Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Јебига, не верујем да се он није залагао, али је Конте идиот. Јебали га Италијани.

Скалкрашеру, изгледа да је она слика фотошопована. Није још званично прешао, као што овде пише:

http://www.goal.com/...ce=breakingnews

Edited by Јарослав
Posted

nije zvanichno josh, ali mislim da slika nije shopovana. seems legit.

a izgleda da se rvp pichka sad premishlja. odluchio je da ipak ide sa timom u nemachku na utakmicu protiv kelna. a i pishe se da je odjednom pocheo vishe da se zalaze na treningu, dok je do juche sve radio preko kurca da bi isposhtovao ugovor.

http://www.goal.com/en/news/9/england/2012/08/02/3282370/arsenal-pursuit-of-cazorla-sahin-prompts-shift-in-van

pizda.

Posted

Јарославе, Конте је узео титулу без њега и тренер ту никако не може да буде кривац јер је испунио свој задатак. Да је испушио онда би била друга прича.

Мишљења сам да је Красић превара од играча. Прецењен до максимума. Човек је крило, а 2 дриблинга нема.

Posted

Јарославе, Конте је узео титулу без њега и тренер ту никако не може да буде кривац јер је испунио свој задатак. Да је испушио онда би била друга прича.

Мишљења сам да је Красић превара од играча. Прецењен до максимума. Човек је крило, а 2 дриблинга нема.

Јебига, јесте да је он имао места да много напредује, али није ни толико лоше играо у Јувеу, све док Конте није дошао.

Posted

Pizda?Zato sto hoce trofeje a ne da konstantno duva karu sa francuskim diletantom?

ne, nego zato shto sad odjednom izgleda nece da ide. izgleda da te mrzi da chitash.

Posted

Pa o tome i pricam jebote...hoce trofeje a za to je potrebna jaca ekipa,Covek je mozda i hteo ostati,ali je zakljucio da sa ovakvim timom ne moze nista,i cao cao pusite kurac.Mozda promeni misljenje ukoliko uprava Arsenala promeni i transfer politiku.Iako,ne vidim da ce sa Sahinom i Kazorlom uraditi bog zna sta.Dobri su to igraci,ali nisu to igraci za trofeje.Tako su i prosle godine govorili za onog Zervinja,pa ispao mucak.Sve sto je uradio je podigao ekipi prosek visine cela.

Posted

U potpunosti sam saglasan s ovim.

Posted

song mi deluje kao lik koja bi medju poslednjima mogla da ode iz arsenala. sumnjam da ce ishta od toga biti, bez obzira na smaranje ovih trolova iz barse. ja bih pre pustio van persija nego songa jer drugog zrelog defanzivnog veznog nema u arsenalu, napadachima su se bar opremili za narednu sezonu.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...