HeLLsarma Posted April 18, 2019 Report Posted April 18, 2019 On 4/4/2019 at 6:33 PM, Underkuruz said: u setih se još jednog nemoj da čitaš tekstove, tho, hrišćanski je bend, al muzika peglačina Sto da ne cita tekstove? Ne daj Boze da dozivi prosvetljenje. E kao dete si. Quote
HUMAN Posted March 9, 2020 Report Posted March 9, 2020 Vrv je u prošlosti pominjano, ali nije na odmet da se podsetimo ovih tech-thrash švaba Quote
kuruz Posted November 9, 2020 Report Posted November 9, 2020 stvarno treba da slušate ovaj bend 1 Quote
Angelystor Posted February 26, 2021 Report Posted February 26, 2021 On 10/26/2020 at 5:55 PM, HUMAN said: Zanimljiv proggy thrash Pičim malo ovaj Megaće ovih dana, jako zabavan, čudan album. Kao neki nemački Watchtower pokušaj. Očigledno su jako zakasnili na celu tech-thrash žurku, ali iz ove perspektive apsolutno nebitno naravno Ova riba što peva u svom nekom svetu, čas zvuči kao Moses Sabina, čas neki čudni clean-ovi, ali doprinosi autentičnosti albuma. 1 Quote
azal Posted February 26, 2021 Report Posted February 26, 2021 ta nemacka scena pocetkom 90ih je bas bila preluda ovaj youtube kanal ima neke predobre demoe iz te ere: https://www.youtube.com/channel/UCLFrXI3Ke2prDvy-PYMK5cg/videos Quote
Kumodraski Vo Posted April 29, 2021 Report Posted April 29, 2021 Do jajaca tech, watchtower skola ❤️ mozda je vec bilo.. 1 Quote
Angelystor Posted May 7, 2021 Report Posted May 7, 2021 Jel sam na yumetalu pokupio negde preporuku za Kinetic Dissent? Ne mogu skorije da nađem da je kačeno, a nije da ove cult teme vrve od postova... Zanemariti wtf naslov albuma i cover (nikad čudnije iskorišćena zastava), jako, jako zanimljiv album sa bazom na east coast thrash zvuku, ali dosta proggy thinking, sa dosta USPM momenat i pesmama koje deluju kao da su 7-8ominutne stvari kondenzovane na kraće trajanje od ~4minuta. Naslovna i "Banished" možda najbolji primeri. Kome trebaju random heavy i thrash noviteti uz ovakva zlata iz prošlosti. Quote
Kumodraski Vo Posted May 8, 2021 Report Posted May 8, 2021 14 hours ago, azal said: Finski kult prog thrash/power iz 1991 prvi put na CDu, ako volite Coroner, Secrecy, Watchtower, itd overite. Ovo jebe keve, ne kontam sto je nepoznato skroz.. Poslusao sam Secrecy - Art in motion i lici stvarno, ima i Coronera samo WT nisam primetio, ali valja cuti svakako.. 1 Quote
azal Posted May 8, 2021 Report Posted May 8, 2021 ima malo duha prvog WT meni. Svakako i meni neverovatno da nikad ranije nisam cuo za bend, bas jako kvalitetno. Quote
SkullKrusheR Posted August 14, 2021 Report Posted August 14, 2021 zanimljiv švajcarski prog thrash biser iz '89. Quote
aRmatuRa Posted September 10, 2021 Report Posted September 10, 2021 Pardonirajte ako je vec kaceno, odlican album: Quote
igoraki Posted August 27, 2022 Report Posted August 27, 2022 Naleteh danas na ovaj album, baš lep psihodelični thrash 2 Quote
Recommended Posts