Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ne verujem u transfer jer Barselona ne kupuje igrace vec ih pravi.

Mada, mozda se ispostavi da je Humels davno izgubljeni sin La Masije. A Dortmundski zlotvori ga drze u zarobljenistvu.

Edited by metal guru
  • Downvote 1
Posted

Мислим,може Барса да га доведе ал' за једно 100 милиона.

У том случају, може свако да га доведе. Јебига, реално је да се неће он још дуго задржати у Дортмунду. Тај уговор што је потписао капирам да је био да му се дигне цена још мало.

Posted

Човек има уговор на још 5 година,колико ја знам. Ако сам у праву,тек за једно 2 године било ко може нечему да се нада,ако не планира да га преплати 5 пута.

Posted

narocito kad im se titra oko guzice i konkurentni su u svim takmicenjima u kojima nastupaju.jedino ako zutaci ne naprave nista u LS ove i sledece sezone,i onda ce najvjerovatnije u bajern.klasicni primjer vam je balak.

Posted

Не мора ништа да значи то што је сезона почела. Ево ти пример Љорентеа, који 99 посто иде у Јуве. Да ли на зиму или следећег лета. Јебига, фудбал је постао велики бизнис, мора све унапред да се ради.

Posted

U Bajern nece nikako.

Jebote, sezona je tek pocela a neki ljudi vec znaju ko ce gde otici na kraju. Gluposti.

zato sto ces mu ti zabraniti?

Posted

Не мора ништа да значи то што је сезона почела. Ево ти пример Љорентеа, који 99 посто иде у Јуве. Да ли на зиму или следећег лета. Јебига, фудбал је постао велики бизнис, мора све унапред да се ради.

Ja ti tvrdim da za Humelsa nije ni 1% sigurno da ide u barselonu u ovom trenutku.

Mozda ce preci, ovog ili sledeceg ili nakon tog leta, ali ne postoji ta sigurnost o kojoj ti govoris. Sve sto su pisale neke novine(verovatno bliske barsi) jeste da ce se potruditi da ga dovedu, sto i ne govori mnogo. Ako izduvaju, pokusace sa nekim drugim.

zato sto ces mu ti zabraniti?

zato sto je on rekao da nece igrati za drugi klub u Nemackoj osim za BvB.

ima previse "zle krvi" izmedju njega i Bajerna da bi se tamo vratio.

• Downvote 1
Posted

Јебига, ко ће га знати шта је ту тачно. Ево, зимус се појавила прича да је Барса капарисала Нејмара и да долази 2014. И то је стајало тако једно време, док Нејмар пре пар недеља није сам рекао да неће у Европу пре 2014., чиме је то за Барсу можда индиректно потврдио.

• 4 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...