Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

ne znam šta je gore, da dođe Kejta ili Menez...

Guest Bata Životinja
Posted

al su obojica slobodni igrači, taman za ovaj Milan za siromašne

neće 7 miliona da daju za Tarabta i 5 za Ramija, pa oni su ludi

Posted (edited)

Ako pričaš o Sejduu Keiti, on će u Romu. A budi srećan ako Menez pređe, sa Tarabtom će činiti jedan od najboljih tandema krila u ligi.

Edited by Vic Rattlehead
Guest Bata Životinja
Posted

kod Majora na blogu piše da će u Milan, uostalom, nakon sloma Montoliva moraće da nađu neko privremeno rešenje na sredini, tako da je meni logičnije da dođe Kejta u Milan, nego Menez

najbolje da dođe Lampard, ionako u Njujorku igra tek od marta 2015. :mhihi:

Guest Bata Životinja
Posted

daj ne seri da je Fabregas tolka velikosrpska ljiga

ako prodaju de Šilja jebaću Silvija u prkno, bez vazeljin!

• Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

to bi trebalo da znači da Markinjos ne odlazi u Farsu

ali stvarno, ili su ludi ovi u Milanu, ili će da ga prodaju za neke grdne pare, za 18 miliona nipošto, to je ludilo mozga

Guest Bata Životinja
Posted

nači kriminalno

ugipfyfyfyuv.GIF

još pričaju da se de Jong iznervirao zbog otkaza Sedorfu, pa i on hoće da ide, ko će da igra, Esjen da upotpuni veznu invalidninu

Ja u tom De Šilju ne vidim ništa spektakularno.

zato ''slepački'' Real vidi

Posted
Rojs u ugovoru sa Dortmundom ima klauzulu po kojoj je slobodan ukoliko neki klub uplati obeštećenje od 35 miliona evra.

ovo je istina, ali tek od sledece sezone.

Guest Bata Životinja
Posted

oće čovek da upropasti karijeru pa to ti je

Guest Bata Životinja
Posted

ne, ide da bude trojac sa ona dva južnoamerička patuljka

Posted

Ja u tom De Šilju ne vidim ništa spektakularno.

De Siljo je opasan igrac,mali ce biti zverina za koju godinu.

nači kriminalno

ugipfyfyfyuv.GIF

još pričaju da se de Jong iznervirao zbog otkaza Sedorfu, pa i on hoće da ide, ko će da igra, Esjen da upotpuni veznu invalidninu

Katastrofa.

Borba za LE.

Posted

Da,on bi zaokruzio celinu.

Jebote,na sta je spao ovaj gigant od kluba...Trlaja jebote,aktiviraj se,idi tuci onu budaletinu pjanu i prekolji mu cerku.

Guest Bata Životinja
Posted

verovali ili ne, ode Konstans negde u Premijer ligu, koga će usrećiti pitam se :haha:

najjače, do pre tri dana spominjali Paulinja i Negreda kao pojačanja, a vidi sad ovu bedu :haha:

ja se još uvek nadam da je ovo zaebancija, ranije se spominjalo da Kaka ostaje još 2 godine garantovano

Posted

Plus Kaka, Honda, Montolivo, Tarabt...

Kaka propao,Montolivo u kurcu,a ova dvojica su igraci za Romu i slicne pilicare.

verovali ili ne, ode Konstans negde u Premijer ligu, koga će usrećiti pitam se :haha:

najjače, do pre tri dana spominjali Paulinja i Negreda kao pojačanja, a vidi sad ovu bedu :haha:

ja se još uvek nadam da je ovo zaebancija, ranije se spominjalo da Kaka ostaje još 2 godine garantovano

Kakav Paulinjo i Negredo,nisu ludi valjda da dolaze ovde.

Dovodice kurac skupe igrace,ona koza neki dan rekla da se moraju resiti igraca sa jakim ugovorima i stedeti.Pa jebote.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...