Јарослав Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Најсвежија слика Evil Blood-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted October 5, 2011 Author Report Share Posted October 5, 2011 Do jaja, čuo sam da ukoro treba da izdaju album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Е, да се мало распишем овде. Па, да кренемо: Defender (GER) Discography: 1986 - Demo [demo] 1987 - Atomic War [demo] 1989 - A Symbol of Devotion [EP] Линк: A Symbol of Devotion Defender (NLD) Discography: 1985 - Tales of the Unexpected [demo] 1987 - City ad Mortis [EP] 1989 - Journey to the Unexpected [single] 2001 - Remaining Tales [compilation] Линкови: City ad Mortis Journey to the Unexpected Remaining Tales N.M.E. Discography: 1985 - Machine of War [demo] 1986 - Unholy Death 1995 - Machine of War 2002 - Vermination 2002 - Precorruption (Corpus Inimicus) [compilation] Линкови: Machine of War Unholy Death Нисам могао да нађем линкове за последња три издања Н.М.Е.-а, али их имам, па кад будем одвојио мало времена качим на медиафајр и остављам овде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 nadjem sad na nekom forumu temu gde se pricha o tresh bendovima sa klin vokalima, i par likova naprave tu poprilichnu listu i iskoche tu kultni i neki matori bendovi koje nisam chuo ne pamtim, i neki za koje prvi put chujem, pa eto zanimacije da se prelistaju malo pesme tih bendova, shto ponovo, shto prvi put. mozhda josh nekom bude zanimljiva ta lista, ima svashta tu do kraja stranice: http://www.ultimatemetal.com/forum/band-recommendations-forum/543936-clean-vocal-thrash.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 (edited) Која дебилна тема. ЕДИТ: А ко није чуо за оне бендове може слободно да се обеси. Edited November 15, 2011 by Јарослав Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 (edited) meni bash fino pala da me podseti nekih bendova, npr sad mi pichi sacred reich, nisam ih chuo godinama.. de sam ja chuo za tipa intruder ili arcane, kad sam krenuo da slusham metal slushao sam samo mnogo poznate bendove (chije diskove su imali prodavci na berzi ispred skc-a) a pored toga samo ono shto uhvatim pa chujem kod ortaka i uzmem disk ili na radiju neki bend, tipa secjam se da je jedan ortak imao neke jebene kasete, mislim da mi josh bleji u podrumu negde agent steel kaseta shto sam mu zabo, preko neta sigurno nisam mogao da se snalazim sa dial-up-om. Edited November 15, 2011 by рогозуб 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 da, intruder je totalno nepoznat bend. o sr-u da ne pricam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 А тек Токсик и Форбиден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pagan Saviour Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 (edited) meni bash fino pala da me podseti nekih bendova, npr sad mi pichi sacred reich, nisam ih chuo godinama.. de sam ja chuo za tipa intruder ili arcane, kad sam krenuo da slusham metal slushao sam samo mnogo poznate bendove (chije diskove su imali prodavci na berzi ispred skc-a) a pored toga samo ono shto uhvatim pa chujem kod ortaka i uzmem disk ili na radiju neki bend, tipa secjam se da je jedan ortak imao neke jebene kasete, mislim da mi josh bleji u podrumu negde agent steel kaseta shto sam mu zabo, preko neta sigurno nisam mogao da se snalazim sa dial-up-om. Bas tako,postoji na primer gomila starih bandova koje nisam mogao nigde da nabavim a recimo cuo sam za njih ili procitao u REX-u i MEX-u ili nekom stranom metal casopisu koji su u to vreme mogli da se nadju kod kolportera. Tek kada sam nabavio brzi net pre dve godine sam prvi put cuo Voivod na primer i ako sam za njih znao oduvek ali ih igrom slucajeva nikada nisam nasao kod SKC-a.. Lako je onima koji su imali brzi inetrnet pa su mogli da skidaju pesme ili cele albume i da svaki dan saznaju za neki stari/novi band.. Edited November 19, 2011 by Pagan Saviour 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 (edited) Grinder [GER] 1987 - Sirens [demo] 1988 - Dawn for the Living 1989 - Dead End 1990 - The 1st EP [EP] 1991 - Nothing is Sacred Бубњар им већ 15 година лупа у Грејв Дигеру. Edited November 21, 2011 by Јарослав Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted November 21, 2011 Author Report Share Posted November 21, 2011 Oni imaju temu. http://www.yumetal.net/forum/topic/31316-grinder/page__view__findpost__p__1315506__hl__Grinder__fromsearch__1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Ха, нисам ни видео. Нема везе, нека буде овде све скупа од дискографије. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 dead end fenomenalan album, nothing is sacred solidan. jedan od retkih nemachkih thrash bendova koje volim. grinderov agent orange>>>sodomov. FUCK OFF! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Ulysses siren -Nastali davne 1983. -Imaju samo 2 demoa : Terrorist Attak(1985) i Demo 87. 2003. im je izasla kompilacija Above the Ashes. Kako vam se cine NOVITET mada meni strim ne radi, i videh da se josh ljudi zhali na to, ali najnormalnije mozhe da se chuje pesma na njihovom fejzbuku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
excel fan Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Malo da ozivim ovu temu. Ovo su po meni dva najbolja demo benda koja nisu uspela da svoj kvalitet pretoce u neka regularna izdanja! Zasto je to tako bilo ,meni nije jasno, to bih vec trebao njih da pitam,ha,ha! U pitanju su americki sastavi, tip muzike,Bay Area thrash! Discography: Demo Demo 1987 Unit G Demo 1988 Displaced Demo 1989 Lethal Deception Demo 1990 Linkovi za sva cetiri demosa se nalaze ovde: http://lockjaw-yappy.blogspot.com/search?q=attaxe Discography: Demo 1 "Enraged" Demo 1987 Demo 2 Demo 1987 Demo 3 Demo 1989 Demo 4 "Live and Learn" Demo 1990 Demo 5 Demo 1991 Linkovi za neke od njih se takodje nalaze na istom blogu,koji je po meni ubedljivo najbolji sajt za otkrivanje bisera iz underground metala: http://lockjaw-yappy.blogspot.com/search?q=bacchus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Poljaci, sad naleteh na tjubu i zanimljivo izgleda i zvuči: http://www.youtube.com/watch?v=2yd-EZabvkQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 sto ne promenite ime teme u "prosecni thrash metal bendovi koji sa razlogom nisu uspeli" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Има овде и надпросечних бендова који нису успели због разних фактора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Apsolutno, evo random sam prošarao par strana i pomenuti su neki strašni bendovi tipa Demoliton hammer, Grinder... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Ево једног домаћег култа. AMNESIA http://www.mediafire.com/?julr0x3dpslq6lj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skillers666 Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Possessed - U Metal enciklopedijama ovaj Američki sastav formiran 1983 godine svrstava se u Death Metal sastave iako ima primesa i Death Metal - a i Thrash Metal-a , a često ih Metal entuzijasti i Metal sladokusci uvrstavaju u San Francisko Bay Area Thrash Metal grupaciju ... No bilo kako bilo , ovaj više nego odlični kultni sastav izdao je nažalost samo dva ekstra albuma : 01. Seven Churches 1985 i 02. Beyond the Gates 1986 posle čega se raspadaju...Takodje imaju i kultni demo The Eyes Of Horror iz 1987.Prvi album oduševio je fanove Thrash Metal-a diljem sveta , bila je to ubitačna svirka sa razbijajućim growl vocalom,da bi drugi album Beyond The Gates i pored planetarnog uspeha prvenca Seven Churches na kom se činilo da su nove Thrash Metal zvezde rodjene , podbacio nakon čega je i nedugo zatim došlo do raspada benda Possessed.,,Original Line Up članovi sastava Possessed i dan danas su aktivni u muzičkim vodama te tako da Vocal i gitarist Jeff Becerra svira u raznim Metal grupama po Sevenoj Kaliforniji.Gitarist Larry LaLonde danas svira u Metal sastavu Blind Illusion.1993 Mike Torrao osnovao Thrash Metal bend Iconoklast koji nije još uvek izdao nijednu pesmu dok se bubnjar Mike Sus povukao iz sveta muzike nakon čega upisuje fakultet Psihologija i a ujedno je i savjetnik ovisnosti o drogama ... Meni je Possessed fenomenalan sastav i rado ih i dan danas slušam... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 daj neke linkove da cujemo to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 (edited) recite da sam pozer ili shta god, ali ja possessed nikad nisam mogao da svarim. nekoliko puta sam uzimao da slusham seven churches pokushavajuci da shvatim u chemu je fora sa ovim bendom, ali svaki put bih batalio posle par minuta. Edited October 30, 2012 by SkullKrusheR 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Ниси позер, једноставно не знаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts