Jump to content

Recommended Posts

Posted

ne brinem ja za njega...ima on citave 2 utakmice da brani za reprezentaciju do prvenstva sveta...bice mu dovoljno...a i sto bi se cimao po tim klubovima,samo nam jos fali da se povredi...

Posted

stojkovicu je jedini uslov za transfer u vigan je to da ponese svoj dzojped...klub nema za takve izadtke...

uskoro ce da napise knjigu"de sve nisam igrao fudbal na soniju"?

X

:bigblue:

Posted

Ако се повреди, ускочиће Ивица Краљ. :bigblue:

ako se povredi,uskocice tole karadzic..ionako stalno negde uskace nestrucan i nepozvan...

X

:bigblue:

kapiram da bi nas odrao obojicu...5 godinama mu je to jedini kontakt sa fudbalom...najverovatnije uzme u master ligi real,pa se odmah kupi na polusezoni...i onda muva picke po splavovima...

-ja branim za real...

-stavrno?

-pa da,evo vidi...evo na laptopu cu ti pokazem...idi na load master league,dugi folder i tu sam...

• Upvote 1
Posted

Збогом скрипте, књиге, испити и учење. Да и мене Бог погледа. :haha:

Мада, како видим, ово је промотивно до 1. фебруара, а онда ће додатно наплаћивати. Не знам да ли ће оставити макар А1 у основној понуди. Ценим да је и А1 довољно.

Posted

Nije dovoljno,veruj mi.Kada ti roknu tri tekme u isto vreme,bices sretan kao mali decak sto imas sva tri programa.Ili recimo,na kecu zabari,na dvojci spanci,na trojci NLB.Pa pratis sve.Dakle,trebaju sva tri,podjednako su bitni.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...