Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

inače, od Ibre i Silve i ostalih, Milan prodao igrača za preko 90 miliona, a uložio 25 :haha:

Kakav Paulinjo i Negredo,nisu ludi valjda da dolaze ovde.

mi samo iz Sitija i PSG i dovodimo, mene ne bi ni čudilo da dođe neki Sitijev špic, i Menez i Aleks, odavno smo u dilu s Arapima kao 13. prase, šta nam dobace od svojih otpadaka

Paulinjo jedino čudno zvuči, mada nije da je on nešto posebno plaćen u Totenhemu

najbolje bi bilo da PSG kupi Pogbu pa nama udeli nekog veznjaka koji im je višak :mhihi:

Guest Bata Životinja
Posted

Može i Pastore! I Motu pride, da zaebavamo paprikanere

nije važno ko će da dođe, najveće pojačanje je ionako odlazak Pogbe :mhihi:

nama bi Pastore lego ko budali šamar, realno

Guest Bata Životinja
Posted

nećemo biti osmi, usraće Inzagija, kao i uvek!

Vidal lud čovek oduvek bio

Posted

Jebem li ga,slabo sam ga gledao,to malo sto i jesam rekao bih da ima potencijala u njemu.

nećemo biti osmi, usraće Inzagija, kao i uvek!

Vidal lud čovek oduvek bio

Nije isto usrati te u petercu kada ti se lopta odbije o petu,i naterati da 11 igraca u svakoj utakmici tako nesto usere.

Vreme je da Vidal prestane biti lud.

Posted

Novi Balak u naiavi, a solidno se pokazao i na pozicii levog beka, kadie morao prinudno da igra...madae tu pitanje kako ce se navici na Premier...valjda ce Feler za te pare da dovede 'zemljaka' iz HSV-a

Posted

Tu su se oni kockali - dali ga Luzerkuzenu sa male pare, zbog popunjenosti na sredini terena, da osmatrau sta ce biti od njega (imali bi pravo otkupa u sezoni 2015-16 dae ostao u Baeru, ovako sad Liverpul koristi tai izlaz iz ugovora ) Vidjecemo dal su pogresili :)

Guest Bata Životinja
Posted

pa kome ćemo onda da uvalimo Majmunelija???

Guest Bata Životinja
Posted

jel neko javio Romi da u fudbalu postoji centarfor...

Guest Bata Životinja
Posted

''Што се тиче Гвардиоле, човек и овако није при себи, те не би било чудно да напусти Бајерн.''

pitam se ko je pisao blog danas

Posted

ovo je najjače:

Штутгарт је кренуо у преговоре са Никласом Бентером. Овог фудбалера тражи доста клубова из Немачке и Енглеске, између осталих Ајнтрахт Франкфурт, Хал и Кристал Палас. Јучерашња вест је да је фудбалер тражио плату Ајнтрахт Франкфурту од чак 44 милиона евра!

:haha: :haha: :haha:

Guest Bata Životinja
Posted

ona opaska o Čelziju mi govori da je Dortmundovac autor svih umotvorina

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...