Jump to content

Recommended Posts

Posted

Немања је и даље докторчина, не причајте неистине.

:da:

Не кажем да није класа, али полако силази са сцене.

Време ради за грбавог касапина из Мемингена.

jebe ga sto ne sme da igra u ritmu subota/nedelja-utorak/sreda, ali kada igra, odigra doktorski

protiv reala me je odusevio, nisam mislio da posle teske povrede moze onako da odigra

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Napadač Borussije Dortmund Robert Lewandowski dogovorio je transfer u Manchester United, tvrde engleski mediji.

Kako jutros tvrde engleski mediji, Lewandowski je već ranije dogovorio transfer u Manchester United, nakon što je Bayern jutros izdao saopštenje u kom demantuje da Poljak dolazi na ”Allianz Arenu”.

Kako tvrde engleski mediji, Lewandowski će na leto preći na ”Old Trafford” za 40 miliona evra.

Navodno, Sir Alex Ferguson je ponudio sedmičnu platu u visini od 200.000 funti reprezentativcu Poljske.

Guest Bata Životinja
Posted

Ferguson će izmisliti novu formaciju 4-Kerik-5

Guest Bata Životinja
Posted (edited)

ništa ja Keriku ne zameram, dobar igrač, ima da drži sredinu Mančestera sam na svojim plećima.

Postava

Rafael Vidić Rio Evra

Kerik

Runi Kagava Ćićarito

Levandovski Persi

Edited by Bata Životinja
Posted

Kokili, zar nisi kukao skoro na Kerika i zeleo da se dovede Felaini :bigblue:

dobar je Kerik, ali svejedno njegova pozicija je prioritet za pojacanje

zanimljivo kako istorijski Fergi forsira britanske veznjake; Robson, Pol Ins, Kin, Skols, Niki Bat, Kerik, Flecer...

sa inostranim je imao teske promasaje, poput Verona, Andersona, da ne spominjem duet iz pakla, Djembu 2x i Klebersona

Rafael Vidić Rio Evra

Kerik

Runi Kagava Ćićarito

Levandovski Persi

igra na gol vise, otprilike 11-10 :haha:

Posted

nije to jos sigurno

nemacki mediji tvrde da je sve dogovoreno sa bajernom, i da su mu spremili 2 ugovora, jedan za 2013. i drugi za 2014.(kada bi dosao besplatno)

ali da ne idu javno sa tim jer nisu smeli da pricaju sa igracem, vec su morali da idu preko kluba

videcemo uskoro sta je istina.

Posted

Kokili, zar nisi kukao skoro na Kerika i zeleo da se dovede Felaini :bigblue:

dobar je Kerik, ali svejedno njegova pozicija je prioritet za pojacanje

Јесам, током претходне две сезоне и почетком ове, али касније нисам. Свакако да треба довести лево крило и бар једног централног.

А Фелаинија бих обавезно довео, иако слабије игра од јануара.

Posted

Не знам који ће им курац, када се никако не уклапа у Јувентусову формацију.

Неће се Борусија распасти. Успоставили су до јаја систем, који капирам да ће да функционише још дуго. Већ се прича да хоће Де Бруина (игра као звер у Вердеру) као замену за Гецеа..

Posted

Nani, Roben, cim traze pravog krilnog igraca ocigledno menjaju formaciju, 352 prolazi mozda u raspaloj seriji a, ali u Evropi nicht.

Jare, deder objasni mi koji to sistem Borusija ima?

Klop je genijalac ali ne moze vecno da iskopava igrace iz poljske i druge japanske lige, a to sto sad imaju para za 40m igraca ne znaci da imaju i za platu takvim igracima. Sad ako zbog malog smrada i drugi hoce da napuste klub, mogu samo da se slikaju.

http://sport.blic.rs...razi-50-miliona

naravno da ga niko nece toliko platiti, ali bas me zanima koji klub mu je sledeci.

Posted

Nani, Roben, cim traze pravog krilnog igraca ocigledno menjaju formaciju, 352 prolazi mozda u raspaloj seriji a, ali u Evropi nicht.

Jare, deder objasni mi koji to sistem Borusija ima?

Klop je genijalac ali ne moze vecno da iskopava igrace iz poljske i druge japanske lige, a to sto sad imaju para za 40m igraca ne znaci da imaju i za platu takvim igracima. Sad ako zbog malog smrada i drugi hoce da napuste klub, mogu samo da se slikaju.

http://sport.blic.rs...razi-50-miliona

naravno da ga niko nece toliko platiti, ali bas me zanima koji klub mu je sledeci.

ne ocekuj jareta do vikenda i to samo ako zutaci dobiju

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...