*Nameless* Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Ja sam se totalno zalijepio za seriju, ne znam jel ide u Srbiji.. Akcijska komedija, ima tri sezone (mislim da se ne snima vise).. Starring: Zachary Levi Yvonne Strahovski Joshua Gomez Ryan McPartlin Mark Christopher Lawrence Julia Ling Vik Sahay Scott Krinsky with Sarah Lancaster and Adam Baldwin Momak, naizgled totalni debil koji je radio/radi u prodavaonici bijele tehnike, slucajno dodje do tajnih podataka i planova americkih vlasti na prilicno bizaran nacin (kako to biva na filmu/u serijama)... U to se pojavljuju agentica Sarah i major John ispred CIA-e i NSA-a... 1 Quote
Baal Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Ima dve sezone, treća se sada snima. Super serija, baš chill skroz, ubiješ 40 minuta, a ne bude ti dosadno. Quote
niking Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Yvonne je boginja,a serija vrlo gledljiva Quote
*Nameless* Posted September 21, 2009 Author Report Posted September 21, 2009 Yvonne je boginja,a serija vrlo gledljiva Yvonne je mjera sveg.. bogtejebo... cura tak jebeno izgleda da je to drama... Quote
ZheX Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 Jel ima neko mozda rapidshare linkove za drugu sezonu? Quote
johnnyzzz Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 (edited) hotfile linkovi jesu ispravni... nisam obratio da insistiraš RS... predpostavljam da to znači da imaš premium... evo ti onda ovi http://blog.gopro4vn...-season-2-hdtv/ Edited May 6, 2010 by johnnyzzz 1 Quote
MissionVao Posted November 18, 2011 Report Posted November 18, 2011 (edited) Totalno se navukoh i to po preporuci osobe koja je pogledala svega par epizoda Sad krecem s trecom sezonom, teram sve ljude da gledaju... Odavno mi nesto nije ovako leglo. Kakva spijunska/akciona sranja od filmova se snimaju ovo 9iako je komedija) dodje jaka konkurencija Ona 'druga' radnja u prodavnici jeste cheesy ali nikako nije dosadna! I to kazem ja koja se kljukam komedijama i ne mogu sve da gledam Naravno nista bez Ivone i Adama Jos od Firefly ga obozavam. Edited November 18, 2011 by MissionVao Quote
Baal Posted November 18, 2011 Report Posted November 18, 2011 Da, da, Adam Boldvin je car. Ova nova sezona je poprilično mlaka, al' dok je Yvonne Strahovski tu, nema problema. Quote
Recommended Posts