Jump to content

Recommended Posts

Posted

"Radio stanica Kadena Ser navodi da je Barselona već uplatila Santosu avans od 14,5 miliona evra, a da će ukupna vrednost transfera iznositi 58 miliona." maa daaaaaaaaaaaaaaaaaa, jedino ako su potpuno skrenuli sa uma

Da nije ta radio stanica nesto kao realova "Marka"?

• Downvote 1
Posted

Могуће да су неки анонимуси, па желе да себи подигну рејтинг. Превише је то пара, стварно стоји. Али је обећавајуће то што, ако је прича истинита, долази тек 2014. што би значило да на лето могу да се посвете довођењу добрих дефанзиваца.

Posted

ja npr mislim da je to dijelom kockarski(sta ako na kraju neimar se ne adaptira toliko dobro) dijelom pametno (barsa ne bude toliko jaka - mali pozeli da ide nedje drugo).

Posted

ipak je cigrinski najgori transfer.

Није он толико лош играч колико је имао срећу да улети у већ стабилан тим који није имао проблема са повредама. Али јесте дебилна цифра која је дата за њега.

Posted (edited)

Да се ја питам довео бих Шкртела и упарио га са Бадштубером.

видим да ти је доста прве лиге и да желиш да Бајерн оде у Цвајту

Edited by Underkuruz
  • 2 months later...
Posted

Мислим да је време да се активира ова тема. Прогнозирам веома занимљив прелазни рок, а могао би да почне овим:

http://www.goal.com/en/news/90/france/2012/06/11/3165498/ac-milans-thiago-silva-in-paris-for-psg-talks

Наравно, надам се да неће, јер би могао мало у Барсу да дође.

Posted

А ове из Барсе је, наравно, болео курац да се исцимају. Али зато доводе Бејла и Албу. Штопери, пфф, шта ће нам они?

Posted

Mnogo je 40m za stopera...

Otkud to da dovodite Bejla, nisam citao o tome? Ne treba vam i on i Alba, zapravo ako je do levog beka samo ovaj drugi vam je dovoljan.

• Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...