Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Ljudi,samo vam kažem,Sergej Jesenjin mi se javio na pp,reko je koncerta će biti,nemas zime.Koncerta će biti. a ovaj Vegard Sverre Tveitan,33 leta baća,i oko ćega ti krvariš na forumu...o bre...idi akaj nešto...ugledni se na mene,jebem ženu svaki dan oći na sise joj ispadaju.
Crna_Dama Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 (edited) Jednom u 1000 godina naidjem, i uvek ista prepucavanja. Kao sto neko rece, publika nam je razmazena i uvek nezadovoljna. Pa sta i ako otkazu koncert?Novac ce vam biti vracen. Sto se cene ulaznice tice, nije skupa, imajuci u vidu da je to W.A.S.P. Pojedinima nije smetalo da daju duplo, pa i trostruko, vise za AC DC, ZZ top ili Maiden-e...sto znaci da nemate pravo da se zalite, jer neko ko ide na sve zive koncerte zaista ne moze da kaze da su mu pare problem!A budimo realni, koncerti nikad nisu bez publike.I, da, ne bi ni bilo tih koncerata da se organizatori ozbiljno ne trude.Kad smo mogli samo da sanjamo o svemu ovome, kukali smo, sad kad koncerata ima i previse, i za svaciji nukus, opet kukamo...ne kontam?!? Ocekujem da na W.A.S.P.-u bude super! sta mislite, oce prodavati oni taj album sad na certu ? bilo bi lepo uzeti ga sad i taman udariti Blekijev potpis Jel ga neko "nahvatao" za potpis prosli put?(Nisam bila, pa ne znam.I ne mislim na nahvatavanje ni u kakvom perverznom smislu! ) Edited October 26, 2009 by Crna_Dama
crusader84 Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Obezbedih se po pitanju karte za ovu svirku, još ako uspem da diplomiram do 10og, ijao, havarija.
devil's plaything Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 jeeej, potvrdili su http://waspnation.com/tourdates.html 1
Huszar Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 jeeej, potvrdili su http://waspnation.com/tourdates.html jeste primetili kako su brljali s oznakama dana i meseca?
KinSlayer Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Uzeh danas kartu u bilet servisu, zena iz SKC-a mi rece da su oni sve prodali...
Bata Trokrilni Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 Karta kupljena. Znam da sam se zajebao što nisam danas otputovao na Doro kako sam planirao, ali bi Čorba, W.A.S.P. i Di'Anno trebalo to da neutrališu.
Archibald Reiss Posted October 30, 2009 Report Posted October 30, 2009 znaci i zvanicno BURNING MAN!!!
NoBodyAsAleksa Posted October 30, 2009 Report Posted October 30, 2009 Meni je redni broj karte 002 pa vi vidite xD
wlado Burton RIP Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 ljudi jel mi moze neko reci posto dolazim kolima iz subotice, da li ima tamo neki parking blizu skc?
RokateLi Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 Imas parking na Slaviji koja je na 5 min od SKCa (pesaka), ali se parking placa ...
wlado Burton RIP Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 e super, hvala ti, kazi mi samo mogu da ga ostavim pola dana, ili nesto max 2 sata i te fore?
Темплар Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 Имаш гаражу на 30 метара од СКЦ-а:Мислим да је 30 дин.сат и можеш колико хоћеш да останеш. Ја се стално ту паркирам,кад долазим у СКЦ.
Srlandand Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 Meni je redni broj karte 002 pa vi vidite xD Ortak i ja smo kupili kartu broj 1 za njegovu ribu (papucic, sta da kazem), a moja je 45. Joooooj, jos samo 9 dana!
FëanorSonOfFinwë Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 uff.. nznm dal cu da skupim kintu za ovo... a bas bi voleo da ih gledam!!! btw, dal ima predgrupe neke?
LazaGNR Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Napisao je Elderane da nema predgrupa.
Old Metalhead Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Po vojnickom kalendaru,danas je 007 do koncerta!(9i novembar je 00 noc):rockdevil:Vidimo se!
Vangelizzz Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Ljudovi, jel istina da je koncert rasprodat??? Nekako mi je malo tesko da poverujem u to 7 dana pred koncert, nema vise karata da se kupe a ljudi iz NS isfrustrirani tom cinjenicom...ja sam imao srece da kupim kartu pre nedelju dana, te su mi se svi pozalili pa eto, da vas pitam
Srlandand Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Ljudovi, jel istina da je koncert rasprodat??? Nekako mi je malo tesko da poverujem u to 7 dana pred koncert, nema vise karata da se kupe a ljudi iz NS isfrustrirani tom cinjenicom...ja sam imao srece da kupim kartu pre nedelju dana, te su mi se svi pozalili pa eto, da vas pitam Koliko sam cuo, u SKC su sve prodate, na Eventimovom sajtu takodje pise da je sve rasprodato, jedino da se pokusa u Billet servisu. Mada, verovatno ce da puste jos nesto u prodaju...
Elderane Posted November 2, 2009 Author Report Posted November 2, 2009 Ma, kakvi rasprodato. Bice karata, nista ne brinite, samo prodaja ide jako dobro i prosto se danas potrefilo da se sve proda i u SKC-u i u Biletu. Jedino ih u eventimu vise mozda nece biti.
El Karnisero Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 'Fala kurcu da ce neki koncert da bude super posecen(a da nije AC/DC,Metalika,Mejden,Madona...).
Recommended Posts