbitnijih srafova je definitivno. Barseloni pre svega treba jedan krsten odbrambeni, za one momente kada im neko dodje do gola.

Posted

Инијеста је имао прилично лошу сезону, делује ми доста немотивисано. Мада, човек је освојио све, има паре, сви га готиве, не чуди ме ако је почео да га боли курац.

Posted

Jebem li ga, svaku utakmicu prosle sezone koju sam ja gledao je jebao keve samo tako. Ja uooste nemam utisak da je imao losu sezonu.

kakav crni Turan, nema mesta za njega u Barsi

a realno, nije ni igrač za grejanje klupe i nabijanje kojekakvih Sabadelja u Kupu

Pa nece igrati kup jebote, menjace trojku u sredini u drugom poluvremenu.

Zakrpili su Vermalena, valjda.

Sta ja znam, meni on nije nista posebno, trt mrt.

Posted

Pa nece igrati kup jebote, menjace trojku u sredini u drugom poluvremenu.

preterujem malo, ali opet, da li je realno da igrač koji komotno može u nekom sasvim solidnom klubu da bude među vodećima, služi kao zamena/igrač za rotaciju?

Posted

preterujem malo, ali opet, da li je realno da igrač koji komotno može u nekom sasvim solidnom klubu da bude među vodećima, služi kao zamena/igrač za rotaciju?

Jebiga, slazem se, ali puni su klubovi takvih igraca. Fabregas je bio u istoj poziciji.

Posted

nešto kapiram da bi za njega Juve bio super kombinacija

što se Vermelena tiče, imao je potencijal da bude među najboljim štoperima na svetu, ali kara banana kad su ga povrede osakatile za ceo život

ali on za tu rotaciju jeste odličan igrač

Posted

Osakatio ga je Venger.

Bio bi dobar u Juveu, ali i tu bi bio zamena. Nema za njega mesta pored Vidala,Pogbe i Markizija.A i Juventusu treba totalno drugi tip igraca.

Posted

Pazi, ja sam ubedjen da Pogba ide u Barsu nagodinu.

Da, juveu treba kreativac, ali malo bolji od Turana. Treba novi vodja sredine, Turan nije takav kapacitet.

Posted (edited)

Kazase - Karlos Bakara iz Panceva i zvanicno u Milanu...valjdae ovo naznaka za Silvia, kapricoznog i izopacenog, da krene sa bacanjem bombista

Edited by KazimKazim
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...