Јарослав Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Да га јебем онда. У сваком случају, ово им је мало глуп потез. Прво што су остали без најбољег играча, друго што сада не могу да троше те паре које су за њега добили, јер је рок готов.
metal guru Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 sad vidim, Zenit uzeo i Vicela iz Benfike. Kad je bal
Мајор Гашпар Posted September 3, 2012 Author Report Posted September 3, 2012 Потврђује чињеницу да Зенит осваја 18 бодова у групи.
El Pistolero Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Ja sam nasao podatak da je 50M placen. U svakom slucaju to je previse za njega. Falkao je otisao prosle godine za oko 40M u Atletiko a ovaj za 50M, to nema smisla nikakvog. Sto se tice Meirelesa, drago mi je da odlazi. Samo se pitam zasto je onda pusten Esijen jer sad u Celsiju na sredini ostaju samo Lampard, Mikel i Romeu. Ocekujem u januara jednog DMF-a.
Јарослав Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Нема смисла ни Мартинез за 40 милиона, али шта сад. Рекох већ да је превише нереалан овај прелазни рок.
tier_mfkr Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 (edited) Meni je to za Martineza logicno. Spance drma kriza mnogo vise nego Engleze i Nemce, Bilbao ce sa tih 40M da pregura godinu lagano, a za Bajern je to pickin dim. I da, mislim da on vredi mozda ne toliko, ali priblicno toliko Edited September 3, 2012 by tier_mfkr
Јарослав Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Па није да овако не гурају. Као што неко рече, они не доводе играче са стране, само Баскијце и то ретко кога купују. Мислим да је и Челзи мало претплатио оног Оскара из Интернасионала. Превише је 35 милиона. Ма, примера је милион, баш су се разбацивале паре овог лета.
tier_mfkr Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Vala, sto kaze Jare, kad se toliko para trosilo sto neko nije dreknuo tolike pare za Nejmara. Da vidimo kako bi se mali snasao u Evropi
Јарослав Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Oskar je 25 miliona placen. Моја грешка онда. Vala, sto kaze Jare, kad se toliko para trosilo sto neko nije dreknuo tolike pare za Nejmara. Da vidimo kako bi se mali snasao u Evropi Питање је шта се са њим дешава и да ли је тачно оно да га је Барса капарисала.
tier_mfkr Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Oskar je mozda 25 miliona funti placen, pa ste obojica u pravu Ne znam za Nejmara, videh da ga je Murinjo onomad nesto popljuvao. Pa je vrlo moguce da je to istina. Cini mi se da je njemu klauzula po kojom mora da bude pusten 40 miliona.
Јарослав Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Што је таман, јер је прича да је Барса платила 41.5. Али, ако је то тачно, онда се сели у плаво-црвени дрес тек лета 2014., што је по мени глупост тешка.
El Pistolero Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Ma jok, nisu ludi da daju toliko para za tek 2014. godinu. Sta ako dozivi neku povredu ili neki drastican pad forme? Inace, mislim da ce on zavrsiti u PSZu ili u Mancester Sitiju jednog dana.
metal guru Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Ja sam nasao podatak da je 50M placen. Verovatno su unapred uracunali neke bonuse i rate koje ce da isplacuju narednih par godina, pa onda izadje 50m za Hulka, i valjda 40m za Vicela. Sto se tice Meirelesa, drago mi je da odlazi. Samo se pitam zasto je onda pusten Esijen jer sad u Celsiju na sredini ostaju samo Lampard, Mikel i Romeu. Ocekujem u januara jednog DMF-a. istina, a ja sam ocekivao i da cete uzeti jos jednog (klasicnog) napadaca. Oskar je 25 miliona placen. i to je previse. Mada ajde, mozda sam ja subjektivan jer se meni ne svidjaju ovi "novi" brazilci, pocevsi od Nejmara pa nadalje; mislim da su precenjeni do beskraja, klinci koji nista u zivotu nisu uradili a svaki vredi oko 30m, ma daj... 1
El Pistolero Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 istina, a ja sam ocekivao i da cete uzeti jos jednog (klasicnog) napadaca. Tacno tako. Ovako je samo Tores klasican napadac. Nema veze sto je to on, cak i da je Drogba ostao sam to ne bi valjalo. Nijedan napadac ne moze da odigra bas sve utakmice u sezoni. Sta ako se Tores povredi? Staridz da igra napred? Ma ajde molim te. Bar da je Lukaku ostao, ovako nista. Mada gora je situacija u sredini terena. Ova trojica treba da pokriju 2 pozicije citavu sezonu, a Mikel nije vrhunski igrac da se razumemo, a Romeu je premlad i neiskusan.
tier_mfkr Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Lukaku je stvarno odlican po meni. I nije mi jasan potez da ode u VBA na pozajmicu. Inace, jedino Azar vredi svaki cent koji je placen za njega!
Јарослав Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 То за Лукакуа се слажем. Могао је баш много да напредује у Челзију ове сезоне. Овако ће да изгуби читаву годину. Реално, у ВБА нема од кога да учи, а није довољно искусан и добар да буде лидер тима тамо.
El Pistolero Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Lukaku je stvarno odlican po meni. I nije mi jasan potez da ode u VBA na pozajmicu. Ovo. Da je ostao imao bi u svim takmicenjima otprilike 20 startova i 10 ulazaka sa klupe sto je za njegovih 19 godina taman koliko treba. Mada ja prvi ne verujem da on ima 19 godina. Pa jebote, dok je bio u Anderlehtu, sa 16 je izgledao kao bokser. On je ja mislim 89-90 godiste.
tier_mfkr Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 To i ja mislim, nema sanse da je 93' godiste!
El Pistolero Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 A Obafemi Martins sad ima 26 godina... Heheh On je tek komedija.
tier_mfkr Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 I Babajaro koji je sa 27 otisao u penziju
El Pistolero Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Sad to htedoh da kazem. Uze mi rec iz usta. Inace, on je bio opasan u Celsiju. Igrao u onoj Zolinoj generaciji.
Recommended Posts