baron-samedi Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 U koliko sati počinje koncert? Na sajtu SKC-a piše 20:30.
Srlandand Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 U koliko sati počinje koncert? Na sajtu SKC-a piše 20:30. Da, zbog zgusnutog rasporeda na turneji. Znaci, do 12 sam kod kuce xD
AXIS Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Oce biti koncerta .,,.,.kazu da ce biti proglasenje epidemije Kazi nam nesto Elderane ,,.,.
Buddha Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 ako budu proglasavali proglasice od srede. koncert je u utorak, tako da nema brige.
jarancaba Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 ako budu proglasavali proglasice od srede. koncert je u utorak, tako da nema brige. iz tvojih usta u božje uši! valjda nismo tolki baksuzi...
proka92 Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Elderane, ako budes imao vremena sutra, bilo bi lepo da das konacnu potvrdu, cisto da znamo dal ce definitivno da bude koncerta...
Archibald Reiss Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 cek a ako otkazu oce biti vracene pare od karata? ili ce Bleki reci jebe se meni sto ste vi pavijani pa zabranili nastupe, ja hocu moj deo! 1
Archibald Reiss Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Da, ali ako do toga dodje to ce stupitiu na snagu od SUTRA, znaci sreda 11.11.
Bata Trokrilni Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Elderane, ako budes imao vremena sutra, bilo bi lepo da das konacnu potvrdu, cisto da znamo dal ce definitivno da bude koncerta... Otkud on zna, to bi bila viša sila. Ali, mislim da nema nijednog razloga da ovaj koncert bude doveden u pitanje.
LazaGNR Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 @Kvrag:brisu se oni postovi koji nemaju veze sa temom. Nemoj vise da offtopic-ujes @Elderane:dodji i napisi im to,ne mogu vise da gledam kolicinu gluposti vezanih za fobiju od jebenog gripa
Rob Swire Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Posle koncerta, oficijalni afterparty u klubu Voodoo, Nikole Spasica 3. Slusamo hitove banda WASP, plus odabrane stvari ostalih bandova iz zanra. DJ team Lex69 and Telcontar.
Crna_Dama Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 (edited) Hitno prodajem jednu kartu za koncert, 2000 din, sve informacije na pm. Hajde, ljudi, glupo je da propadne karta. Edited November 10, 2009 by LazaGNR
Talvi Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Hitno prodajem jednu kartu za koncert, 2000 din, sve informacije na pm. Naravno da je hitno kad je sutra koncert.
Bata Trokrilni Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Hajde, ljudi, glupo je da propadne karta. Potraži nekoga ko dolazi iz unutrašnjosti i planira da kupi kartu na dan koncerta.
fenster Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Koja je na kraju konacna verzija? Kad se otvaraju vrata i kad pocinje svirka?
Srlandand Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 (edited) To je bre greh prodavati xD Sutra- bijem se za prve redove, tak' da se pazite Edited November 9, 2009 by Srlandand
crusader84 Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Je l' ostaje ono da u 20:30 kreće svirka?
_powerslave_ Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Je l' ostaje ono da u 20:30 kreće svirka? Hehe pa ako tad pochne, ce se zavrshi koncert onda pre 10, shto je apsolutno nemoguce. Fino me vec sad ufatila euforija, slusha se vosp neprestano, nema spavanja nocas osecam haha... Joj kad krene ovo ... I'm the president of showbiz, my name is Charlie I'm a cocksucking asshole, that's what they call me Here from my Hollywood tower I rule I'm a lying motherfucker, the chainsaw's my tool
crusader84 Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Hehe pa ako tad pochne, ce se zavrshi koncert onda pre 10, shto je apsolutno nemoguce. Si bio ti na Thin Lizzy-ju?
Elderane Posted November 9, 2009 Author Report Posted November 9, 2009 Koncert pocinje u 20:30, i to nije zajebancija. Zgusnut im je raspored. Karta na ulazu ce kostati maksimalno 2200 dinara, ali nismo jos to ni odlucili. Sad vam svakako ne znaci, jer trenutno ne mozete kupiti kartu Sto si tice pitanja oko gripa, nije mi jasno da ih bilo kome od nas postavljate, jer mi nismo iz ministarstva zdravlja. Oni su kompetentni, i sta odluce, tako ce da bude, tu niko od nas ne moze nista da uradi. U svakom slucaju, sutra im je zasjedanje, pa cete znati kad i mi. Sto se WASP-a tice, s tim koncertom ne bi trebalo biti problema, a za Sonatu ne znam, znacete kad i mi. Ta pitanja, molim vas, preskocite, razmislite malo, suludo je da pitate organizatore metal koncerata o epidemiji gripa.
Nixx Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 (edited) Pa dobro ali i vi kao organizatori valjda imate neko svoje mišljenje i znate šta vam je činiti ako, recimo, dovedu takvu odluku u toku sutrašnjeg dana. Ako dođe na snagu ta odluka od sutra..šta planirate konkretno? Ne znam za druge, ali ja putujem do koncerta, a siguran sam da ima i drugih koji isto dolaze iz daleka, nebi da se ispalim ako ne moram i to usred puta. prvo je rečeno: Koncert pocinje u 20:30, i to nije zajebancija. pa onda sta odluce, tako ce da bude i onda Sto se WASP-a tice, s tim koncertom ne bi trebalo biti problema Baš ne uliva neku nadu.. Edited November 9, 2009 by Nixx
Recommended Posts