Jump to content

Recommended Posts

Posted

A da zaboravih E-X-E i Faith or fear bend kome su svi predvidjali sjajnu buducnost a na kraju osim ovog jednog albuma nisu nishta uradili.Ima ih na Combat Touru 2 sa Ravenom,Forbiddenom,Deathom i Dark Angelom

Posted

одлично је.

него, да додам један бенд.

EXECUTIONER

два албума. бенд основан 1984. појавили се на култној компилацији "Speed Metal Hell".

линк за први албум: 1986 - In The Name Of Metal

линк за други албум: 1987 - Break the Silence

Posted

Evo, stigao novi Post Mortem!

PM.jpg

Eh, da..track je 15, a ne 14.:bigblue:

Sećam se bilo je to krajem osamdesetih kada sam kevi naručio ploču od Slayer-Post mortem a ona meni greškom donela album od benda Post Mortem-Coroner`s office,i dalje imam tu ploču!Prvi album je sjajan,veoma originalan bend,uostalom svi bendovi koji su izlazili na New reneissance su sjajni!

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Najpre da upozorim da oldskul trešeri ne klikću na ovaj link. I još jedna napomena, bend ima dva izdanja ali još uvek postoji. Ako moderatori smatraju da treba da se premesti zato ovaj post, neka premeste, ja se ne snalazim preterano u ovom podforumu, ne zamerite.

Minerva je bend iz Vajominga, sviraju neo-thrash groove pomalo experimental.... kome se dopada Pantera začinjena bolesnim clean vokalima i urlanjem, veliki su izgledi da će mu se/joj svideti i ovo:

5ko74l.jpg

http://www.minervametal.com/theaudienceis/

http://www.myspace.com/bluecollarmusic

EP izdat ove godine zove se "The Audience is...", ima samo 4 pesme ali udara dobro.

[Tigre, prebaci ako te ne mrzi onaj Cauldron ovamo pa zbriši zagrade, thx.]

Edited by Ајлин
  • 2 weeks later...
Posted

Addictive

1635_photo.gif

Genre: Thrash/Speed Metal

Origin: Australia (Sydney, New South Wales)

Pity of Man Full-length, 1989

Kick 'Em Hard Full-length, 1993

drugi album sam kopao i kopao, ali nema šanse da ga pronađem koristeći konvencionalne metode, mada nekako kapiram da je ovaj prvi album sam za sebe dovoljno fenomenalan.

Cyclone

1110_photo.jpg

Genre: Thrash Metal

Origin: Belgium (Aalst)

Metal Race Split, 1986

Brutal Destruction Full-length, 1986

Inferior To None Full-length, 1990

ovaj split kapiram da imaju samo die hard fanovi iz Belgije, s obzirom da su u pitanju isključivo lokalni bendovi. ako se neko nekim slučajem ikada dokopa tog snimka, voleo bih kada bi ga podelio sa mnom :pivopije:

Holy Terror

1488_photo.jpg

Origin: United States of America (Los Angeles, California)

Terror and Submission Full-length, 1987

Mind Wars Full-length, 1988

Mind Wars je definitivno biser, albumčina², jedan od najboljih nepoznatih albuma potcenjenih bendova na koji sam naleteo u proteklih par godina kopanja.

Posted

Addictive

Origin: Australia (Sydney, New South Wales)

Pity of Man Full-length, 1989

Kick 'Em Hard Full-length, 1993

Cyclone

Origin: Belgium (Aalst)

Metal Race Split, 1986

Brutal Destruction Full-length, 1986

Inferior To None Full-length, 1990

ovaj split kapiram da imaju samo die hard fanovi iz Belgije, s obzirom da su u pitanju isključivo lokalni bendovi. ako se neko nekim slučajem ikada dokopa tog snimka, voleo bih kada bi ga podelio sa mnom :pivopije:

Holy Terror

Origin: United States of America (Los Angeles, California)

Terror and Submission Full-length, 1987

Mind Wars Full-length, 1988

Mind Wars je definitivno biser, albumčina², jedan od najboljih nepoznatih albuma potcenjenih bendova na koji sam naleteo u proteklih par godina kopanja.

Imam ovaj drugi Addictive album. A za Metal Race split moram proveriti kada dodjem u NS! I kod Holy Terror-a mi je bolji prvi album od drugog. :zeleni:

Posted

Re-Animator

2676_photo.jpg

Origin: United Kingdom (Hull, England)

Condemned to Eternity Full-length, 1990

Laughing Full-length, 1991

That Was Then... This Is Now Full-length, 1992

Prvi album je mama, lep tečan i energičan treš, bez velikih zamerki. Drugi album je sa druge strane, bar po meni, golo govno u odnosu na prvi, neki pokušaj da se krene drugim pravcem ili štatijaznam, tako da nisam ni poželeo nešto posebno da tražim treći album jer sam pročitao negde da su slični.

U svakom slučaju, prvo album Condemned To Eternity preporučujem od srca.

Posted

Thrash bend Zoetrope osnovan jos 1977

, http://rapidshare.com/files/159340703/Zoetrope8592_by_Neckrom.zip

I bend Tyrant osnovan 1978 sviraju mracni heavy metal http://rapidshare.com/files/143636447/Tyrant-Legions_of_the_dead-lamaquinainfernal.blogspot.com.rar.html

Black Widow osnovan 1980 iz Belgije vuce na kill em all , ali drugacije je - Black Widow - Streetfighter - www.oldschoolbangersmarch.blogspot.com.rar