Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ajde mi navedi 5 boljih od njega.Kjelini broj jedan,Bonuci broj dva.Lusio i Samuel su pukli ko zvecke,nisu ni za kurac,za njih je SIlva u ovom momentu doktor nauka.Isto tako i za Barzaljija.Da nisu mozda Aronika ili Kjaer bolji?Ili mozda neki invalidi iz Atalante i Kjeva?Ne lupetaj.

za samuela se slazem,za lusija nikako.kjaer je takodje svjetlosnim godinama bolji,a ne zato sto je sam dobar,vec sto je silva invalid.cak i tvoji su mnogo,mnogo bolji,iako i sami ne spadaju u sam vrh pozicije na svijetu.

Posted

Lusio je poslednje dve sezone katastrofalan,covek je rupcaga teska.Kjaer bolji?Daj covece,na kakvim si ti drogama?Ona rupetina koja je upropastila Volsburg i Romu?Kjelini spada u sam vrh.covek masina.Najbolji odbrambeni igrac italijanske lige i jedan od najboljih svetskih defanzivaca.Za Bonucija si u pravu,nije sam vrh,ali covek je svojim igrama prosle sezone i u reprezentaciji pokazao da je u ovom momentu posle Kjelinija najbolji defanzivac u Italiji.

Sve u svemu,potcenjujes Silvu.

Guest Bata Životinja
Posted

jbt, još bi čovek pomislio da je PSG ponudio 45 miliona za Kjelinija, Vidića, Pikea a ne za Silvu, pa za 45 miliona bi svaki od njih dolepršao do Pariza. Ali niko nije njima ponudio jer oni ne vrede toliko.

Silva - najbolji srednji bek na planeti.

Posted

Калу отишао у Лил без обештећења, а Јунајтед продао Парка у КПР.

Кеита из Барсе отишао у Кину, као и Кануте.

Што се Италије тиче, Рома довела оног Амера Бредлија, Ел Хамдуи из Ајакса отишао у Фиорентину, а Јуве продао Елију Вердеру.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...