fenster Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Meni se cini da je BL ono sto je rekao o nama kao publici, i o njihovom dozivljaju prethodne svirke, i o tome da su i dan danas pod utiskom i da rado pricaju o njoj, zaista i mislio.
Runner Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Slicnu pricu je slozio i bugarskoj publici, sedam dana nakon beogradskog koncerta. Tako mi rece drugar koji ih je tamo gledao.
LazaGNR Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 E,i meni se javio Bojan,kaze tamo u Sofiji koncert rasprodat (dan pre koncerta vise nije bilo karata),a svirali su u Hristo Botev hali.
Nixx Posted November 27, 2009 Report Posted November 27, 2009 (edited) mozda zato sto sam stariji, pa sam sa uzivanjem posmatrao ceo dogadjaj, dok sam na metallici recimo 69% vremena gledao u zemlju nebo zemlja nebo... ...iza čelične šipke 50 metara od bine, nabijen k'o dukatlija. Eto vam Mrdalj... P.S: Respect za ostalo što si rekao. Kako to da iz Bugarske ima toliko slika, a od nas ni traga ni glasa...gomila aparata bila. Edited November 27, 2009 by Nixx
Recommended Posts