Elderane Posted November 2, 2009 Author Report Posted November 2, 2009 I da, molim vas, razglasite to svima koji su danas ostali bez karte, a krenuli su da ih kupe. Dakle, bice ih i u Biletu i u SKC-u, od sutra ujutro, cijna je ista, 2000 dinara.
Nixx Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Samo da pitam, karte koje su preko maila naručene...hoće li stići na vreme zbog onog štrajka poštara?
Elderane Posted November 2, 2009 Author Report Posted November 2, 2009 Hoce. Prekinut je strajk. 'Fala kurcu da ce neki koncert da bude super posecen(a da nije AC/DC,Metalika,Mejden,Madona...). Pa, nije bas za poredjenje Mada, fino WASP za sada goni, ima interesovanja, i bas mi zao, danas popoene su prodate u SKC-u karte, a nisam stigao nove da donesem prije sutra. Kaze prodavacica da je 15-ak ljudi trazilo kartu.
Angelystor Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 U jebote, znaci bice nas 500+? :] lepo je to chuti. Nakon propustenog PTree-a, treba mi ovo... Inace, ubacili i "Crazy" na listu.
djuk Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Ma, kakvi rasprodato. Bice karata, nista ne brinite, samo prodaja ide jako dobro i prosto se danas potrefilo da se sve proda i u SKC-u i u Biletu. Jedino ih u eventimu vise mozda nece biti. ja bas hteo danas da kupim u eventimu, na nbgdu su mi blizu posla. jel ima jos negde na nbgdu ili u zemunu da se kupe karte?
Burning_Blade Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 (edited) Sad sam se vratila iz SKCa... Kupila karte! Bila sam juce i do bileta i do SKCa i nije bilo karata! Istraumirala sam se da sam zakasnila...da cu opet da propustim WASP :udri: Ali sad se sve ok, kupljene karte, uredno stoje i cekaju sledecu nedelju!!!! Edited November 3, 2009 by Burning_Blade
crusader84 Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Inace, ubacili i "Crazy" na listu. Umesto neke il'?
_powerslave_ Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Umesto neke il'? Kolko videh nisu nijednu izbacili umesto nje. Inache danas uzeh u skc-u kartu, ochekivao sam plavu kartonsku no dadoshe mi budjavu eventimovu. ali boze moj, nije mi ni prva ni poslednja eventimova prezivecu haha.
Elderane Posted November 3, 2009 Author Report Posted November 3, 2009 ja bas hteo danas da kupim u eventimu, na nbgdu su mi blizu posla. jel ima jos negde na nbgdu ili u zemunu da se kupe karte? Nema, nazalost. Samo SKC i Bilet.
proka92 Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Koliko ce da kosta karta na dan koncerta?
El Karnisero Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 (edited) Pa, nije bas za poredjenje Mada, fino WASP za sada goni, ima interesovanja, i bas mi zao, danas popoene su prodate u SKC-u karte, a nisam stigao nove da donesem prije sutra. Kaze prodavacica da je 15-ak ljudi trazilo kartu. Ma znam da nije ali kapiras sta hocu da kazem. Edit-Koliko je otprilike karata prodato? Edited November 3, 2009 by El Karnisero
NoBodyAsAleksa Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 pU ne sviraju hold on to my heart....
vladream Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 da bre, to inace stalno sviraju, samo kod nas nece...
Angelystor Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Jos 5 prokletih dana, uFatila me euphoria samo tako. I stand at the promised land With fire in my eyes, pa przziiiiiiii
_powerslave_ Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 haha isto ovde. Nego pesma "Crazy" mi je ovih dana maltene postala jedna od omiljnih W.A.S.P. stvari. Mislim jeste da se kroz celu pesmu proteze taj neki "WIldchild" filing, ali jebesh ga, napalim se samo tako dok je slusham.
vladream Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 wild child, restless gypsy, crazy... sve je to isti q
NoBodyAsAleksa Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 a jbt samo da ubace neku baladu...
Archibald Reiss Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 (edited) Pa svira The Idol. Hold on to my heart nisiu svirali ni prosli put, a koliko vidim nigde to ni ne sviraju vise. Steta golema, al' sta da se radi. Inace, Bleki je objasnio da se Crazy ne odnosi na klise ljubav izmedju muskarca i zene, vec onaj The Idol fazon, slava itd. Znaci muzicar koji se obraca publici - you gotta be crazy to say you love me... oh no no... itd. Nego Eventim je sklonio sa sajta za cert ponudu - znaci li da nemaju vise karata?! A bilet servis i dalje daje empty page, od pocetka je tako Znaci gde je best shot - SKC sutra, Bilet ili Eventim? Edited November 5, 2009 by Archibald Reiss
Elderane Posted November 5, 2009 Author Report Posted November 5, 2009 Bilet i SKC, sta ti je god draze. Pozdrav!
proka92 Posted November 6, 2009 Report Posted November 6, 2009 Elderane, ne rece nam koliko ce da bude karta u utorak?
Elderane Posted November 6, 2009 Author Report Posted November 6, 2009 Nismo jos definitivno odredili, ali moguce je da bude 2200, ne preko toga.
Crna_Dama Posted November 6, 2009 Report Posted November 6, 2009 Karta kupljena, sad krece odbrojavanje.
NoBodyAsAleksa Posted November 6, 2009 Report Posted November 6, 2009 Jel moze neko da izbaci celu set listu?
Recommended Posts