Мајор Гашпар Posted July 12, 2012 Author Report Posted July 12, 2012 Бадштубер је бољи од Кјелинија. То је ваљда свима јасно? 1
tier_mfkr Posted July 12, 2012 Report Posted July 12, 2012 (edited) Kao i Pepe. U napadu Darko Kovacevic! Edited July 12, 2012 by tier_mfkr
Мајор Гашпар Posted July 12, 2012 Author Report Posted July 12, 2012 Тренер Окука..евентуално Косановић или Јешић.
tier_mfkr Posted July 12, 2012 Report Posted July 12, 2012 Asistent - Stanislav Karasi, SporCki direktor - Ivan Tomic.
BLAGOJE Posted July 12, 2012 Report Posted July 12, 2012 Ajde mi navedi 5 boljih od njega.Kjelini broj jedan,Bonuci broj dva.Lusio i Samuel su pukli ko zvecke,nisu ni za kurac,za njih je SIlva u ovom momentu doktor nauka.Isto tako i za Barzaljija.Da nisu mozda Aronika ili Kjaer bolji?Ili mozda neki invalidi iz Atalante i Kjeva?Ne lupetaj. za samuela se slazem,za lusija nikako.kjaer je takodje svjetlosnim godinama bolji,a ne zato sto je sam dobar,vec sto je silva invalid.cak i tvoji su mnogo,mnogo bolji,iako i sami ne spadaju u sam vrh pozicije na svijetu.
lemmy sixx Posted July 12, 2012 Report Posted July 12, 2012 Lusio je poslednje dve sezone katastrofalan,covek je rupcaga teska.Kjaer bolji?Daj covece,na kakvim si ti drogama?Ona rupetina koja je upropastila Volsburg i Romu?Kjelini spada u sam vrh.covek masina.Najbolji odbrambeni igrac italijanske lige i jedan od najboljih svetskih defanzivaca.Za Bonucija si u pravu,nije sam vrh,ali covek je svojim igrama prosle sezone i u reprezentaciji pokazao da je u ovom momentu posle Kjelinija najbolji defanzivac u Italiji. Sve u svemu,potcenjujes Silvu.
Guest Bata Životinja Posted July 12, 2012 Report Posted July 12, 2012 jbt, još bi čovek pomislio da je PSG ponudio 45 miliona za Kjelinija, Vidića, Pikea a ne za Silvu, pa za 45 miliona bi svaki od njih dolepršao do Pariza. Ali niko nije njima ponudio jer oni ne vrede toliko. Silva - najbolji srednji bek na planeti.
Јарослав Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 http://www.mozzartsport.com/vesti/roma-prihvatila-ponudu-liverpula-od-15-miliona-evra-za-borinija
phantasm Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 Da se čovek prekrsti i levom i desnom nogom, 15 miliona za Borinija?
Јарослав Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 Управо. Него не знам која је ово прича да Керол одлази. Зна ли неко нешто више о томе?
Јарослав Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 Или осмо. Него, застој у преговорима ПСЖ-а и Ибрахимовића. http://www.mozzartsport.com/vesti/menadzer--ibrahimovic-daleko-od-dogovora-sa-psz-om
phantasm Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 Kerola hoće da uvaljaju negde na pozajmicu, spominju se Milan i Totenhem. i duvaj ga Kuruze
Јарослав Posted July 15, 2012 Report Posted July 15, 2012 Јовановић у Бешикташу? http://www.mozzartsport.com/vesti/debusi-kuca-na-vrata-njukasla
Јарослав Posted July 16, 2012 Report Posted July 16, 2012 Калу отишао у Лил без обештећења, а Јунајтед продао Парка у КПР. Кеита из Барсе отишао у Кину, као и Кануте. Што се Италије тиче, Рома довела оног Амера Бредлија, Ел Хамдуи из Ајакса отишао у Фиорентину, а Јуве продао Елију Вердеру.
Recommended Posts